Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » je moet WAT?!

niet de juiste dood? <-- afgerond

6 aug 2009 - 19:22

1290

3

321



je moet WAT?!

Bill:
Kishu vertelde alles wat ze had gezien en gehoord. alle kleine details wist ze op te ratelen. ik had het schriftje waar ik alles in bij hield weer gepakt en pende nu zo snel mogelijk alles over wat ze zei. eenmaal klaar herhaalde ik alles even in mijn hoofd en staarde naar het papier. 'ik denk niet dat ik er nu nog wijzer uit word. er is even iets teveel gebeurd vanavond.' Kishu knikte. 'snap ik. ik ben inmiddels ook moe. hoe laat is het?' ik keek op de wekker naast mijn bed. '12 uur.' zei ik. Kishu stond kreunend op. 'ik kleed me even om en ga dan proberen te slapen.' zei ze en ik knikte. ze vluchtte de badkamer in en ik ruimde ondertussen alle documenten op. die van Mariëlle hield ik apart in het schrift wat ik opborg. Tom's hoofd verscheen om de hoek van mijn deur. 'ik ga slapen.' zei hij en ik knikte.'ik ook. anders word dat concert morgen een flop.' Tom grinnikte. 'ik ben blij dat je positief bent ondanks dat we hier zitten.' zei hij en ik lachte flauwtjes. Tom wenste me een geode nacht en verdween naar zijn kamergedeelte. ik liep ook naar de badkamer en maakte me daar klaar. even later lagen we in bed en viel ik weg in een onrustige slaap.

ik had een hele vage droom. ik zag alles alleen maar in flitsen voorbij komen. ik zag de beschrijving die Kishu had gegeven over hoe ze had verteld dat ze Tom mis gelopen was. hoe Tom verslagen op zijn bed zat en mijn moeder hem trooste. hem trooste en zei dat er niets zou gebeuren met mij. ik zag flitsen van de zwaailichten toen Kishu op straat lag met alle mensen eromheen. ik zag haar ogen vlak voor me. net als deze avond. alleen dan niet leeg maar vol leven. ik zag Tom's ogen voor me. met de bekende glinstering erin. felle lichten die weer doofde. kleuren door elkaar en allerlei gebeurtenissen van afgelope tijd. en op het laatst... Tom en Kishu. lachend samen hand in hand. met een blik in de ogen die voor een ieder bekend zou zijn. weer lichten. en plots alleen een donkere leegte. 'weet je wat je bent?' werd gevraagd en ik schudde verdwaasd mijn hoofd. 'je weet dat je een ziener bent?' ik knikte. ik kon geen geluid uitbrengen. 'zieners zijn mensen die iemand hebben zien sterven en daardoor het vermogen kregen geesten te zien... dit gebeurd pas als zij de geest zien die zij hebben zien overlijden... is dat jou geval?' ik knikte opnieuwd verbaasd. dit was gestoord. 'je bent een moedig mens... jij zult haar helpen... en beloond worden...' er klonk een gerommel en het volgende moment pende ik mijn ogen...

geschrokken werd ik wakker. zweet liep over mijn rug heen en mijn ogen gingen schichtig de kamer rond om weer te oriënteren. ik ademde zwaar en met storten. mijn mond voelde kurkdroog en ik had het warm en koud tegelijk. Kishu was wakker geworden en keek me bang aan. 'Bill?' vroeg ze met een klein stemmetje maar ik kon niet rustig worden om kalm te antwoorden. Kishu ging recht zitten en sloeg haar armen rond me en wiegde me zachtjes heen en weer en maakte sussende geluidjes. ik ging langzamer ademen en raakte weer rustig. na een tijdje liep ze me los en keek me aan. 'gaat het weer een beetje? ga anders eerst wat drinken in de badkamer.' ze zei het heel kalm en ik liep naar de badkamer en vulde daar met trillende handen een glas. het glas tikte teken mijn tanden maar nadat ik wat gedronken had voelde ik me wat beter. ik gooide nog een plens water in mijn gezicht en liep daarna terug naar het bed. ik plofte er op neer en keek naar mijn handen. 'Kish, ik snap nu precies wat je bedoeld met die stem.' zei ik en Kishu kroop naast me op haar buik met haar voeten op het hoofdeinde net als mij. ik vertelde over mijn droom en Kishu luisterde alleen maar. bij het laatste schrok ze een beetje.'Kish, je missie. wat je bent misgelopen, waarvoor je hier bent... ik denk dat je hier bent omdat je voor Tom hoort te zijn.' zei ik twijfelend. Kish keek me aan. 'denk je? het zou het wel verklaren allemaal.' ik knikte. 'nu weten we dus wat je moet doen. maar hoe wilt die stem dat we nou 2 mensen, waarvan 1 een geest, op elkaar verliefd laten worden! ik bedoel maar. liefde is neit te dwingen toch?' Kishu werd ineens erg rood. 'dat is geen probleem Bill.' ik keek haar aan en begon breed te grijnzen. 'je vond hem al leuk!' riep ik en sloeg mijn hand voor mijn mond. ik had het misschien iets te hard gezegd. Kishu kleurde nog roder en ik begon te lachen op gedempte toon. dat werd beloond met een kussen tegen mijn hoofd. 'toch heb ik gelijk.' gniffelde ik. Kishu had haar hoofd onder een kussen gestoken en kreunde. ik zat haar te klieren. 'Bill, dit kan helemaal niet.' zei e na een tijdje. 'ik ben hartstikke dood!" letterlijk of figuurlijk?' vroeg ik lachend en het kussen werd nog harder op haar hoofd gedrukt. 'beide.' mompelde ze. ik grinnikte. 'rustig madam roze wolk. we verzinnen wel wat. morgenochtend zal ik eerst alles in het schrift opschrijven dan gaan we bedenken wat we verder gaan doen oké?' Kish stak alleen haar duim op en ik verplaatste het hoofdeinde maar naar het voeteneinde. omgekeerd in bed slapen.

next morning 12:00



Bill:
'Bill, Bill, Bill, Bill!!!' kreunend trok ik de dekens wat verder over mijn hoofd maar door het gepiep en gekraak wat het bed maakte en het feit dat ik nu alle kanten op hobbelde zorgde ervoor dat ik niet terug kon komen in mijn slaapje. 'wat?!' murmelde ik met gesloten ogen en het gewibel hield op. 'BI-HILL! ik kan mezelf zien in de spiegel!' zei een ietsje te opgewekte Kishu. 'dat hoort zo Kish...' zei ik slaapdronken. 'nee niet waar! ik heb het over kleur! kom dan Bill!' ik opende 1 oog en keek naar het stralende gezicht boven me. 'Kish, ik zie je altijd al in kleur. wijs me er even op oké?' Kish trok een raar gezicht. 'o ja, ietsje teveel aan gewend. maar ik kan mijn haarkleur zien! blond en brandweerrood! en mijn kleding! nu kan ik de kleuren ook in de spiegel zien.' ik knikte en draaide me weer om. 'en o ja, Tom heeft al 5 x geroepen dat jullie over een kwartiertje vertrekken naar de concerthal.' ik schoot overeind. 'en dat zeg je nu?!' Kishu knikte langzaam en ik stoof uit bed. graaide wat kleding uit mijn tas en probeerde alles tegelijk aan te krijgen. ik hinkelde al worstelend met mijn broek naar de badkamer. Kishu zat te lachen om mijn gestuntel en liep naar me toe. 'ik help wel.' zei ze en pakte mijn tandeborstel die ze besmeerde met tandpasta.snel poetste ik mijn tanden nadat ik aangekleed was. make-up moest later dan maar. even snel mijn haar goed. tas pakken, alles wat nodig was erin flikkeren en mijn schoenen haastig aantrekken. supersnel rende ik de kamer uit en racede met 2 tredens tegelijk de trap af. de lift duurde te lang. Kishu rende achter me aan en beneden aangekomen stond David ongeduldig op zijn horloge te tikken. 'sorry, was verder gaan slapen.' mompel ik buiten adem. snel gingen we het busje binnen wat klaar stond. het was nogal kwab dus had ik Kishu op mijn schoot genomen. 'ik heb alle ruimte hoor Bill!' zei ze verontwaardigd. 'jawel, maar ik hoef niet weer zo'n niesgebeuren als met David toen.' fluisterde ik.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 8 aug 2009 - 19:28:
hihihiiihihihii
dit stukkie is egt geinig!


xXMoonXx
xXMoonXx zei op 6 aug 2009 - 21:14:
De nieuwe stukjes zijn weer één voor één super ^^
En ik zie dat er net nog één is, dus die ga ik snel lezen ^^


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 6 aug 2009 - 18:00:
hihihhihihi Verder echt leuk verhaal