Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » WORDKILLER » Hoofdstuk 3

WORDKILLER

1 april 2010 - 10:02

283

5

246



Hoofdstuk 3

Ik ga in de woonkamer voor de boekenkast staan en neem er mijn exemplaar van Liferevenge uit wat ik meeneem naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten en blader door de pagina's op zoek naar een bepaalt fragment. Als ik aankom bij de juiste pagina laat ik mijn vinger over de letters glijden terwijl ik ze lees.

Eindelijk loonde het wachten zich. Na een half uur onder de lavabo te hebben gezeten kwam zijn slachtoffer eindelijk binnen. Hij zag hoe de 19-jarige jongen met zijn rug naar hem toe stond en greep zijn kans. Terwijl de jongen moeite had om de deur van het toilet te openen kwam Joris geluidloos uit zijn verstopplaats. Hij nam de kabel uit zijn zak en terwijl hij zich voor de laatste keer mentaal voorbereide hield hij zijn adem in. De jongen besefte dat de deur klem zat en wilde zich omdraaien om naar een ander toilet te gaan, maar Joris was hem voor. Voor 1 keer in zijn leven was Joris hem voor, en dat zal hij geweten hebben. Joris liet de kabel kruisen in de nek van zijn slachtoffer en trok er stevig aan. Hij draaide samen met de jongen zodat hij in de speigel kon zien wie zijn moordenaar was. In een poging om los te geraken nam hij Joris' polsen vast, maar he was tevergeefs. Na anderhalve minuut viel het levenloze lichaam van Leandro op de grond. Joris was tevreden. Zijn wraakplan was van start gegaan.

Dat is het fragment waarin Joris zijn eerste slachtoffer, Leandero, vermoordt. Leandero was op school steeds beter en sneller met antwoorden, en dat kon Joris niet hebben. Ik klap het boek dicht. Het zal wel gewoon toeval zijn.

[Reacties??]


Reacties:


Sanctuary zei op 29 sep 2009 - 20:04:
JAJA. stom toeval dan zeker wel


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 4 aug 2009 - 22:48:
Toeval? Ik weet wel beter ^^
Da's net zo'n geval van de davinci code, of demons and angels niet? Ik bedoel die zoektocht dan ^^
x


MCRx30STM
MCRx30STM zei op 4 aug 2009 - 13:50:
spannend ^^
jij schrijft goeehoeeeed ^^
ofterwel; ga je snel verder??
byeee


snoezepoez
snoezepoez zei op 4 aug 2009 - 13:37:
ai, weiter
laat me het weten als je verder bent


cocoloco
cocoloco zei op 4 aug 2009 - 13:08:
ai en dat is het dus niet weiter bitte!!!!