Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 10. I am death...

The kiss of a vampire

7 aug 2009 - 20:42

233

0

191



10. I am death...

Als we thuis aan komen gaat Robert gelijk onder de douche. Hij is vast moe na zon dag. Ik loop naar de brievenbus en haal de post eruit. Rekening,reclame,privé. Privé? Maar daar hebben we helemaal geen abonnement op. Er zit een briefje bij. Er staat op: enjoy. Wat zou de persoon daar mee bedoelen. Dan kijk ik naar de voorpagina. Van schrik laat ik de privé vallen. Esmee is dood.
Om zaterdag 11 juli om 23.00 Is Esmee gestorven volgens de geruchten. Ze zou dood zijn gebloed. We weten niet waaraan maar we hebben wel beeld materiaal. Zie pagina 4 voor beeld materiaal. Robert heeft nog niet reageert op dit nieuws. Hij zou vast kapot zijn van het nieuws.


Snel blader is door naar pagina 4 en daar lig ik. Op de grond in dat steegje onder het bloed. Hoe kan dat hoe kunnen mensen me hebben gezien. Ik was alleen totdat Robert me vond. Er staat nog onder.
Zou haar dood ermee te maken hebben dat ze vreemd is gegaan met iemand anders?

Ik kan het wel uitgillen. Ik ben niet vreemd gegaan! Dan zie ik een foto van de zo gezegde mij en een persoon. Maar ze lijkt sprekend op mij. Robert mag hier niet achter komen. Hij zou te keer gaan tegen de pers. Hij zou een rechtszaak aanspannen tegen de privé. We hadden net onze rust terug. Die wil ik graag houden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.