Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » op naar Berlijn

niet de juiste dood? <-- afgerond

3 aug 2009 - 19:19

978

4

298



op naar Berlijn

Bill:
Gelukkig waren we een beetje van het lachen afgekomen voor we het podium op gingen anders zou dat nog wel eens een enorm raar concert op leveren. wel deden we bijna alles met een big smile. vooral ik geloof ik. aangezien ik de oorzaak wist.

Het optreden ging dus gewoon goed. we hadden veel lol op het podium en het publiek ging door het dolle heen. na afloop nog een kleine toegift en de gebruikelijke zaken en daarna verlieten we allemaal moe en uitgeput het podium.

in de kleedkamer liet ik me samen met Tom op de bank ploffen. 'geweldig net!' zei hij alleen maar en liet zijn hoofd tegen de leuning aan leunen. Gustav vloog als eerste naar de douches. anders zou die straks al helemaal niet meer daar aan toe komen. hij was vaak na een optreden niet meer voor reden vatbaar zo vermoeit. wat wel te begrijpen was voor een drummer.
Kishu kwam de kleedkamer ook binnengehuppelt al was ik de enige die haar opmerkte. 'dat klonk geweldig!' riep ze en ik glimlachte flauwtjes.
Even later kwam David naar binnen en werden de jongens opgehaald om naar de tourbus te gaan. we zouden gelijk door rijden naar de volgende stad. Berlijn. precies de stad waar ik heen moest. daar zou ik voor Kishu meer informatie zoeken. ik liep achter de anderen aan naar de bus. 'ehm... ben nog wat vergeten momentje!' riep ik en David tikte ongeduldig op zijn horloge. '5 minuten!' riep ik nog en vervolgens liep ik weer naar de kleedkamer. daar zou ik nog afscheid nemen van Kuk samen met Kishu.
'hebben nog 5 minuten.' zei ik en Kishu knikte. 'dankjewel Kuk. het was een eer om je te mogen ontmoeten.' zei ze en Kuk knipoogde naar haar. 'het was voor mij anders ook wel een eer. zo'n mooie meid zie je niet vaak.' Kishu bloosde en sloeg plagend op de arm van Kuk die hem gewoon opving. 'heb ik je toch nog eens een klap verkocht.' zei e en Kuk grinnikte. 'maar goed. je kan beter gaan kippetje! je vriendjes wachten. Bill, ook leuk jou ontmoet te hebben. je bent een toffe goer en goeie ziener. Kippetje, hopelijk lukt je missie. en zo niet, ga dan maar eens naar New York. de stad van de geesten. ik ga daar denk ik ook maar eens heen. daar rottigheid uithalen.' Kuk stak zijn hand op. en wij liepen naar buiten.

Kishu:
Kuker ontmoeten was een geweldige ervaring. nu wist ik dat er nog veel meer geesten op de wereld waren! en in New York dus vooral... maar ik zou eerst mijn "missie", wat die ook was, maar eens uitvoeren. ik kon het nog positief bekijken.
we zaten weer in de tourbus op weg naar Berlijn. Ik zat met mijn rug tegen Bill zijn heup geleund. lekker onderuitgezakt op de bank. nou ja bank? eerder de 2 zitter. Bill zat op het puntje van de bank en was bezig met in het schrift te kliederen. ik had geen idee wat hij allemaal schreef of deed. ik had nu de Ipod van Tom gekregen van Bill. ik moest alleen zorgen dat niemand me ermee zag. 2 zwevende oortjes waren nu niet bepaald gewoon... ik wilde die van Tom omdat hij goede muziek erop had naar mijn smaak. en daarbij omdat Bill me de zijne niet toevertrouwde.
Ik was bijna weggedoezeld toen ik een elleboog tegen mijn hoofd aan kreeg en mijn oortjes werden uitgeplopt. Bill had ze uitgehaald toen Georg tegenover ons kwam zitten en een redbull naar Bill toe schoof. 'David zegt dat we wat langer moeten blijven in Berlijn dan geplant. iets met oponthoud of iets.' Bill knikte.'balen. weet jij of Tom mam al heeft ingelicht?' Georg knikte. 'hij vroeg me juist door te geven dat je al niet meer hoefde te bellen.' Bill knikte weer. 'maar aan de andere kant... Dit houd in dat we een dagje vrij hebben dan?' Georg knikte. 'bovenop het dagje vrij wat we al hadden ja. dus zo erg is het niet eens.' Bill veerde op waardoor ik omviel. 'Dan kan ik gaan shoppen! ik was al van plan eerdaags weer eens wat nieuws te gaan kopen.' Georg begon te grinniken. 'zolang ik maar niet mee hoef!' Bill sloeg hem en Georg bleef lachen. 'op jullie steun had ik al niet gerekend hoor! stelletje watjes. kunnen niet eens een dagje shoppen!' Tom kwam met zijn hoofd om de hoek. 'wie noemt ons hier watjes?!' riep hij en Georg wees lachend op Bill. 'niemand noemt mij watje! ten aanval!!!' hij rende naar Bill en plofte bovenop hem. 'Tom! kappen! ik heb spullen in mijn handen!' riep Bill en ik griste voor hem het schrift weg en legde het op tafel. de 3 jongens hadden het toch te druk met elkaar nu dood kietelen. Georg had zich er ook bij bemoeid en ze lagen nu op de vloer van de tourbus Bill te pletten. Gustav was ook in het zitgedeelte gekomen en ging nu op de bank tegenover mij zitten en keek toe hoe de jongens op de grond aan het klooien waren. 'kun je niet helpen!?' riep Bill lachend naar mij en Gustav. Gustav schudde zijn hoofd. 'ik laat jullie lekker uitvechten hoor!' Bill keek mij even aan. maar hij werd al weer geplet door Georg. ik stond op en liep naar de wirwar toe.'ach waarom ook niet!' riep ik en liet me boven op Bill vallen. 'dat heet niet helpen!' riep hij boven het lachen uit en ik begon hem ook te kietelen. de andere 2 jongens gingen gewoon door me heen maar evengoed had ik gewoon het idee dat ik meedeed en ze me zagen. al was dit natuurlijk niet zo.
na een tijdje gaf Bill zich over en stopte de kieteldood aanval. ook mede door Gustav die ondertussen snacks en drinken had gehaald. 1 ding waarmee je de jungs weer beetje rustig kreeg. met eten...


Reacties:


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 26 aug 2009 - 23:23:
stelletjes vreetzakken


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 8 aug 2009 - 16:34:
yep met eten krijg je ze rustig


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 3 aug 2009 - 23:22:
hihih met eten x'D srry ben weer melug


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 3 aug 2009 - 20:33:
muahahha dese is oowk super goewd en je moet echt verdre gaan kmeen het
xx linsoo