Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » Stand By You (Tijdelijk Gestopt) » Introduction ~Going To Japan~

Stand By You (Tijdelijk Gestopt)

3 aug 2009 - 22:06

263

3

304



Introduction ~Going To Japan~

Part one

Hallo,
Mijn naam is Emma. Ik woon in Nederland. Alleen niet lang meer. De reden daarvoor?
Mijn ouders zijn beide omgekomen bij een ongeluk samen met mijn broertje. Nu moet ik naar een of andere neef in Japan. Ik wist niet eens dat ik familie had wonen In Japan! Nja, Op het moment neem ik afscheid van mijn vrienden in Nederland..

“We gaan je zo erg missen!”¯ Meral omhelst me stevig en tranen wellen bij me op. Ik knuffel haar terug. “Ik jullie ook.”¯ Mompel ik zacht. Als ze me weer los laat druk ik mijn bril verder op mijn neus en kijk naar haar en mijn andere vriendinnen. 1 voor 1 geef ik ze een knuffel om daarna met mijn bagage het vliegtuig in te stappen.
“Emma! Wacht!”¯ klinkt dan een stem. Ik draai me om en Jonas komt op me af gerent. Hij omhelst me en ik barst in tranen uit. Hem verlaten is nog het moeilijkste deel van deze reis naar Japan.. “Ik zal je erg gaan missen.”¯ Fluistert hij zacht in mijn oor en we laten elkaar los. Ik kijk hem recht in zijn ogen en snik knikkend. “Ik jou ook.”¯ Fluister ik en Jonas glimlacht flauwtjes. “Niet huilen.”¯ Zegt hij dan en wrijft tranen weg van mijn wangen. Ik knik en we geven elkaar nog een laatste zoen. Dan vertrek ik het vliegtuig in. Nog een keer kijk ik naar iedereen om. Ze zwaaien en ik zwaai terug. Dan kijk ik naar de hal en zucht. Here I Come Japan.. Bye Holland, I’ll Be Back One Day..


en?? is het wat?


Reacties:


steffke1
steffke1 zei op 11 okt 2009 - 9:43:
Geweldige inleiding


Oogje
Oogje zei op 3 aug 2009 - 22:13:
Goed, ik eis de volgende keer: een langer deel, en DAT JE VERDER GAAT!!! Anders ga ik dood . Uhm VERDER DUS.


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 3 aug 2009 - 22:13:
waaaaaaaah geloof me dit is al super goewd kmeen het je moet verder schrijven xx linso