Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » A woman on board brings bad luck » Chapter 1

A woman on board brings bad luck

3 aug 2009 - 23:42

333

5

240



Chapter 1

Ik zag het schip met de zwarte zeilen wegvaren. Nu durfde ik de zolder weer af. Beneden zag ik de bakker en zijn vrouw op de grond liggen - dood. Ik griste een boek uit de boekenkast; Tolds. Het was een boek vol verhalen en tekeningen over de geheimen van de Caraïbische zee. Ik liep snel naar buiten. De ravage was onoverzichtelijk. Overal lagen mensen dood, of te creperen van de pijn. Ik kon het bijna niet aanzien. Ik liep vastberaden naar het strand. Ik liet mijn handen over het boek glijden, en op het strand aangekomen, probeerde ik een roeiboot op te tillen. Na heel wat gezwoeg lukte het me het houten ding om te draaien en naar de kant te slepen. Ik zocht wanhopig naar een stel roeispanen. Ik wilde meer te weten komen over mijn verleden, en besefte me dat ik dat niet op het land moest doen. Mijn gevoel zei me dat ik op het water thuis hoor. Ik begon met roeien. Het boek lag naast me op het bankje, en ik zag de lichtjes van de stad steeds verder weg vagen. Ik ging niet snel, want ik was toch ergens nog bang dat ik het piratenschip in zou halen.
Mijn armen begaven het rond de ochtend. Ik wist dat het niet erg veilig was om op open zee te gaan slapen, maar wist zo snel geen andere oplossing te bedenken. Ik viel in slaap.
Mijn dag begon weer rond het middaguur; de zon stond vlak boven ons. Ik roeide verder, en zag in de verte een eiland liggen. Ik zag rond het eiland schepen voor anker drijven, maar kon geen haven onderscheiden, alleen maar een armoedige pier en een paar doffe lichtjes. Ik wilde er zo snel mogelijk naar toe. Maar mijn armen lieten het niet toe. Na zeker een uur gevaren te hebben, kon ik tussen de schepen door varen. De schepen hadden zeker allemaal een zwarte vlag. Ik kreeg een onheilspellend gevoel van binnen; het waren allemaal piraten.


Reacties:


PirateGirl
PirateGirl zei op 5 april 2013 - 11:09:
Wauw! Je schrijft echt goed! In veel verhalen merk je dat het een soort opsomming word. In jouw verhaal helemaal niet, sterker nog, het verhaal houdt je goed vast, je wilt verder lezen en weten wat er gaat gebeuren! Echt goed!


Neeriash
Neeriash zei op 18 april 2010 - 19:40:
Leuk!


Waardigheid
Waardigheid zei op 3 aug 2009 - 17:27:
verder!!


MissCullen
MissCullen zei op 3 aug 2009 - 16:32:
Echt leuk super tof cool,, eh nou ik kan niet zo veel woorden uitbrengen nou ja ga dus gewoon door..
Wat ratel ik maar weer eens.. ppf ik word nu toch beetje gek van mezelf XD
aha snel verder..

xx

^^


Cuppycake
Cuppycake zei op 3 aug 2009 - 14:59:
Suppeer!!

Zeg ff wanneer je verder gaat dan kan ik door lezen

xX Cuppycake