Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 11

Run Away Star

4 aug 2009 - 16:50

1339

4

411



Hoofdstuk 11

* “Zondag film dus.”¯ lach ik en sta recht. “Ik ga me aankleden.”¯ *

Het duurde even voor ik een kladblok vond en Bill mijn kamer inkreeg, maar tegen dat het gelukt was, stonden Milla en Fenna voor de deur. “Hey.”¯ zeg ik opgewekt en zet de deur wijd open. Ik sluit de deur weer en duw ze de woonkamer in. “Glaasje limonade?”¯ vraag ik als ik doorloop naar de keuken. Beiden knikken ze. Ik pak drie glazen en een fles Fanta. “Dus, wat brengt jullie hier?”¯ Ik plof tussen ze in en zet de glazen op tafel. “Wel, je was 2 dagen niet op school, je bent niet meer op MSN, je belt niet meer. En je bent niet komen dansen gisteren.”¯ zegt Fenna in één adem. Milla knikt instemmend. “Klopt. Ik was ziek.”¯ Ik pak mijn glas en neem een klein slokje. “Is er nog huiswerk opgegeven?”¯ Beiden schudden hun hoofd. “Nee, maar Joachim vroeg nog naar je.”¯ Ik zet mijn glas net te hard op tafel waardoor de helft erover klutst. Mopperend loop ik naar de keuken voor een schotelvod. “Gooi maar, doe ik wel.”¯ Ik gooi hem naar Milla terwijl ik over de leuning spring en bijna op Fenna’s schoot beland. “Laat maar liggen.”¯ zeg ik snel als Milla recht wil staan om hem terug te leggen. “Oké.”¯ Fenna stoot me aan. “We kwamen ook nog voor iets anders. Morgen komt die nieuwe film van Orlando Bloom uit. Ga je mee kijken?”¯ Ik kijk naar de grond. “Nee sorry, ik kan niet. Familiefeest.”¯ Met een onschuldige blik in mijn ogen kijk ik naar Milla en daarna naar Fenna. “Daar kunnen we natuurlijk niets tegenin brengen. We gaan volgende week wel.”¯ Ik knik en grijns. “Dus, is er nog iets gebeurd op school?”¯

Het is bijna 3 uur als ik Fenna en Milla buiten krijg. “Zie jullie maandag.”¯ roep ik hen nog na. Als de deur dicht valt en ik me omdraai, staat Bill al beneden aan de trap. “Dat was langer dan een uur.”¯ Ik haal mijn schouders op. “Wat heb je gedaan boven?”¯ “Ik heb een paar liedjes geschreven. Getekend. Gekrabbeld. Je kleren op kleur gesorteerd.”¯ Ik lach. “Oké, wat gaan we vandaag doen?”¯ “Niksen?”¯ Ik stem toe en verveel me samen met Bill nog heel de dag. ’s Avonds, vlak voor ik ga slapen, duik ik nog snel de douche in. En deze keer doe ik de deur wel op slot.

“Opstaan. De film begint over een uur.”¯ Slaperig ga ik recht zitten en kijk in de opgewekte ogen van Bill. Bill heeft zijn vermomming al aan. “Schrijf jij een briefje voor mijn mam?”¯ “Al gedaan.”¯ zegt Bill blij en wappert met een blaadje voor mijn neus. “Ik moet nog kleren kiezen.”¯ “Heb ik al voor jou gedaan.”¯ Ik zucht. De kans dat ik kan blijven liggen is nul komma nul. Ik trap mijn deken tot een bolletje en sta dan recht. Bill gooit me een jurkje toe. “Wat is dit? Ik ga niet in dit lapje stof rondlopen.”¯ Ik krijg een legging over mijn hoofd getrokken. “Bill, kloothommel, ik doe je zo meteen echt wat aan.”¯ Bill grinnikt. “Draai je om.”¯ Bill luistert en draait zich meteen om. Ik trek het T-shirt snel uit, trek het jurkje aan en sta dan op één been om de legging aan te trekken. Baf, ik val op bed. “Gaat het?”¯ vraagt Bill grijnzend. “Ja. Help eens.”¯ Bill komt voor me staan. Meteen grijp ik zijn schouders vast. Hij trekt mijn legging over mijn voeten. “Daar moet je dan 16 voor geworden zijn. Kan zich niet eens aankleden.”¯

“Ik ben nog geen 16.”¯ Bill duwt me op bed. “Serieus?”¯ Ik knik. “Ik verjaar dinsdag.”¯ Bill kijkt gehaast op zijn horloge. “Kom, we moeten wel goede kaartjes hebben.”¯ Ik loop achter hem aan en trek zijn kap over zijn hoofd. “Welke film gaan we eigenlijk kijken?”¯ vraagt Bill als we samen over straat lopen. “Weet ik niet. Zullen we wel zien zeker?”¯ “Goed.”¯ Ik duw Bill de straat rechts in. “Ik weet een binnenweg.”¯ Bij een omheind appartementsgebouw stop ik. “Duw me eens over de hekken.”¯ Bill kijkt me raar aan maar geeft me dan toch een voetje. Ik houd de bar stevig vast en zwier erover. Dan open ik de deur voor hem. “Jij bent echt gevaarlijk.”¯ Bill doet de deur toe, en dan begint het alarm te loeien. “Kom mee!”¯ roep ik terwijl ik al door de tuin van het appartement spurt.

Politiesirenes. Ik draai rechts af en spring in volle vaart tegen het hek. Ik trek me op aan de bar en kom dan sierlijk op mijn voeten terecht. Bij Bill gaat het er minder sierlijk aan toe. Hij stopt, vlak voor het hek en springt dan omhoog, om zich ook vast te grijpen aan de bar en trekt zich dan omhoog, zonder succes. Ik klim het hek op en ga over de bar hangen. “Geef je handen.”¯ Bill knijpt zijn ogen toe terwijl hij mijn handen vastgrijpt. Met alle kracht trek ik hem erover. Dan valt hij naast me op de grond. “Nou, volgende keer nemen we de veiligste weg.”¯ Ik klop het zand van zijn trui en trek hem mee, we zitten in een zijstraat van de winkelstraat. “De bioscoop is daar.”¯ wijs ik een groot, opvallend gebouw aan. “Elle?”¯ Ik kijk om. Daar komt Levi.

Als het nog niet erger kan worden. “Levi.”¯ lach ik schijnheilig. “Wat doe jij hier?”¯ “Ik heb lunchpauze. Wat doe jij hier?”¯ “Ik ga naar de film. Met mijn, broer.”¯ Weer die neplach. Gosh, wat een geweldige dag. “Oh, veel plezier.”¯ Hij lacht lief naar me, of is het naar ‘mijn broer’. Ik trek Bill aan zijn arm mee. “Kom op.”¯ sis ik met mijn tanden op elkaar. “Je hebt gelijk. Hij is echt knap.”¯ “Hang nu niet de homo uit.”¯ Bill grijnst en trekt me de bioscoop in. “Ik wil die zien.”¯ wijst Bill naar een megagrote poster van Orlando Bloom. “Nou vooruit.”¯ mopper ik en loop naar de kassa. “2 kaartjes voor Gone With The Wind met Orlando Bloom.”¯ De vrouw knikt en typt iets in. “Dat is dan 16 euro.”¯ Ik graai in mijn zak en haal er een briefje van 20 uit. De vrouw drukt de 4 euro en de kaartjes in mijn hand. “Alsjeblieft.”¯ sis ik en rol met mijn ogen. Bill aanschouwt het toneeltje van op een afstand met een grijns op zijn gezicht. “Pas op of ik sla die grijns eraf.”¯ Zijn gezicht staat weer serieus.

We zoeken ons een plekje ergens in het midden. Met een luide zucht laat ik me vallen, trap ik mijn schoenen uit en plaats mijn voeten op de rugleuning van de stoel voor mij. “Met jou kan ik ook maar één keer ergens komen hé.”¯ Ik stomp in Bills maag, waardoor hij zijn popcorn uitspuugt. “Wat zei je?”¯ grinnik ik. De film begint, een melodietje begint te spelen. “Oh gosh, wat voor film is dit?”¯ mopper ik. Bill port in mijn maag. “Rustig Elle, je trekt weer alle aandacht naar je toe.”¯ Ik grabbel in de popcornbak en gooi de popcorn omhoog. Dan vang ik ze één voor één op met mijn mond. “Gadver…Je hebt zoute popcorn gepakt.”¯ “Sorry, zoetje, maar ik ben niet zo voor zoet.”¯ Ik duw de popcornbak in zijn schoot. “Ik haal zelf wel iets.”¯ Ik trek mijn schoenen weer aan en sjok naar het winkeltje.

Ik begin een zak snoep in te scheppen en loop er dan mee naar de weegschaal. 10 euro 35. Het is het waard. Ik betaal aan de jongen achter de kassa. “Moet jij niet naar je film gaan kijken?”¯ lacht hij. “Moet niet. Het is een prutsfilm.”¯ Geïnteresseerd begint hij te kijken. “Welke film?”¯ Ik haal mijn schouders op. “Die met Orlando Bloom.”¯ De jongen bakt een bak popcorn vanachter zijn kassa en steekt er één in zijn mond. “Ik dacht dat elk meisje zot was van hem.”¯ “Nou, dan ben ik een uitzondering.”¯ Ik krijg een popcornbolletje tegen mijn hoofd. “Als je mij gaat aanvallen, ga ik weer kijken hoor.”¯ Ik loop naar zaal 12 en prop ondertussen wat snoep in mijn mond.


Reacties:


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 4 aug 2009 - 19:22:
Jaaaaaaa! SuperMegaGeweldig verhaal =D
Echt serieus bij dat: “Bill, kloothommel, ik doe je zo meteen echt wat aan.”¯ ging ik zo plat
Maar wil je weer waarschuwen als er een nieuw deel is? *Dat betekend WeiterWeiterWeiter bitte *

x Danielle


Cuppycake
Cuppycake zei op 4 aug 2009 - 17:02:
WAAAA SUPER IK WIL VERDER LEZEN


Lies
Lies zei op 4 aug 2009 - 17:00:
Haha Geweldig ;p
& Ja idd het gaat goe vooruit , Goe bezig ;D
Doe maar snel weer verder zodatk weer verder kan lezen
xx


xNadezhda zei op 4 aug 2009 - 16:56:
Hang nu niet de homo uit
Weer zo'n Nadezh-ligt-dubbel-opmerking :p

Geweldig
(En ja, dat meen ik!)

Meer? *knippert onschuldig met oogjes*

Xx