Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » The Vampire and the Werewolf; Part 2.

De fantasy van Dorien & Ellen

29 juli 2009 - 21:17

872

0

232



The Vampire and the Werewolf; Part 2.

Vanaf nu een algemene pov.

Dorien:
'Hé Ellen, is het morgen niet de Franse premiére van Transformers 2?' vroeg Dorien aan Ellen 'Wie weet' antwoordde ze geniepig. 'Ik ga Shia bijten zodat hij een weerwolf wordt' grijnsde ik. 'Gaan we daarna naar Londen?' vroeg Ellen, denkend aan Skandar. 'Om Skandar te bijten zeker?' vroeg ik.

Ellen:
"Hé, ja! Goed idee!" Zei Ellen sarcastisch, ze wilde niemand in een Vampier veranderen omdat ze wist hoe pijnlijk het was om er één te worden.. Het was trouwens ook beter om door een hele Vampier er eentje te worden, want Ellens bloed was ook voor een gedeelde menselijk zodat ze niet alles kon wat een hele vampier kon. Dorien daarintegen was een hele weerwolf en geloof me! Héél hongerig!

Dorien:
Dorien was een weerwolf dus zij mocht wel slapen, de ochtend daarna was ze immers weer normaal. Dus gingen ze een willekeurig hotel in. 'Een kamer voor 2' zei Ellen. 'Dat is dan 375 euro' zei de meneer aan de balie. 'Neen' zei Dorien. 'Wat neen? Dan krijg je de kamer niet hé?' antwoordde de man kwaad. 'Als je ons niet snel een sleutel geeft maak ik roomservice van je' zei Ellen en blaasde als een kat zodat je haar vampiertanden zag.

Ellen:
De man keek Ellen angstig aan en gaf bibberend de sleutel aan ons. "Kamer 483 is die van jullie." Zei de man angstig en rustig gingen we naar boven via de lift. "Waarom deed je dat nou? Je weet dat we geld genoeg hebben!" Vroeg Ellen kwaad aan Dorien. Dorien haalde haar schouders op. "Ik vind het gewoon leuk dat we anders zijn!" Zei ze en we stapten de kamer binnen...

Dorien:
Wow, een LCD-scherm' zei Dorien blij. 'Dat scherm van hiernaast staat veel te luid' zei Ellen chagrijnig. Dorien snuffelde wat voor geur het was. Een jongen, met veel te veel gel in zijn haar. Shia droeg veel gel. En het geluid van een vrouwenstem. Beiden praatten ze Engels. 'Ik hoop voor Shia dat dat niet hij en Megan Fox zijn' zei Dorien kwaad. Ze wou de kamer insluipen.

Ellen:
"Ik ga met je mee!" Zei Ellen. Ze slopen de kamer binnen via het raam dat Ellen had opengemaakt met haar nagels. Shia en Megan waren niet in de leefruimte, maar zaten zo te horen in de slaapkamer. "Ze zijn toch niet..!" Vroeg Dorien. "Ja hallo, nee! Dan zou je dat horen!" Zei Ellen giechelend. Ellen opende de deur op een kier en ze zag Shia die naar de te luid staande TV aan het gapen was en een Megan die in haar kleerkast aan het rommelen was. "Kijk maar naar je lover!" Zei Ellen en Dorien zei opgelucht dat het twee aparte bedden waren..

Dorien:
'Ik wil hem bijten, my tumby is rumbling' zei Dorien. 'Ik heb bloed nodig' zei Ellen. 'Ik bijt Shia en jij Megan' zei Dorien grijnzend maar op het moment dat ze wilden springen hoorden ze een politiewagen. Zo snel mogelijk klauterden ze het hotel af. Heel subtiel natuurlijk. 'Mijn tanden stonden al klaar om te bijten' zei Ellen pissed toen we beneden waren. We luisterden af en hoorden de man van de balie zijn verhaal doen, de ploitiemannen geloofden hem natuurlijk niet maar gingen toch voor de zekerheid kijken. Al goed hadden we op tijd de kamer verlaten.

Ellen:
We zaten op het dak van het hotel toen we beseften dat we beter een ander hotel gingen zoeken.. "Deze keer betalen we!" Zei Ellen toen we over de daken sprongen op zoek naar een ander hotel. "Jaja, goed hoor!" Mompelde Dorien en ik wees een 5 sterren hotel aan. "Die nemen we!" Zei ik en Dorien knikte. We gingen via de brandladder naar beneden en zagen de politie...

Dorien:
'Terug naar boven!' zei Dorien snel. Met de snelheid van een hond klom Dorien de ladder terug op en Ellen met de snelheid van een vampier. We liepen naar de stadsrand, de politie kon ons toch niet meer inhalen. Daar was er ook een hotel. 'Nu betalen we echt!' zei Ellen. We hoorden de vrouw aan de balie praten met iemand. '2 meisjes met bruin haar, en opmerkelijke tanden?' zei ze ongelovend. Sarcastisch kijkend legde ze de telefoon na een tijdje af. 'We moeten ons vermommen' zei Ellen.

Ellen:
"Nee, we gaan nu naar Londen!" Zei ze kortaf. "Ze zullen ons hier vroeg of laat toch herkennen.."
"Njaa, dat is waar, maar Shia dan?" Vroeg Dorien. "Laat die jongen voor wat hij is. Straks kan hij niet meer acteren en dat wil je niet hé?" Zei Ellen giechelend. "Ahh." Zei Dorien triestig en we liepen de stad uit, naar een plek waar een Vampier woonde die ons naar een vliegveld kon flitten...

Dorien:
Die vampier woonde in Versailles. De zon kwam over 2 uur op. Dus zo snel mogelijk gingen we naar het vliegveld met de vampier. 'Oh my god, affiches met onze hoofden er op' zei Ellen. 'Nu moeten we ons echt vermommen' zei Dorien.

Ellen:
We liepen zo snel als we konden naar Versailles wat eigenlijk niet zo lang duurde. We stopten net voor een kerk waar een klein, grijs huisje stond. "Hier woont hij." Zei Ellen en ze liep naar het huisje toe, klopte op de deur en er deed een groenharige jongeman open. "Hoi Vancha!" Zei Ellen terwijl ze hem omhelsde. "Zou je ons een lift naar de vlieghaven kunnen brengen?"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.