Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Darren Shan » The Vampire and his assistant » Chapter VI

The Vampire and his assistant

3 aug 2009 - 0:04

402

1

333



Chapter VI

Chapter VI:

Tuszé, de kleinste vrouw ter wereld kwam wankelend op haar korte beentjes het podium opgelopen.
“Hallo, ik ben Tuszé. Ik ben de kleinste vrouw ter wereld!”¯ Zei ze met een raar accent en geloof me, ze was echt de kleinste vrouw ter wereld! Ze was misschien net zo groot als een baby, maar had het lichaam van een volwassene, maar dan een héél kleine volwassene.
De kleine mensen kwamen het podium op met enkele kleine turntoestellen. Toen ze het podium verlieten ging Tuszé op de turntoestellen trukjes doen! Ze maakte salto’s, ratslagen, enzovoort! Het was ongeloofelijk wat zo’n kleine vrouw kon doen!

Tuszé deed nog enkele trukjes en al snel was ze het podium weer af en kwam er iemand anders het podium op.

Deze keer was het een meisje van ongeveer onze leeftijd en plots verscheen mevrouw Larg naast haar.
“Dit is onze nieuwste act! Jullie zijn de eerste die haar zien!”¯ Zei ze en ze liep het podium weer af. Het meisje knikte en ging zitten.
“Ik ben Aïsha.”¯ Zei ze simpelweg en ze begon aan haar been achterover te trekken. “Mijn botten zijn buigzaam. Ze zullen nooit breken.”¯
Ze stak haar been achter haar hoofd en nam haar andere been die ze hélemaal rond begon te draaien.
Ik verwachte elk moment een krak dat haar been zou breken, maar dat gebeurde niet! Haar been bleef, maar draaien en uiteindelijk liet ze hem los. Het been draaide helemaal terug en ze nam haar andere been dat nog steeds achter haar hoofd stak terug. Ze begon dat om haar middel te wikkelen!

Aïsha deed nog enkele lenige oefeningen en liep dan het podium af op één hand, want al haar andere ledematen zaten heel raar en onmogenlijk rond haar lichaam gewikkeld..

Toen, na een paar ongeloofelijke act gebeurde er iets heel raars..
Mevrouw Larg kondigde de laatste act aan; Skandar en zijn slang Feleth! Toen Skandar opkwam was ik meteen verkocht! Hij was zó mooi samen met zijn slang! Ik wou Dorien erover vertellen, maar ze keek heel angstig naar de andere kant van mij waar Nuxta zat.. Met een schok draaide ik me om en zag Nuxta trillen met haar blik onafgebroken op Skandar. Haar ogen stonden groot en je kon de ongeloof er zo vanaf lezen. Ik gaf haar een por en ze keek me één moment kwaad aan waarna ze haar hoofd op haar schoot legde en hevig schudde met haar hoofd.
“Dí­t kan niet!”¯ Zei ze stil..


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 29 juli 2009 - 22:31:
Nuxta is een weaardo