Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Darren Shan » The Vampire and his assistant » Chapter VII

The Vampire and his assistant

3 aug 2009 - 0:04

401

1

332



Chapter VII

Chapter VII:

Ik vroeg nog één keer aan Nuxta wat er mis was, maar ze zei enkel dat ze moest nadenken.. Ik keek haar nog één laatste keer aan en besloot om me er verder niet meer mee te moeien en van de goddelijke schoonheid van Skandar te genieten. Kwijlend keek ik naar het schouwspel. Skandar blies op een zilveren fluitje en Feleth deed allemaal kunstjes die een normale slang niet zou kunnen. Feleth was net zoals Skandar in één woord: Prachtig!
Feleth was donkergroen met gele strepen over haar lichaam en héél klein. Ze glibberde over Skandars lichaam en tenslotte kwam mevrouw Larg op het podium met een andere fluit.
Geloof me of niet, maar wat er toen gebeurde was héél raar. Skandar hield zijn hoofd omhoog en mevrouw Larg begon te spelen op haar fluit. Feleth kroop via Skandars been omhoog en ze ging nóg hoger.. Ze glibberde rond zijn nek en ging tenslotte op zijn hoofd zitten. Ze stond op haar eigen slangenmanier omhoog en dook naar Skandars mond zodat het net leek of ze viel zijn lip aan en de hele zaal hield zijn of haar adem in. Stilletjes kwam de slang uit Skandar zijn mond kruipen en je hoorde duidelijk dat de zaal weer ademhaalde.
Feleth kroop op Skandars hand die hij uitgestoken hield en hij boog voor het publiek, net zoals Feleth deed..

Skandar verliet het podium en mevrouw Larg vertelde ons dat we buiten enkele souvenirs konden kopen.

Langzaam stommelde iedereen de zaal uit en Nuxta bleef maar raar doen. Toen we buiten bij de Souvenirs stonden besloot Nuxta dat ze terug naar binnen ging om wat te doen. We vroegen haar waarom, maar dat wou ze niet zeggen en toen ze terug binnen was zei ik tegen Dorien dat ik achter haar ging en vroeg of ze misschien mee wou gaan, maar ze zei dat het oké was en dat ze zelf liever buiten bleef wachten bij de souvenirs. Ik keek naar binnen en zag Nuxta naar het midden van de piste lopen waar Skandar stond. Stil sloop ik ook naar binnen en kroop achter een stoel zodat ze me niet zagen, maar ik hen wel goed kon zien.

“Ik zag je al naar me kijken.”¯ Zei Skandar geheimzinnig.
“Jij bent Edmund, Edmund Pevensie.. Jij bent een Vampier!”¯ Zei Nuxta en Skandar knikte. “Maak me er ook één! Ik zal je assistente zijn! Ik zal alles doen wat je me vraagt!”¯


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 31 juli 2009 - 0:19:
Dus die is bekend in u verhaal?
In 1 van die Darrenboeken komen er weerwolven voor, maak er van Ben ook 1 oke