Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The kiss of a vampire » 46. I am back

The kiss of a vampire

8 aug 2009 - 13:27

221

0

199



46. I am back

Met een plakkerig gezicht word ik wakker. Waarvan zou dat komen? Misschien van de tranen. Tranen van blijdschap maar ook tranen van verdriet. Waarom kan ik niet bevriend zijn met beiden? Ik gooi de dekens van me af en sta op. Onder het lopen naar de woonkamer wrijf ik in mijn ogen.
‘Morgen lieverd’
‘Morgen’
Ik loop naar de keuken en pak een kop koffie. Ik loop weer terug naar de woonkamer en plof neer op de bank. Ik voel dat Robert een arm om me heen slaat. Ik pak de zender van de tv en zet de tv aan

Het ideale koppel lijkt weer bij elkaar te zijn. Na een maandenlange durende periode waarin Esmee vermist was zijn ze eindelijk weer samen. Maar de mensen vragen zich af. Waar was ze? Was ze soms op een trip voor nieuwe ideeën voor een boek? Na haar succes serie angel hebben we niets meer van haar gehoord. Robert begint binnen een paar weken met de verfilming van new moon. Zou hun relatie stand houden door deze vermissing of zullen ze net zoals vele sterren gelukkig in het huwelijksbootje stappen. We zullen het zien.

Ik zucht. Die laatste zin doet mijn huiveren. Van angst en van blijdschap. De ring. Op de avond dat ik Robert verliet zag ik de ring. Denkt hij er nog steeds zo over?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.