Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 35. They are family...

The kiss of a vampire

8 aug 2009 - 13:22

255

0

244



35. They are family...

Er rolt een traan over mijn wang. Ik veeg de traan snel weg en ga naar buiten. Deze plek wordt met de dag pijnlijker. Elke dag verlang ik naar deze plek. Het was onze plek. Ik ren weer naar het huis van de Cullens. Met tranen in mijn ogen ren ik. Het liefst wil ik gewoon dat het weer het oude werd. Maar dat gebeurt niet. Als ik daar kom staat iedereen op me te wachten. Ik moet nog meer huilen. Als ik stop voel ik veel armen om mij heen.
‘Het komt wel goed meisje, nog even en je kunt weer terug als je dat wilt’
Door die woorden moet ik nog harder huilen. Ze voelen als een soort familie voor mij. Ze geven om mij. Maar ik geef ook om Robert.
‘Ga je mee jagen’
Ik veeg de tranen van mijn gezicht en knik. Kan ik ten minste mijn gedachten ergens anders op richten. Ik ren samen met de cullens het bos in. Ik zet mijn verstand op nul en mijn zintuigen volop aan. Als snel ruik ik een geur van bloed. Ik ga er met een razende snelheid op af. Als nel heb ik het dier in het vizier. Het is een hert. Ik spring op het beest en het dier valt om. Ik zet mijn tanden in het dier en begin te drinken. Het bloed mengt zich met mijn bloed en langzaam wordt mijn dorst gestild. Als ik op kijk zie ik iemand lachen. Het is de vampier die ons geheim verraden heeft.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.