Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 12. Someone is screaming...

The kiss of a vampire

7 aug 2009 - 20:42

284

0

242



12. Someone is screaming...

‘Je hebt gelijk’
Hij geeft mij een knuffel.
‘Ik denk dat ik maar ga slapen, mijn benen doen erg veel pijn’
‘Is goed schat’
Ik geef hem een kus. Ik blijf op de bank zitten en kijk de film af. Niet dat ik er op let. Wie is dat? Wie is er vermoord? Wie is die vampier die mijn aanviel? En wie heeft er voor gezorgd dat de wereld van Edward bekend is geworden?

Ik schrik op uit mijn gedachten. Ik hoor buiten een schreeuw. Ik loop naar het raam en kijk naar buiten. Ik zie niets alles is donker en de regen klettert tegen het raam. Ik hoor achter mij een geluid. Ik draai me om. Dan zie ik dat het Robert is.
‘Wat doe je zo laat nog hier het is 3 uur ‘s nachts’
‘Ik dacht dat ik iemand hoorde gillen’
‘Het is vast niets, kom je?’
Robert pakt mijn hand en probeert mij mee te trekken. Ik verzet even maar dan geef ik toe. Het zal vast wel niets zijn. Ik loop met Robert naar onze kamer. Ik kruip onder de warme dekens. Ik voel dat Robert een arm me heen slaat. Het geeft me een veilig gevoel. Langzaam vallen mijn ogen dicht en de slaap neemt mijn lichaam over. Ik droom over dat ik vampier krachten heb net zoals Edward. Dat ik hard kan rennen hoog en veel kracht heb. Ik doom er ook over dat ik bij hem ben. Ik schrik wakker uit mijn droom van een harde bonk. Ik zit rechtop in mijn bed. Ik hoor een deur open gaan. Ik kijk naast me en zie dat Robert in een diepe slaap is. Ik kijk weer naar de deur. Er staat iemand met rode ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.