Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Darren Shan » The Vampire and his assistant » Chapter VIII

The Vampire and his assistant

3 aug 2009 - 0:04

417

1

362



Chapter VIII

Chapter VIII:

“Ik kan wel een assistente gebruiken.”¯ Zei Skandar bedenkelijk.“Ben je zeker dat je dit wilt? Je kunt nooit meer terug.”¯
Nuxta knikte. “Ik wil dit, ik weet hoe jullie leven en ik wil graag ook zo leven.”¯
“Goed dan, maar ik moet eerst van je bloed proeven.”¯ Zei Skandar en hij maakte een wondje in Nuxta’s arm met zijn nagels. Hij zette zijn mond erop en begon te zuigen, maar nog geen seconde later spuugde hij het uit. “Bah! Slecht bloed!”¯ Zei hij.
‘Wat?”¯ Vroeg Nuxta verwonderd.
“Je bloed is slecht, ik kan jou niet in een Vampier veranderen!”¯ Zei Skandar die nog altijd de restjes bloed uit aan het spugen was.
“Ga, voor ik je openrijt!”¯ Zei Skandar kwaad en Nuxta maakte dat ze weg kwam. Ik wou achter haar aan de zaal uitlopen, maar net toen ik rechtstond merkte ik dat Skandar voor me stond.
“Je zat er al de hele tijd, hé?”¯ Vroeg hij deze keer wat vriendelijker. Ik knikte angstig.
“Je weet wat ik ben en hou dat alsjeblieft geheim.”¯ Zei hij en hij wou weer weglopen.
“Waarom is Nuxta’s bloed slecht?”¯ Vroeg ik terwijl ik mezelf afvroeg waar ik de moed vandaan haalde om zoiets te vragen.
“Slecht bloed zit in je en als ik haar moest veranderen zou ze onze clan in gevaar brengen.”¯ Zei hij en hij liep toen weg nog voor dat ik iets anders kon vragen.

Ik rende zo snel ik kon weer naar buiten waar Dorien nog steeds stond te wachten.
“Waar is Nuxta?”¯ Vroeg ik nog natrillend.
“Ze is naar huis, ze was helemaal van slag!”¯ Antwoordde ze en keek me aan. “Jij bent precies ook van slag?”¯
Ik knikte en zei dat ik naar huis wou en ze stemde toe. We fietsten samen naar Doriens huis en kropen in onze nest ook al deden we geen oog dicht..

Ik moest maar steeds denken aan Nuxta, Feleth en Skandar en dan vooral aan Feleth.
Feleth was een prachtige slang en ik zou er alles voor over gehad hebben om haar te kunnen hebben, maar als je nog maar één keer naar de slang keek wist je al zeker dat ze zeldzaam en zéér giftig was..

Ik besloot om de volgende avond weer terug te gaan naar het circus en op zoek te gaan naar Skandar om meer info te vragen over zijn slang...

Na uren piekeren viel ik eindelijk in slaap en droomde over Feleth..
Ik droomde dat ik net zoals Skandar floot op een fluitje en dat ze deed wat ik wilde, maar ik wist niet dat dat werkelijkheid ging worden.


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 31 juli 2009 - 1:05:
Werkelijkheid