Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 18. Animal blood

The kiss of a vampire

7 aug 2009 - 20:43

333

0

195



18. Animal blood

De tranen lopen over mijn wangen.
‘je moet weg hier’
Ik voel dat iemand mij vast pakt en mij mee trekt. Ik zet me schrap. Ik wil bij Robert blijven ook al is het maar om hem te zien. Ik voel dat de greep steeds krachtiger wordt en uiteindelijk kan ik me niet meer verzetten. Ik laat me meetrekken. Weg van Robert. Het is misschien maar beter zo. Langzaam begin ik zelf te lopen.
‘Ga je mee jagen?’
‘Jagen op wat?’
‘En jij had het boek gelezen? Op dieren natuurlijk’
‘Tuurlijk dat is waar’
Zou dieren bloed net zo overheerlijk ruiken als mensen bloed? Zou het mijn honger kunnen stillen zodat ik bij Robert kan zijn?
‘De eerste dagen zijn het ergste, na verloop van tijd gaat het beter. Robert zal je niet vergeten. Hij houdt echt van je’
Ik wilde vragen hoe hij dat wist maar toen bedacht ik me dat hij gedachten kon lezen. De mijne kan hij dus lezen. We lopen langzaam het bos ik. Ik snuif de lucht op. Nu ruik ik een andere geur. Zou het de geur zijn van dieren bloed? Ik kijk naar Edward hij knikt.
‘Laat je maar gaan. Zet je gedachten op nul en ga achter dat beest aan’
Ik volg Edward zijn advies op. Ik schakel alles uit behalve mijn neus. Ik volg de geur. De geur wordt steeds sterker. Ik versnel mijn pas. Snel genoeg zie ik een hert rennen. Vroeger vond ik mooie beesten. Vroeger. Maar ik leef in het heden en dit is mijn kans om bij Robert te zijn. Ik spring op het beest. Het beest valt op de grond en ik val er met een klap achter na. Ik kijk naar zijn nek. Zal ik het doen? Zal ik het drinken.
‘Doe het, zo kan je bij Robert zijn’
Ik kijk achter me en zie Edward staan. Zijn ogen staan zwart. Hij heeft ook honger. Langzaam breng ik mijn mond daar het beest zijn nek. Dan zet ik mijn tanden in het hert. Het bloed stroomt door mijn lichaam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.