Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 34. I miss you

The kiss of a vampire

8 aug 2009 - 13:21

262

0

199



34. I miss you

Ik loop Edward achterna. Dit kan gewoon niet waar zijn. Ik droom. Dan voel ik dat Edward me knijpt.
‘’hé, waar was dat goed voor’
‘je dacht dat je droomde’
‘O’
Ik moet er nog steeds aan wennen dat Edward gedachten kan lezen en dan vooral de mijne. Zo heb ik nooit een beetje privacy. Ik pak mijn gitaar en begin te spelen. Steeds het liedje opnieuw. Bij elke noot van het liedje laat ik een traan. Het voelt aan de ene kant zo goed maar het doet ook zo veel pijn. Ik kijk naar Edward. Ik zie hem heel geconcentreerd kijken. Ik moet het liedje duizend keer spelen. Niet letterlijk maar zo voelt het wel. Na een tijdje heb ik er wel genoeg van.
‘Goed gedaan, het is af’

Dan kruipen de dagen voorbij. Elke vrije minuut die ik heb ga ik naar Robert. Soms naar de set en soms bij hem thuis. Maar naast hem liggen durf ik niet meer. Het is te riskant. Ik wil geen dromen kunnen beïnvloeden. Ik wil geen magische krachten. Ik wil gewoon bij Robert zijn.

De dag van Robert zijn verjaardag is aangebroken. Ik vertrek al ‘s ochtends vroeg. Ik kijk door het raam. Hij slaapt. Net goed. Zachtjes doe ik de sleutel in het slot. Ik duw de deur open. Hij kraakt. Ik sluip zachtjes naar de kamer van Robert. Hij slaapt nog, gelukkig. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn wang. Dan sluip ik zachtjes naar de keuken. Ik leg de cd op de keuken tafel. Met een briefje. I miss you


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.