Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 13

Run Away Star

4 aug 2009 - 23:03

1662

5

378



Hoofdstuk 13

* “Noem me geen schat.”¯ Ik ga op mijn tenen staan en druk een vlinderzacht kusje op zijn wang. Dan trek ik hem mee naar beneden. *

Net op tijd komen we op school aan. Milla en Fenna zijn nergens te bespeuren. Net goed. Ik druk een kus op Bills zachte lippen. “Het duurt misschien nog een hele dag voor ik dat weer kan doen.”¯ Bill grinnikt. “Welk vak heb je nu?”¯ Ik pak mijn agenda en kijk op mijn lessenrooster. “Wiskunde op de derde verdieping.”¯ Beiden slaken we een zucht. Ik trek mijn schoudertas hoger op mijn schouder en begin te lopen. Ik glijd door de gang en beklim dan de trap met 4 treden tegelijk. Na 5 trappen haalt Bill me in, of loop ik trager. “Komaan, nog één trap.”¯ Hij pakt mijn hand en trekt me mee. “Welke nummer?”¯ “360.”¯ hijg ik. We rennen door de gang, lokalen vol nieuwsgierige leerlingen achterlatend. “Hier is het!”¯ roept Bill. Hij stopt, waardoor ik tegen hem opbots. Samen vallen we op de grond. “Auw, mijn arm.”¯ mopper ik. Bill trekt me recht en klopt op de deur. Ik krijg maar enkele seconden om mijn adem te regelen. “Oh, mevrouw Gommers. En…wie hebben we hier?”¯ Ik stap het lokaal in, met Bill op mijn hielen. “Dit is, Jorg, een uitwisselingsstudent uit Duitsland. Ik wou hem de buurt rond school laten zien voor school maar raakte de tijd uit het oog.”¯ “Oh, had dan gebeld. Jorg, Elle, aangezien jullie elkaar al kennen, ga maar naast elkaar zitten. Bill glimlacht en gaat op de achterste bank zitten. Ik gooi mijn tas op de bank en ga naast hem zitten.

Wiskunde viel nog wel mee, maar toch ben ik blij dat de bel gaat. Bill en ik staan recht en gaan als eerste naar buiten. “Welk vak nu? Trouwens, die les Wiskunde viel wel mee. Heel leerzaam.”¯ Ik por in zijn maag en pak mijn agenda weer. “Oh, we hebben nu een tussenuur. Informatica is voor de rest van het jaar weggevallen omdat de computers het begeven hebben.”¯ Bill grijnst weer. Wat is hij toch onweerstaanbaar. “Zullen we buiten gaan zitten?”¯ stelt Bill voor. “Goed.”¯ mompel ik en loop met hem mee de trappen af, deze keer in rustig tempo. “Je school is best wel groot.”¯ “En best wel saai.”¯ vul ik hem aan. Buiten staan Milla en Fenna me al op te wachten. “Je had ons wel mogen vertellen van Jorg.”¯ lacht Fenna. Ik haal mijn schouders op. “Ga je mee naar de toiletten?”¯ vraagt Milla. Ik schud mijn hoofd. “Sorry chickaas, maar ik heb aan, Jorg, beloofd dat ik met hem zou gaan praten over, euhm, gewoontes in België en Duitsland.”¯ Milla haalt haar schouders op. Als ze verder lopen, hoor ik Fenna nog zeggen: “En toch ken ik hem van ergens.”¯ Ze zou eens moeten weten.

Ik laat me in het gras vallen. Bill gaat achter me zitten en trekt me tegen zijn borstkas aan. “Dus, wil je echt over Duitse gewoontes praten?”¯ Ik lach, draai me om en geef hem een zoen. “Nee, liever niet.”¯ Bill woelt door mijn haar en zingt zacht een liedje, waarvan ik de tekst vaag herken. “Zo, zo. Wat zijn jullie aan het doen.”¯ Ik kijk in het grijnzende gezicht van Fenna. “Ze heeft hoofdpijn.”¯ Milla zet zich naast me, en Fenna tegenover me. “Dus, Jorg, hoe oud ben je?”¯ “18.”¯ Ik zie ze allebei bedenkelijk kijken. “Zeg, je had echt wel mogen zeggen dat zo’n lekker ding naar onze school ging komen. Hij lijkt wel een beetje…”¯ Milla stopt abrupt met haar zin en draait haar hoofd naar Bill. “Mag je kap af?”¯ Bill schudt zijn hoofd. “Nee, ik euhm ik heb een ziekte waardoor ik niet te veel in de zon mag komen.”¯ Ik haal opgelucht adem en ga rechter zitten. “Nou, wat hebben we na de speeltijd?”¯ Milla begint in haar tas te rommelen terwijl Fenna zich languit in het gras legt. “Als het aan mij lag nog een tussenuur.”¯ Milla grinnikt. “Jammer genoeg voor jou hebben we tekenen. 2 uur.”¯ Ik kijk om en zie een grote grijns op Bills gezicht. “Jorg kan heel goed tekenen.”¯ grinnik ik. Maar dat is wel de understatement van de eeuw. Hij tekent prachtig, om niet perfect te zeggen.

Jammer genoeg vliegt dat uurtje buiten zijn voorbij. Maar tekenen is een leuk vak. Bill trekt me recht. “Waar hebben we tekenen?”¯ fluistert hij in mijn oor. Ik wijs een oud lokaal achter het grasveld aan. Met Milla, Fenna en Bill aan mijn zijde loop ik over het grasveld. Enkele kleuters wijken voor ons. Niet dat we er zo angstaanjagend uitzien, maar toch. Mevrouw Schepers komt naar buiten. “Kindjes.”¯ begint ze haar uitleg. Ik heb echt een hekel aan haar. Vorig jaar gaf ze ons ook les. Maar ze noemt ons nog altijd kindjes. “Vandaag hebben we buiten les. Het is prachtig weer en zon stimuleert je creativiteit. Iedereen begint te juichen. Oké, ik haat haar niet meer. Bill en ik gaan tegenover elkaar op het gras zitten. Ik pak mijn tekenmap en geef het aan Bill. “Alsjeblieft.”¯ Ik ga languit in het gras liggen en vouw mijn handen samen onder mijn hoofd. Ik hoor het krassen van het potlood, het stiekem gelach. “Wow.”¯ Ik kijk opzij. Fenna staat met grote ogen te kijken naar de tekening van Bill. “Jorg, dat is prachtig.”¯ Ik spring recht en ga voor hem staan. Hij duwt de klepjes open en schuift het papier eruit. Mijn hart staat voor 2 seconden stil. Ik zie mezelf op het gras. Prachtiger getekend dan ik ooit had kunnen inbeelden. “Dank je.”¯ fluister ik zacht.

“Mag ik eens zien?”¯ vraagt mevrouw Schepers. Ik geef het papier en ga weer in het gras liggen, deze keer met Fenna en Bill naast mij. “Jorg, je bent een tekentalent.”¯ Een kleine glimlach verschijnt op Bills gezicht. Ik pak het papier weer aan. “Hoe lang hebben we nog?”¯ vraagt Fenna. Bill kijkt op zijn horloge. “Nog een half uur.”¯ Fenna springt recht. “Jorg, zou je mij ook kunnen tekenen?”¯ Bill geniet zichtbaar van de aandacht. Aandacht om wie hij is, wat hij kan. Niet omdat hij beroemd is. Bill pakt een nieuw blad, slijpt zijn potlood en legt dan alles weer weg. “Kun je op dat bankje gaan zitten en naar de lucht staren?”¯ Fenna knikt en doet wat haar gevraagd wordt.

Tegen de middag heeft ‘Jorg’ al een reputatie uitgebouwd. Iedereen komt aan hem vragen om getekend te worden. Bill neemt een hap van zijn boterham en richt zich dan tot het meisje dat naast hem staat. “Ik zou graag willen, maar ik ben door mijn papier heen. Ik zal morgen nieuwe meebrengen.”¯ Teleurgesteld gaat ze weer weg. “Je hebt toch nog een hele kladblok?”¯ vraagt Milla. Bill lacht. “Sht. Dat weten zij niet.”¯ Grinnikend eet hij zijn boterhammen op. “Welke lesuren hebben we na de middag?”¯ Elise, een meisje van mijn klas dat ik amper ken, komt erbij zitten. “We hebben muziek, Nederlands en Engels.”¯ Ik knik en drink mijn cola op. “De leraar muziek is een eitje. Misschien kunnen we hem overhalen om buiten te zitten.”¯ Fenna knikt instemmend. “Mensen.”¯ Iedereen kijkt naar Milla. “Ja?”¯ antwoord ik om de stilte te doorbreken. “Wel, ik ben verliefd.”¯ Ik laat mijn flesje voor wat het is en luister naar Milla. “Op wie?”¯ vraagt Fenna. “Op Bill Kaulitz.”¯ lacht ze. De spanning die er eerst was, verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dan beginnen Fenna en Milla weer één van hun nepruzies. “Maar ik ben al op Bill Kaulitz.”¯ Bill kijkt me grijnzend aan. “Kom Jorg, ik moet je nog heel wat laten zien.”¯

“Jorg, wat een fijne naam. Ik heb die naam vandaag vaker gehoord dan in heel mijn leven in Duitsland.”¯ Ik por hem en druk dan een kus op zijn wang. “Maar, ik had deze dag voor geen goud willen missen.”¯ Ik trek Bills pet af. “Je blauw oog ziet er echt eng uit.”¯ “Gelukkig dat niemand het ziet.”¯ Bill duwt me tegen de muur en zet zijn handen naast me tegen de muur. “Ik snap niet hoe je het volhoud in de klas. Ik heb echt heel de tijd de drang om je te zoenen.”¯ Ik kus hem zacht. “Vasthouden aan de zoete herinneringen. Oh, juist, jij houdt niet van zoet.”¯ Bill gaat met zijn wijsvinger langs mijn wang. Een rilling loopt over mijn rug. “Kom, de les begint bijna.”¯ Ik kruip onder Bills armen door en loop dan richting grasveldje. “Net op tijd. Zoals altijd.”¯ pest Fenna me. Ik rol met mijn ogen en stap na haar het muzieklokaal in.

“Ik dacht dat deze dag nooit voorbij ging.”¯ moppert Fenna als we naar de fietsenstalling lopen. “Fietst Jorg mee met ons?”¯ “Nee, we zijn te voet.”¯ Fenna geeft me nog een pletknuffel, net als Milla, en racet er dan vandoor. “Je vriendin is wel een geval apart.”¯ “Je hebt het hopelijk over Fenna?”¯ Bill maakt een uhu-geluid. Samen wandelen we naar huis. “Weet je, dit is de beste vakantie ooit.”¯ grinnikt Bill. “Vindt ik ook.”¯ Bill kijkt me raar aan. “Je hebt niet eens vakantie.”¯ Ik haal mijn schouders op. “Maar zo voelt het wel.”¯ We zijn al snel thuis en ik zie dat mams auto in de garage staat dus bel ik maar aan. “Aha, Bill. Fijn om je nog eens te zien. Waren het goede boterhammen.”¯ Bill begint een praatje met mam waardoor ze mij even uit het oog verliest. Ik ren naar boven en leg mijn boekentas op bed. Als ik weer beneden ben, staat er mij een verrassing te wachten. “PAPA!”¯ roep ik blij. Pap draait zich om. “Elle, lieverd.”¯ roept hij, als het kan nog blijer als mij. Ik vlieg hem rond de hals. “Ik heb je gemist.”¯ Iedereen in de familie weet dat mijn band met papa duizenden keren sterker is als de band met mama. En hem mis ik ook duizenden keren erger dan mam. “Ik heb een cadeautje voor je bij.”¯ Ik glimlach en neem het pakje aan. “Nu ga ik even naar Kimberly.”¯ Ik knik en ga op de zetel zitten. Bill komt nieuwsgierig naast me zitten. “Maak open dan!”¯


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 28 sep 2009 - 20:50:


sterretjhu
sterretjhu zei op 28 sep 2009 - 20:50:


xNadezhda zei op 5 aug 2009 - 11:51:
JORG!
OH MY GOD!
Wist je dat Bills vader Jög heet? Heb je hem daarom zo genoemd?
Ik lag echt zoooo dubbel, JORG! Omg omg omg
En ik wil weten wat er in dat pakje zit! ö
Ik ga lezen

<3


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 4 aug 2009 - 23:36:
Lalalalala, Emma wilt weten wat het cadeautje is en wilt ook weten hoe de leerlingen op school zullen reageren als ze weten dat Bill Kaulitz Jorg is, maar et hangt er natuurlijk vanaf van of dat ze het wel zíºllen weten! (omg, die zin trok op niets -_-)


inke
inke zei op 4 aug 2009 - 23:20:
maak inderdaad maar snel open
laat je het me weten als er weer een nieuw deel bij is??
xx