Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 3

Run Away Star

2 aug 2009 - 13:58

1418

6

498



Hoofdstuk 3

* “Gaat het wel?”¯ hoor ik Bill ongerust vragen. Ik kijk op en zie Bills gezicht uit het luik steken. “Ga weg. Ik wil je rotkop niet meer zien.”¯ Dan trek ik het deken helemaal over me heen. *

Slaperig kijk ik om me heen en rek me uit. Het is 6 uur, tijd om op te staan dus. Ik sla de dekens van me af en zwier mijn benen uit bed. Ik sjok naar mijn wasbak en pak een washandje van de stoel. Ik houd het onder het koude water en veeg alle make-up van gisteren weg. Mijn blik valt op een foto van mij en Joachim. Woedend trek ik de foto van mijn muur en scheur ik hem in stukken. Dan draai ik me om en loop ik naar het zolderluik. Ik kijk naar mijn zetel: niemand. Wat had ik dan ook gedacht? Bill Kaulitz gaat echt niet bij de eerste de beste meid logeren. Ik klauter het trapje af en veeg het stof van mijn pyjama. Gelukkig maar, ik mocht hem toch niet. Ik grijp mijn rugzak van school en loop de trap af. Aan de woonkamertafel stop ik en begin ik mijn huiswerk klaar te leggen. Met een zucht begin ik aan mijn huiswerk Wiskunde. “Waarom lukt het nou niet?”¯ mopper ik tegen mezelf. “Moet ik helpen?”¯ Geschrokken kijk ik om, in de prachtige bruine kijkers van Bill. Hij heeft een steelpan vast en loopt naar me toe. “Ik help wel. Dat heb ik al gehad.”¯ Met een vernietigende blik kijk ik eerst hem aan en daarna wat er in zijn pan ligt. Spek met eieren. Bill verdwijnt weer en ik krijg een leeg gevoel in mijn maag. Ik schold Bill uit, maar hij doet zo aardig tegen mij. “Dus…moet ik helpen?”¯ Ik schud mijn hoofd en klap alles dicht. Ik pak mijn rugzak en prop al mijn schriften er weer in. Hij zet een bord en bestek voor me en gaat zelf tegenover me zitten. Ik zie dat hij enkel zijn T-shirt en boxer aanheeft. Ik schep een stuk ei op en begin te eten. “Moet ik met je mee naar school lopen?”¯ Ik spring recht. “Gek!”¯ Ook Bill staat nu recht. “Het was maar een grapje, rustig.”¯

Ik knik en wandel naar de trap. “Ruim jij op?”¯ vraag ik als ik halverwege de trap ben. “Natuurlijk schoonheid.”¯ Ik slik en stop mijn vingers in mijn oren. Met toegestopte oren loop ik de trap op. In mijn kamer vind ik de vrijheid weer. De woorden van Bill spoken door mijn hoofd. Ik loop naar de wasbak en vorm met mijn handen een kommetje. Dan laat ik er koud water in lopen en fris ik er mijn gezicht mee op. Met mijn duffe blauwgrijze ogen staar ik naar mijn spiegelbeeld. Ik stap in mijn inloopkast en zoek wat kleren. Ik trek een donkerblauwe skinny aan en een wit topje met spaghettibandjes. Met lichtblauwe draad zitten er hawaiibloemetjes in geweven. Ik pak mijn witte Nike’s en trek die snel aan. “Klop klop.”¯ hoor ik Bill zeggen. Ik draai me om en val over mijn veters. Recht in zijn armen. “Bedankt voor het opvangen.”¯ zeg ik snel en bevrijd me uit zijn armen. Zijn warme, sterke armen. Met grote stappen loop ik terug naar mijn wasbak en pak mijn make-up klaar. Ik smeer wat fond de teint op mijn gezicht, doe mascara op mijn wimpers, oogpotlood en oogschaduw en dan krul ik mijn wimpers. Ik berg alles weer op en pak mijn krultang en borstel. Met mijn borstel ga ik door mijn haar en bind het vast met een elastiek. Met mijn krultang maak ik krullen in mijn hoge staart. Ik trippel rond ter plekke en bewonder mezelf. Wat geweldig om mij te zijn. Plots word ik tegengehouden. “Joachim staat voor de deur.”¯ zegt Bill zacht. Ik kijk hem geschrokken aan. “Ik wil niet.”¯ Bill pakte mijn hand. “Wees sterk.”¯ Een traan sijpelt langs mijn wang. Met een warme vinger wordt die opgeschept en weggeveegd. En plots is de magie verbroken en adem ik uit. “Hup. Naar school.”¯ lacht hij en duwt me weg. Met verstomming geslagen loop ik de trap af en trek ik mijn leren jas aan. Mijn rugzak vliegt op mijn rug en ik open de deur. “Elle.”¯ zegt Joachim zacht en trekt me tegen zich aan. “Sorry mijn lief, gisteren, ik had al wat gedronken. Je weet dat ik je graag zie. Zo graag dat ik een cadeautje heb.”¯ Zacht drukt hij een kusje op mijn wang en stopt een doosje in mijn zak. “Ik zie je vanavond.”¯ En weg is hij.

Het bloed stijgt naar mijn gezicht en ik zucht van geluk. Terwijl ik naar de garage loop, haal ik het doosje uit mijn zak. Met mijn ogen toe, open ik het en laat ik mijn vinger over het onbekende oppervlak glijden. Als ik mijn ogen open, schrik ik me rot. Er zit een briefje en een prachtige ketting in. Ik bekijk de hanger. Een hartje met een E en een J. Ik glimlach zacht en doe hem direct aan. Dan vouw ik het briefje open en lees ik wat Joachim me geschreven heeft.

Liefste Elle
Ik zie je zo ontzettend graag. Daarom wil ik dat je vanavond
mee uit eten gaat om mijn ouders te ontmoeten.
X Joachim
PS: Trek een mooie galajurk aan.
PSS: Om 7 uur in restaurant The Palace


Glimlachend fiets ik naar school. Deze dag kan niet meer stuk. Onderweg haal ik Milla op. Zij is, in tegenstelling tot mij, niet zo vrolijk vandaag. “Is er iets?”¯ vraag ik bezorgd en ik stop voor het stoplicht. “Ik wil je niet lastigvallen met mijn wanhopige fangedrag.”¯ Ik grinnik en vermoed al wat ze zal gaan zeggen. “Voor deze ene keer mag je.”¯ zeg ik terwijl ik weer begin te trappen. “Nou. Bill Kaulitz, de zanger van Tokio Hotel, is verdwenen.”¯ Ik probeer mijn glimlach te verbergen en staar voor me uit. “Wat heb jij nog gedaan gisteren?”¯ vraag ik om van onderwerp te veranderen. “Ik ben gaan dansen in die nieuwe discotheek. De Nox.”¯ Ik knik en draai een straat in. Ik ring met mijn bel en zie hoe Fenna naast ons begint te rijden. “Hey Fenn.”¯ zeg ik. Ze lacht en zwaait met iets. “Van wie komt dat?”¯ vraag ik, ook al kan ik niet zien wat het is. “Het komt van Joachim.”¯ Ik rem plots. “Joachim. Wat toevallig,”¯ stotter ik,”¯hoe noemt hij?”¯ Fenna en Milla stoppen ook en kijken me aan. “Joachim Marks natuurlijk.”¯ Ik voel de grond onder mijn voeten wegzakken. “Joachim M…M…Marks?”¯ Ik trek de ketting met moeite van mijn nek en gooi het op de grond. Ik geef het briefje aan Fenna en draai mijn fiets om, richting huis. Ik voel mijn gsm trillen in mijn zak maar kan al raden van wie het komt: Fenna. Ik trap sneller naarmate er meer herinneringen van Joachim boven komen. In het bos aangekomen, gooi ik mijn fiets weg en loop ik naar de deur. Ik bons hard op de deur en laat me dan naar beneden zakken. Ik stop mijn hoofd tussen mijn benen en begin te huilen. De deur wordt achter me opengetrokken en ik val omver. “Elle.”¯ hoor ik Bill roepen terwijl hij me recht trekt. “Wat is er?”¯ vraagt hij als hij mijn betraande gezicht ziet. “Gaat je niets aan.”¯ bits ik en loop hem voorbij. Maar als ik de trap op wil lopen, pakt hij me bij mijn pols. “Zeg het.”¯ fluistert hij zacht, alsof niemand het mag horen. Met horten en stoten komt mijn verhaal eruit. En in al die tijd knikt hij alleen maar.

“Filmpje en chocolade-ijs?”¯ lacht hij als ik gedaan ben met praten. Ik knik en zet een waterig glimlachje op. Dan loop ik de trap op en glip ik de kamer van mijn oudste zus in. Meteen vind ik wat ik zoek: de DVD ‘A Cinderella Story’. Als ik beneden kom, zit Bill in de zetel, zijn de gordijnen toe en staat de TV al aan. Op tafel staan 4 potten Häagen-Dazs Caramel Cone. Ik plof naast hem neer in de zetel en pak een pot ijs. “Hoe weet je dat dit mijn favoriet is, uit al die potten die in de diepvries staan?”¯ Bill lacht en pakt ook een pot. “Wist ik niet. Het is gewoon ook mijn favoriet.”¯ Ik pak een lepel en trek het dekseltje met een ruk van de pot. “Smakelijk.”¯ zeg ik en prik met mijn lepel in het ijs. Niet dat het lukt. Bill staat recht en haalt het cd’tje uit het doosje. Meteen klinkt de stem van Hilary Duff op. Ik trek mijn knieën op en nestel me in het hoekje van de zetel. Bill zet het geluid nog een beetje harder en gaat comfortabel zitten. "Smakelijk."


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 28 sep 2009 - 20:20:
oeeh ik heb nu ook zin in ijs


Eliros
Eliros zei op 2 aug 2009 - 11:31:
Leuk <33

Snel verder <33 En laat het me weten als je verder bent!


snoezepoez
snoezepoez zei op 2 aug 2009 - 10:40:
Mooi geschreven!
wil je het me laten weten als je verder bent?


Cuppycake
Cuppycake zei op 2 aug 2009 - 10:37:
Supper!!


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 2 aug 2009 - 9:19:
Mooi mooi En joachim is een stomme kip! ^^
Snel verder
xxx