Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Darren Shan » The Vampire and his assistant » Chapter IX

The Vampire and his assistant

3 aug 2009 - 0:03

417

1

330



Chapter IX

Chapter IIX:

De volgende dag ging maar traag voorbij..
Toen ik wakker werd in Doriens huis deed ik vliegensvlug mijn kleren aan en fietste naar huis zonder Dorien wakker te maken...

Toen ik thuis kwam vroeg mijn moeder waarom ik zo snel thuis was, maar ik loog dat Dorien snel weg moest en ze liet me verder met rust en toen kroop ik in de zetel achter de tv en bleef daar bijna de hele dag zitten, starend naar het bewegende tv beeld..
Ik negeerde mijn sms’jes en ging expres niet op msn, omdat ik geen zin had in vragen..

Toen het dan eindelijk avond was en mijn ouders een ‘kus-voor-het-slapen’ had gegeven ging ik de trap op en deed mijn leger outfit aan. Ik haalde vuile lakens uit de was en maakte er een lang koort van. Ik deed mijn rugzak die ik al op voorhand klaar had gemaakt op mijn rug en maakte het koord van lakens vast aan mijn bed. Ik voelde even of het sterk genoeg was en kroop voorzichtig uit het raam..

Toen ik na lang sukkelen eindelijk beneden was, sprong ik op mijn fiets en fietste naar het circus en na een dik kwartier was ik er al..
Ik nam mijn zaklamp uit mijn rugzak en liep achter de grote tent waar de woonwagens stonden en zocht naar de woonwagen van Skandar..
Toen ik eindelijk een woonwagen had waar een bordje hing met de naam Skandar slaakte ik een zucht van geluk. Na lang aarzelen deed ik de deur open en deed mijn zaklamp uit. Tastend zocht ik naar een soort van aquarium waar Feleth in moest zitten, maar toen ik hem niet vond deed ik mijn zaklamp aan en zag dat er niemand in de woonwagen was.
“God, straks staat hij hier!”ť Dacht ik en keek de woonwagen zo snel als ik kon door. Toen ik Feleth zag staan schoot ik naar haar toe en nam haar kooi, maar toen ik naar buiten wou gaan zag ik Skandar in de deuropening staan.
“Zozo, mijn slang pikken..”ť Zei hij lachend. Ik knikte en deed een stap achteruit en liep toen onverwacht naar de deur en duwde hem opzij. Ik liep weg en hij zou mij ingehaald kunnen hebben, maar dat deed hij niet. Hij riep enkel nog dat hij me veel plezier met Feleth wenste. Ik was véél te zenuwachtig om over die zin na te denken en zette Feleth zo snel als ik kon op de bagagedrager van mijn fiets en schoot zo snel als ik kon naar huis..


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 3 aug 2009 - 0:05:
SPANNEND