Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miyavi » He's my boy. He's my secret. » We are... [3]

He's my boy. He's my secret.

6 aug 2009 - 22:21

191

2

412



We are... [3]

Het was de dag van het concert en ik stuiterde al de hele dag hyperactief rondjes door het huis, tot grote ergernis van mijn vrienden. Verscheidene keren kreeg ik een schoen of boek naar mijn hoofd gesmeten, terwijl er geïrriteerd geschreeuwd werd dat ik rustig moest gaan zitten en mijn kop moest houden. Als ze dat deden trok ik mijn zieligste gezichtje, kroop ik naar ze toe, keek ze aan alsof ik elk moment in tranen kon uitbarsten en zei dat ze me ernstig gekwetst hadden. Meestal moesten ze dan wel lachen en waren ze weer vrolijk.
Rond halfvijf gingen we - met z'n allen, de hele band - op weg naar het concertgebouw. Het concert zou over een halfuur gaan beginnen en we wouden het rustig aandoen. De reden waarom we nooit samen met de andere fans in de rij stonden te wachten 's ochtends vroeg om 10 uur, was dat we zelf ook beroemd waren. We hadden geen zin om continue met mensen op de foto te moeten of steeds maar handtekeningen te moeten uitdelen. Nee, ze waren hier voor Miyavi, niet voor Alice Nine.

-------
Ik was FanFic vergeten. :x Sorry ^^


Reacties:


Kyoru
Kyoru zei op 7 aug 2009 - 14:47:
Is het Shou of Saga?
of Nao!
nao lijkt me zo cute met myv
EN NIET WEER VERGETEN!
anders ga ik je achtervolgen

snel verder dus!
xK.K.^^


YoruAka
YoruAka zei op 7 aug 2009 - 13:31:
Alice nine kent Miyavi eigenlijk wel van de tijd dat hij nog bij PSC zat, ze zijn samen met hem toen op tour geweest. Maar ja, in een verhaal kan alles
=(^_^)= Ik vind je verhaal wel erg leuk! Ik vraag me nu af wie van A9 voor Meevs gevallen is..