Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 20

Run Away Star

7 aug 2009 - 1:32

1249

9

474



Hoofdstuk 20

* Ik trek de brief uit Sannes handen. Nee, wacht. zegt ze maar ik scheur de enveloppe open. Dit is een brief van de bank. zeg ik treurig. Ja, dat probeerde ik te zeggen. Ik heb je brief daar op tafel gegooid. Ik loop naar de andere kant van de tafel en pak de brief. Ik trek de enveloppe open en haal de brief eruit. *

Duidelijk een brief van Bill. Ik zie zijn krullerige handschrift, zijn heerlijke geur. Ik vouw hem open en er valt iets uit. Ik buk om het op te rapen en bekijk het langs alle kanten. Het zijn 4 viptickets voor een concert van Tokio Hotel. Ik begin hyper op en neer te wippen als Sanne de tickets pakt. Wow. zegt ze. Ik begin te lezen. Op sommige plekken zijn de letters weggeveegd door een traan. Ik glimlach zachtjes en lees hardop voor.

Liefste Elle,
Ik mis je. Hopelijk heb je niet te veel last van je schouder. Sorry dat ik niets van me liet weten maar ik had het druk. Allemaal concerten, interviews, Ik had niet eens tijd om te treuren omdat ik niet meer bij je ben. Enkel s nachts want dan kon ik niet slapen. Ik wil je dicht bij me, voor altijd. Hier zijn de 3 tickets die ik beloofd heb. En ik dacht, misschien wilt Sanne ook mee. Maak het goed met Fenna en Milla. Laat ze desnoods deze brief zien. Want jij kon er niets aan doen. Je hebt me goed verborgen weten te houden, zoals ik vroeg. Jammer dat we maar een week en geen 2 maanden samen waren. Ik zou niets liever willen. Ik zie je graag en hopelijk kom je naar ons concert. Ik heb alles verteld aan Tom, Georg, Gustav, mam en David. Dus die staan te popelen je te ontmoeten. Ik hou zo ontzettend veel van je. En ik mis je elke dag meer en meer.
Liefs en duizenden kusjes
Bill.

Een traan van geluk druipt van mijn wang. Ik ga Bill weer zien. grijns ik. De pijn ebt stilletjes weg. En ruimt plaats voor zorgen, problemen en ontzettend veel vragen. Ik loop zenuwachtig heen en weer tot Sanne me tegenhoud. Je loopt nu al een week als een zombie rond. Dan krijg je goed nieuws en je gaat je problemen niet meteen oplossen? Ik kijk mijn grote zus aan. Maar ik weet niet hoe. Sanne trekt me mee aan tafel en pakt een blad papier. Oké. Laat mij even een lijst maken.

- Ruzie met Milla en Fenna oplossen.
- Nieuwe kleren en make-up kopen met Sanne.
- Naar concert van Tokio Hotel gaan.
- School inhalen.
- Zelfvertrouwen terug winnen.
- Schouder laten genezen.

Ik grinnik als Sanne het tweede opschrijft. Ik laat mijn vinger erover gaan en zeg: Alleen als jij betaald. Sanne stemt uiteindelijk toe als we maar met mijn Vespa gaan en zij mag rijden. Ik loop naar boven, pak kleren, loop dan terug naar beneden, spring onder de douche, trek mijn kleren uit want was ze vergeten uit te doen, was me, spring er weer onderuit, kleed me aan en sta weer helemaal fris in de woonkamer in slechts 15 minuten. Dat was snel. Maar doe je make-up wel op. Sanne helpt me en zo zie je niets meer van mijn rode wallen. Nou, ik ga naar Fen en Mil. zeg ik en loop naar buiten. De brief zit veilig in mijn zak. De eerste keer op mijn Vespa. Ik grinnik en zet de helm op. Here I come.

Ik stop aan school en zet mijn Vespa op slot. Ik ga op het lage muurtje zitten en wiebel met mijn benen. Dan gaat de bel en maakt mijn hart een sprongetje. Komaan. Milla, Fenna, kom als laatste. En mijn gebeden worden aanhoort. Elle, wat doe je hier? Moet jij niet treuren om Bill? Ik haal de brief uit mijn zak en geef hem aan Fenna. Oh, sorry. Elle, ik wist niet dat je het niet mocht vertellen. Ze geeft de brief aan Milla en vliegt me om de hals. Dus, lacht ze,betekend dat een concert van Tokio Hotel? Ik grijns. Ik zou met niemand anders willen gaan. Milla trekt me van de muur en knuffelt me ook. Ik stop de brief weer veilig in mijn binnenzak. Nu mag ik één zin doorstrepen? grijns ik zacht. Huh? Wat? vraagt Milla verward. Niets. Niets.

Als ik thuis ben, streep ik puntje 1 van Sannes lijst door. Nog maar 5 te gaan. Ik loop de keuken in, trek de ijskast open en pak er een fles limonade uit. Ik draai me om. Mijn mond valt open en ik kijk mijn ogen uit. De fles valt kapot op de grond, de limonade kruipt waar het kruipen kan. Ik zag toch echt Bill in de deuropening. Ik wrijf in mijn ogen. Geen Bill te zien. Ik pak de keukenvod en begin de limonade op te kuisen. Wat is hier gebeurt? vraagt Sanne en pakt de blik en veger om het glas op te ruimen. Wel, ik dacht dat ik Bill zag. Oh, jij hebt dringend afleiding nodig. We zullen nu gaan shoppen.

Ik doe het slot van mijn Vespa vast en loop met Sanne door de winkelstraat. Zullen we in de G-star winkel eens gaan kijken? stelt Sanne voor. Nee! Ik bedoel, de Pimkie is ook open. Sanne lijkt er niets achter te zoeken. Maar ik heb geen zin om Levi te zien. We stappen de Pimkie in. Er zijn weer nieuwe kleren bijgekomen. Sanne en ik kiezen beiden een losse, beige, baggy broek met zwarte riem. Ik trek die aan voor het concert. zegt Sanne snel. Ik zucht en slenter door de gangen als ik HET ultieme, prachtige topje zie. Het is zwart, stretchstof, met een glinsterende band aan de hals met een gesp in dezelfde stof als de band. Ik zoek het in mijn maat en doe het in mijn mandje. Maar daar past de broek niet bij dus die hang ik terug. Ik kijk opzij en zie de jeansbroeken hangen. Ik zoek een simpel model, skinny natuurlijk, donkerblauw. Ik vind er meteen één. Ik loop naar de kassa. Sanne staat daar al te wachten. Oh mijn god, waar heb je dat topje gevonden? Het is prachtig. Ik grijns. Mijn geheim. Ik pak mijn tasje aan en ga buiten staan wachten op Sanne.

Nu schoenen. Ik haak mijn arm in die van Sanne en loop mee een winkel in. Meteen vallen mijn ogen op een stel ballerinas. Helemaal zwart met een witte tip, en 2 vetertjes voor de sier, aan de onderste een doodskopje. Pardon, hebt u deze ook in maat 38? De man verdwijnt, en komt even later terug met een schoendoos. Dank u. zeg ik en ga dan Sanne in de rijen zoeken. Elle, kom eens. wenkt ze op fluistertoon. Ze verschuilt zich achter een rek. Zie je die jongen daar? Ik gluur tussen een paar schoenen door. Een vrij grote jongen, bruine stekeltjes, een paar bruine kijkers. Op zich niets speciaal. Behalve dat hij een prachtige en vrij aanstekelijke glimlach heeft. Kom mee, we gaan betalen. Het kost me heel wat moeite om Sanne bij hem weg te trekken. Sanne, je moet je aandacht richten op de kleren. Als we backstage gaan, kan je Tom misschien versieren. Dat lijkt haar op te vrolijken en we lopen een speciaalzaak voor handtassen in. Veel tijd spenderen we daar ook niet. Ik kies een simpel, maar stijlvol zwart model van echt leer, Sanne dezelfde maar dan in het wit. Elle, kan ik je overhalen om je haar te laten knippen? Ik kijk haar raar aan. Mij kun je wel overhalen voor een piercing. grinnik ik. Van mam mocht het allemaal, alleen had ze nooit tijd om mee te gaan. Als ik met je naar de kapper mag, krijg je die piercing. Ik zucht en stem toe. Die piercing wil ik al zo lang. Maar vertrouw ik mijn haar wel aan Sanne toe?


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 28 sep 2009 - 21:03:
jaa dat vertrouwt ze ;D


xNadezhda zei op 7 aug 2009 - 18:39:
Wat lieef!
En nu naar de kapper
En een piercing Ãâ Ik ben jaloers Ik wil al zooo lang een piercing maar het mag niet ö
Niet lief ><
En nu ga ik verder lezen x'D


Lies
Lies zei op 7 aug 2009 - 14:11:
Aawh die brief vn Bill was zo lieff ;o
Mhihihi ;D Ze gaat Bill weer zien ;D
Goh twas weer een zalig deeltje ;p Nu wil ik deel 21 lezee ;D die weer geweldig zal zijn Dus euhm.. Snel verder.. Alstublieeeeeeeeeeeft? ;D
xx


adelain
adelain zei op 7 aug 2009 - 13:45:
geweldig verhaaal!
in 1 x gelezen en wil nu al meer!
ik ga alleen morghu een weekje weg. mr evengoed. ga je snel verder en laat je het dat weten?
greetz!


MyReflection
MyReflection zei op 7 aug 2009 - 11:29:
prachtig deel,
snel verder,
xx