Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » en wie blijk ik te zijn?

niet de juiste dood? <-- afgerond

5 aug 2009 - 20:15

950

4

291



en wie blijk ik te zijn?

het moment te horen wie je bent, is voor ieder mens verrassend. zelfs eng. niemand kent zichzelf echt. een spiegel die je voorgehouden word is namelijk nog niet helemaal jij. maar wie ben ik of jij? wie is er om te zeggen hoe dat zit? niemand en iedereen. maar geconfronteerd worden met je eigen dood? dat is onbeschrijvelijk. hoe ik reageer? net als jij en net als niemand.

Kishu:
Bill en ik zaten al dikke tijd in de kamer die stomme bladen door te zoeken. Bill had zelfs geweigerd om te gaan eten! hij wilde hoe dan ook doorzoeken. 'schiet op nou! je gaat gewoon naar beneden wat eten.' had ik gezegd. 'nee Kish, dit is belangrijker!' had hij hierop tegengeworpen. pas na mijn argument dat zijn vrienden achterdocht zouden krijgen en het feit dat hij maar beter kon eten zodat hij niet net als mij een, cru gezegd, "dooie" zou worden, gaf hij toe en is toen heel even naar beneden geweest om te eten.

'bagger, wat is dit deprimerend!' zei ik na een tijdje. Bill murmelde alleen maar wat en ging weer verder. hij had de stapel bijzondere sterftegevallen nu bij zich. ik was nog steeds bezig met ziektegevallen. maar geen van allen maakte een match. we hadden pas 2 documenten waarmee we iets konden. eentje van een meisje Veroni, 16 jaar, overleden aan longkanker, en het meisje Layla, 18 jaar, overleden door een busongeluk. maar ook deze 2 voldeden niet aan alles had Bill gezegd. Veroni was bij haar dood kaal geweest door de chemo's en was, zoals vermolden stond, maar 1.45m. en Layla was bijna 20 cm langer dan mij en bleek niet blank te zijn als mij. maar mooi donker getint. iets wat ik wel graag gewilt had na dat kleurloze spiegelbeeld elke keer.

zuchtend pakte ik het volgende document. ene Lizzy, 19 jaar, overleden aan blindedarmontsteking. match? nee, Afrikaanse afkomst. volgende document.
en zo bleef het doorgaan. ik had al 40 docu's gehad en er lagen er zeker nog 60! kun je je voorstellen? er gaan al bijna honderd mensen op een dag dood!
Plots merkte ik dat Bill niet meer zat te neuriën zoals hij de hele tijd gedaan had. ik keek naar hem en zag dat hij bleek was. 'Bill? alles in orde?' vroeg ik maar Bill reageerde niet. 'hallo!!! aarde aan Bill!!! joehoe, ben je thuis?' ik zwaaide voor zijn gezichtsveld en hij reageerde gelukkig. met trillende handen stak hij me het document toe. 'i...ik denk d...dat ik w..eet wie je bent.' stotterde hij...

ik pakte het document aan en las het door.

naam: Mariëlle Keliste
geboortedatum: 27-07-91
sterftedatum: 28-09-08
signatuur:
- 1.70m
- blauwbruine ogen met paarse vlekken
- nature, blond
- blanke huid
- smal postuur


Dat kon ik nog wel eens zijn! vooral de bevestiging van de oogkleuren deed mij meer zekerheid geven. want Bill had hetzelfde gezegd over mijn oogkleur. ik keek Bill aan. 'lees maar verder.' mompelde die en liet zich tegen het hoofdgedeelte van het bed aan leunen.

doodsoorzaak:

slachtoffer stond niet zo zeer bekend in de omgeving. mensen meldde slachtoffer vaker gezien te hebben met een groep jongeren. naar verklaring van buurtbewoners;' niet bepaald goede jongens. iedereen zag duidelijk dat het meisje gebruikt zou worden. had sterke gevoelens voor een van de jongens.'
om wie het ging is onbekend. jongerengroep niet meer gesignaleerd in buurt. evenals de jongen waarvoor slachtoffer viel.
verklaring ouders;' ze was altijd wel enigsinds een rebelse. maar nooit echt grote problemen. ze was deze jongerengroep tegen gekomen bij een hotelparty op 05-07-08. eerder contact was er ook al met de groep. zekere datum niet bekend. onze dochter ging met regelmaat naar haar "vrienden" toe. wij waren ons van weinig kwaad bewust. pas na enkele maanden bleek er duidelijker te zijn wat er gebeurde. de jongerengroep had slechte invloed op onze dochter en na meerdere verboden om met deze groep om te gaan is zij weggelopen. vermoedelijk had de jongen waarvoor zij sterke gevoelens had, haar hier toe aangezet. hierna hebben wij geen enkel contact meer kunnen leggen of moeite hiertoe gezet. wij wisten al, dat de hoop tevergeefs was. haar einde zou snel naderen.'

na deze verdachte uitspraak van de ouders van het slachtoffer is verder onderzoek gestart. hieruit werd geconcludeerd;' het slachtoffer zou uiteindelijk na vele dieptepunten het niet meer hebben zien zitten. op de nacht van 28-09-08 is zij van het dak van het Landers hotel afgesprongen om hiermee haar leven te beëindigen. vele slachtoffers waren hier getuigen van. toch denkt men niet aan zelfmoord. verklaring van de ouders en familie;'daar was het het kind niet voor. ze zette alles door om haar doel te bereiken. een einde maken aan haar leven was erger dan alle ellende die ze maar kon bedenken zei ze zelf altijd.' aldus de familie. verder onderzoek is gestaakt na verloop van 4 maanden.


Het was doodstil in de kamer. ik kon mijn ogen alleen maar over het blad laten gaan. doodsoorzaak: zelfmoord? niet bevestigd? dus ik kon ook vermoord zijn?!

Ik had me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om op je eigen dood terug te kunnen kijken. en nu wist ik het. er waren geen woorden voor. ik had ongeloof. zoals er stond.
'daar was het het kind niet voor. ze zette alles door om haar doel te bereiken. een einde maken aan haar leven was erger dan alle ellende die ze maar kon bedenken
ik zou geen zelfmoord plegen! nooit! zelfs nu niet! never! onmogelijk!
maar er was ook vreugde. ik wist wie ik was! en hoe ik gestorven zou zijn. een paar stappen dichterbij. ik vond het gek dat ik niet eens een inzinking zou krijgen of iets. dat ik dagen van slag zou zijn. maar in plaats daarvan wilde ik verder! mijn wilskracht om uit te zoeken was weer meer toegenomen. blijven staren en het tot je door laten dringen had ik nu al gehad. ik moest verder.

Ik trok mijn blik van het blad af en keek in de ogen van Bill. die stonden bangig. 'wat is er Bill? we hebben wat opgelost! althans, een groot gedeelte! waarom bang?' Bill opende zijn mond.
'ik wist al hoe je was gestorven voordat ik het las. Kishu, ik heb je zí­én sterven...


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 8 aug 2009 - 19:12:
ON-GE-LO-FE-LIJK
Bill heeft haar dus gezien datze van het dak afstorte!


snoezepoez
snoezepoez zei op 5 aug 2009 - 21:33:
ik heb je zí­én sterven...

Het lijkt me echt erg als je dat te horen krijgt.
Ben nu al benieuwd naar het volgende stukje
Verder!
btw: zou je het me weer even willen laten weten?


JoLiEnNnN
JoLiEnNnN zei op 5 aug 2009 - 21:20:
super !!!!
snel verder
laat me weten
x.


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 5 aug 2009 - 21:02:
OMG verder het is spanend OMG OMG ik wete nix te zeggen hij si super en ik typ nu mr wat dus zla ik rm stoppen super meid

verder