Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » interview rampage

niet de juiste dood? <-- afgerond

2 aug 2009 - 23:24

1863

6

451



interview rampage

Kishu:
De jongens ijn nu bezig met het afronden van hun soundcheck. het klinkt wel goed vind ik. wel mijn muzieksmaak.ik loop nu een beetje rond en zit nog wat te oefenen met het doorlatend en ondoorlatend worden. ik word er als beter in. oké nu lieg ik... ik word er wel beter in maar de nodige blauwe plekken heb ik wel opgelopen. je moet namelijk wel in de gaten houden wat je op het moment bent. wel- of niet doorlatend... misschien kun je hier dus uit op maken dat ik al meerdere keren tegen dingen ben opgelopen met het idee dat ik nog doorlatend was.
ik heb wel voor alle zekerheid getest of ik ook door de grond kan. maar ik kom niet verder dan onder het gebouw. echt de aarde in gaat niet. en daar ben ik wel blij om. stel je voor! straks zak ik per ongeluk de grond in! zo naar de andere kant van de aarde! ik moet er niet aan denken...

maar goed. back to the point.
ik ben dus nu wat aan het rondlopen. over een kwartiertje gaan de jongens naar de kleedkamers om ich om te kleden voor het interview. Kuker zal hier dus zo wel verschijnen. ik ben benieuwd wat hij van plan is. eigenlijk vind ik het een beetje eng. stel dat hij die interviewer de dood in jaagt! dan ben ik daar wel medeplichtig voor want ik zou helpen! gelijk schud ik deze gedachte van me af. Kuk is gek, maar lang niet zo gek. hij had het over klieren. dus zullen we waarschijnlijk hetinterview saboteren. en dat kan geen kwaad.

ik zie de jongens richting kleedkamer lopen en ik loop naar ze toe. als ik ook naar binnen wil lopen houd Bill me tegen. 'sorry Kish. maar jij bent een meisje.' zegt hij plagend en sluit de deur voor mijn neus. dacht hij hier mee weg te komen. ik blaas een lok voor mijn gezicht weg en loop vervolgens gewoon door de deur. de jongens hangen een beetje rond en Tom is er niet merk ik gelijk. Bill staat zijn broek uit te doen en Georg ligt op de bank in de kleedkamer. Gustav is in alleen een korte broek en schoenen bezig zijn vingers af te tapen.
ik loop naar Bill die staat te prutsen met het afdoen van een ketting. ik ga achter hem staan en haal zijn handen weg en klik de ketting los. vervolgens houd ik het zilvere ding tussen twee vingers en Bill draait zich om. 'KISHU!' Gustav kijkt hem verbaasd aan en Georg schrikt wakker uit zijn gedoezel. Bill grist snel zijn ketting uit mijn hand en kijkt even moeilijk glimlachend naar de jongens. 'gaat het?' vraagt Georg en Bill knikt. 'sorry... kreeg mijn ketting niet af maar 't is gelukt!' de jongens halen hun schouders op en gaan weer verder.
'maak dat je wegkomt sufferd! straks word je wel betrapt.' zegt Bill. ik grinnik. 'niemand kan me zien hoor! dat weet je toch wel! en ik laat me niet zomaar buiten zetten.' ik blaas mijn wangen bol en Bill grinnikt zacht. 'eigenwijs.' fluisterd hij en ik por hem in zijn zij. 'ik moet er maar eens rekening mee gaan houden dat het niet meer uitmaakt of de deur nu dicht is of niet.' ik knik. 'rustig maar hoor! badkamerregels gelden nog steeds.' Bill zucht. 'ik weet niet of ik daar nou echt gerust van moet worden.' ik lach stil en ga op de tafel tegen de muur zitten. Bill gaat weer verder met omkleden en ik kijk wat rond als Tom binnen komt in alleen een handdoek. hij was zo te zien wezen douchen. mijn ogen gleden over zijn lichaam. niet extreem gespierd maar zeker niet niks. beetje gebruind en niet te erg. hij liep naar binnen en graaide in een tas die er stond naar een boxer. net toen hij zijn handdoek af wilde doen dacht ik werd het donker. 'jammer meid. maar dit hoef je niet te zien.' zei Bill grinnikend en hij haalde zijn handen weer voor mijn ogen weg. ik kreeg een kleine teleurstelling. stiekem was ik wel benieuwd naar dat lichaamsdeel van de gitarist. maar Bill had wel gelijk. dit hoefde ik niet te zien. dat zou onbeschoft zijn. ik knkte braaf als een klein meisje naar Bill die naar de tas liep en er een etui met make-up uit haalde om het zijne bij te werken.

eenmaal in de ruimte voor het interview


Bill:
we werden voorgesteld aan de interviewer en zijn cameraman. ik mocht de interviewer al gelijk niet. hij was veels te zeker en dacht zo te zien dat hij heel wat was. hij had een slecht gevoel voor humor en vond het leuk om je flink te kakken te zetten. het soort mediamens wat ik verafschuwde. we zaten hier amper 10 minuten en nu wilde ik al heel graag weg! en volgens mij waren de jongens het daar heel erg mee eens. we gaven dus niet erg enthousiast antwoord op de vragen. ik zat wat om me heen te kijken toen ik plots Kishu achter de interviewer zag staan. ze keek me aan en legde haar vinger op haar lippen. ik keek met een vragende blik. 'lukt alles? of is mijn vraagstuk zo geniaal moeilijk?' vroeg de interviewer en ik focusde me weer op het interview. 'sorry. even iets in mezelf.' het interview ging weer verder maar ik lette meer op Kishu vanuit mijn ooghoek. wat was ze aan het doen? plots dook Kuk naast haar op en zwaaide naar mij. hij haalde iets uit zijn zak en toonde het aan Kishu die begon te giechelen. vervolgens propte Kuk iets in de achterkant van het shirt van de interviewer die niets in de gaten had. de interviewer begon te krabben en ik begreep het al. 'god wat vevelend zeg! zijn hier muggen?' vroeg de man en wij keken elkaar raar aan. ik speelde het natuurlijk want ik had heus wel gezien wat voor een flauwe grap Kuk uit had gehaald.
de interviewer legde even zijn papieren weg die Kuk gelijk pakte en verwisselde met een stel andere papieren.
'sorry. waar waren we. oh ja. ehm.' de interviewer pakte de papieren wer en stelde zijn volgende vraag. 'wisten jullie dat mijn onderbroek roe is?' Gustav begon te grinniken en Georg barste in lachen uit. de interviewer keek op zijn papier. 'euh... pardon. zeker een grapje van een collega.' hij las het volgende vraagstuk op maar ook deze sloeg nergens op. er stonden alleen maar dingen op waarmee de interviewer zichzelf belachelijk maakte en wij begonnen te lachen. de arme man kreeg het aardig warm en zocht verwoed naar zijn echte papieren. nadat hij die gevonden had onder een kussen op de bank verondschuldigde hij zich. 'knip dit stuk er maar tussenuit.' zei hij snauwerig tegen de cameraman die zijn schouders ophaalde. de man ging weer verder en pakte zijn glas water waar Kishu net wat in had gegooid. even later wist iedereen wel wat het was nadat de man een enorme scheet liet. wij lagen weer dubbbel om dit soort kinderachtige dingen. tja ik geef toe. we zijn af en toe echt enorme kleuters.
de kleine kleuter grapjes van de 2 geesten werden als gemener. en wij maar lachen. zelfs de cameraman kon het niet laten om mee te grinniken. de interviewer geneerde zich dood en reageerde dat vooral op de cameraman af die het zo te zien wel best vond.
De man begon zichtbaar zweetplekken te tonen en kwam inmiddels ook niet meer uit zijn woorden. toen Kuk even verdween en even later terugkwam viel plots de stroom uit. de interviewer preoste een regen aan scheldwoorden aan en er vluchtte snel iemand van de technische dienst naar de meterkast waar bleek dat de hoofdschakelaar op vreemde wijze was uitgezet. nou ja vreemde wijze, dat was Kuk dus geweest. De man achter de camera begon te lachen toen hij de interviewer zag. hij wees naar het nu kale hoofd van de man. de interviewer greep naar ijn hoofd en keek op ijn schoot waar zijn toupet lag en legde deze snel weer terug met een rood hoofd. toen de kan met water van tafel voel over de broek van de interviewer stond deze gillend op. 'mijn dure schoenen!' riep hij en Georg en Tom lagen strijk.
'euh een probleempje.' zei de cameraman na een tijdje. 'kan er ook nog wel bij. dit is het ergste interview wat ik ooit heb moeten geven.' hij liep naar de cameraman en wisselde wat woorden uit. 'goddomme!!! dit meen je niet. waardeloze rottroep! een heel interview voor niets! dit kost me klauwen met geld en ik verdien er niets aan!' Gustav boog zich naar me toe. 'heeft die gast dan echt niet door gehad dat die camera helemaal niet filmt?' zei hij gniffelend en ook ik begon ingehouden te lachen. de interviewer flipte volledig! David verscheen even later met zijn hoofd om de hoek van de deur. 'jongens, nog 5 minuten. daarna klaar voor optreden ja?' wij antwoorde en de interviewer plofte op de bank. 'mijn baas vermoord me! en dat alleen omdat ik geen interview heb met een stel verwende pubers.' wij keken hem beledigd aan. Kishu keek hem ook ontzet aan maar Kuker was hard aan eht lachen al konden alleen ik en Kishu dat horen. Kishu ging voor hem staan en prutste wat met de schoenen. de bekende vetertruc. vervolgens fluisterde ze iets in het oor van Kuk die fonkelende ogen kreeg. Kishu haalde een kussen van de bank en gooide die hard in het gezicht van de interviewer die helemaal geschrokken rond kek waar het projectiel vandaan kwam. Kuk was naar de camera gelopen en haalde een glas water van tafel wat hij eroverheen gooide. het ding begon te sissen en even later te roken. die was dus helemaal om zeep geholpen. vervolgens liep Kishu naar de lichtschakelaar en klikte die uit. Georg was zo grappig om te doen of hij een spook was en riep luid boe. we begonnen weer te lachen en even later ging het licht weer aan. de interviewer keek met een lijkbleek gezicht naar de tafel. daarop was nu met iets als een stift op geschreven. "leuk interview niet? groetjes, je vriend Kuker." ik begon hard te lachen en de anderen deden ook mee al hadden die natuurlijk geen idee wat er achter die tekst zat. de interviewer stond gehaast op en wees met een bevende vinger op ons. 'jullie zijn vervloekt zeg ik je! een stel verwende rotpubers die de hell op zich af hebben geroepen! ik et het jullie wel betaalt ooit! ik ben hier weg!' tja. wij bleven lachen en kregen al helemaal een stuiplach toen de man opstond en struikelde door de veters van zijn schoenen die aaneengeknoopt waren. daarna beende de interviewer boos en bang weg en de cameraman groette ons nog en verschuldigde zich lachend aan ons. 'ik weet niet hoe jullie het gedaan hebben, maar jullie hebben het goed gedaan. die gast verdiende het wel eens!' hij ging weg en even later kwam David die zei dat we het podium op moesten. we herstelde ons en ik knipoogde nog naar Kishu alvorens ik het podium op verdween.


Reacties:

1 2

TrouweLezer
TrouweLezer zei op 26 aug 2009 - 23:18:
`whahahahah
ik heb me egt dood gelachen XD

vooral om dit stukje:
'jammer meid. maar dit hoef je niet te zien.' zei Bill grinnikend
whahahah
ik ga verder met lezen

xx


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 8 aug 2009 - 15:57:
WAAHHAAA!!!
nee hee!!
wat lollig zeg is dit hoofdstuk


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 3 aug 2009 - 20:27:
muahhahaha omg klig hier e"cht dubbel echt kmeen het je moet verder gaan xx linso


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 3 aug 2009 - 19:22:
hihihihihihi ik lag hiezoow dubbel ik ben al melug echt lol verder meid echt geniaal stuk x'D


Waardigheid
Waardigheid zei op 3 aug 2009 - 17:35:
Verder