Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 3 shin got kicked out.

crazy little thing called love CB (gestopt)

17 aug 2009 - 0:41

1491

2

229



3 shin got kicked out.

oh ja ppl ik weet ik typ in plaats van strify steeds striffy want 9 van de 10 keer blijfen mijn toetsen vast hangen omdat ik cola over mijn toetsen bord heb laten vallen en van mijn vader's laptop die ik normaal gebruik heb ik de stekker gesloopt maar deze wordt binnen kort schoon gemaakt maar ik probeer er op te letten!

shin pov. ik en striffy zitten samen op de bank. we hebben onze armen omelkaar heen geslagen en ik lig met mijn hoofd op zijn borst. hij streelt zachtjes door mijn haar en ik zou zo de heledag kunnen blijven zitten misschien zelfs een week, maand of jaar. dit moment is zo perfect. ik kom een stukje overeind en ik druk mijn lippen op de zijne. hij zoend terug en we raken verstrengelt in een tongzoen. ik ga op zijn schoot zitten met mijn gezicht richting hem en een been aan iedere kant zonder de zoen te verbreken. deze kus mag van mij eeuwig door blijven gaan maar dan zie ik een vage flits. ik kijk opzij en zie een vent met een camera staan.
''FUCK! kut paparazo!''
''DANM! als dat geplaatst word zijn we zo dood!''
we kijken elkaar aan. ik trek de gordijnen dicht en loop naar de gang
''DUDES! gordijnen dicht ik en striffy zijn al betrapt door de paparazo!''
''stelletje idioten!'' roept kiro kwaat.
''kunnen hun toch ook niks aan doen!''roept romeo terug.
''kunnen ze wel!'' hoor ik yu dan roepen.
ik loop zuchtend richting de bank en zet me naast striffy neer.
''gaat het wel shishi?'' ik knik zuchtend maar zeg niks.
''kan een kusje je misschien op vrolijken?'' ik krijg een grote grijns op mijn gezicht en klim weer op zijn schoot. we zetten onze zoen voort maar na zo'n 5 min. worden we weer gestoort. ik druk een laatste kus op zijn lippen en loop dan naar de deur. als ik de deur open schrik ik me rot al onze ouders staan voor mijn neus.
''mam! pap? wat doen jullie hier nou?''
''wij dachten allemaal laten we onze kindern eens op gaan zoeken!''
''striffy, Yu Kiro Romeo? visite!'' roep ik dan en laat iedereen binnen. even later komen yu kiro romeo en jackie naar beneden en komt striffy met drankjes uit de keuken. ik loop nog een keer heen en weer voor hapjes en zie dat striffy mijn plek heeft ingepikt. ik plof bij hem op schoot en iedereen kijkt ons vaag aan.
''ik ga echt niet op de grond zitten met een witte broek!''
iedereen begind te lachen. na een half uurtje zit iedereen druk in gesprek behalve striffy en ik. ik kijk even snel rond en druk dan een vlugge kus op striffy's lippen. hij kijkt me even geschrokken aan en kijkt dan blozend naar de grond. ik pak zijn kin vast en dwing hem om me aan te kijken. ik verlang zo naar hem maar kan me inhouden om hem te zoenen. ik sta op en loop naar boven. anders kan ik me dadelijk echt niet in houden.

striffy pov.
shin staat op en loopt naar boven. iedereen kijkt hem na en dan kijken ze naar mij.
''ik ga wel met hem praten.'' zucht ik en loop naar boven. ik ga de kamer van shin in en zie hem op bed een tijdschrift lezen. ik ga naast hem zitten en hij kijkt me even aan.
''is er iets?''
''k heb gewoon zin in een heerlijke lange tongzoen!'' zegt hij geil en trekt me op zich. we blijven maar zoenen en zijn nog lang niet van plan op te houden. hij drukt ondertussen de radio aan en een cd van the all american rejects begind de spelen. we liggen nog even te zoenen als iemand op de deur klopt. ik ga van shin af en trek mijn kleren recht en schud mijn haar goed. shin doet het zelfde.
''binnen!'' roept hij dan.
''schat wij gaan weer naar huis toe.'' de moeder van shin komt binnen gelopen en zijn vader shokt er achter aan. die gast heeft het nooit oke gevonden dat hij er zo uit zag en vooral dat hij bij cinema bizarre zat. en we zijn nog succes vol ook en hij is niet eens trots verre van trots hij verafschuwt ons! dan komen mijn ouders ook binnen. die zijn altijd trots op me geweest! zelfs toen ik ze vertelde dat ik bi was. ze waren zelfs blij voor me! ik wordt door bijde plat geknuffeld en ze geven shin ook even nog een kus. zo zijn mijn ouders weer. als ze je kennen krijg je een kus wanneer ze vertrekken. shin veegt ruw zijn wang af van de natte kusjes.
''er is er maar een die mij kusjes mag geven'' mompelt hij zachtjes maar net hoorbaar.
''en dat is?'' vraagt zijn vader arrogant. shin kijkt mij aan en geeft me een blik van dat het hem niet veel kan schelen. ik knik en hij richt zich weer op zijn vader.
''dat is striffy!'' zegt hij dood normaal dat het bijna grappig is.
''gatver je gaat toch niet zeggen dat je homo bent he!''
''jawel dat zeg ik wel!'' roept hij boos terug.
''ik wist wel dat ik jou nooit je gang had mogen laten gaan! weet je ik wil niks meer met jou te maken hebben! je bent al verpest en ik wil dat je geen contact meer hebt met de rest van de familie!'' ik schrik me rot. van die woorden! dat kan hij shin toch niet aan doen?
''best! was ik ook niet van plan! maar je kan niks zeggen over mama's kan van de familie dat moe zij weten! wat vind jij?'' shin kijkt zijn moeder aan. ze moet nu kiezen tussen haar man en haar zoon. haar man die ze lief heeft en waar ze drie kinderen mee heeft en haar oudste zoon die altijd zijn broertjes heeft beschermt en voor ze zorgde als zij er niet was. hij werd beroemt en nog steeds neemt hij ze wel eens over als we vrij hebben en zijn ouders veel moeten werken. shin is altijd een voorbeeldig kind geweest in haar ogen. hij heeft er voor gezorgt dat zijn twee kleine broertjes niet op het verkeerde pad raakte.
''mam?'' ze zucht. en kijkt richting haar man en dan richting haar zoon.
''het is jou keus. dat weet je.'' zegt haar man dan met een gemeene toon. er rolt een traan over de wang van shin's moeder en shin weet genoeg. ze haalt diep adem en wil wat zeggen maar shin is haar voor.
''laat maar, ik snap het al. maar jullie hoeven ook niet meer met scydumper en shasa aan te komen kakkenals ik niet meer met familie mag praten betekent dus ook niet meer met mijn broertjes. en jullie kunnen nu wel gaan.'' zegt shin emotieloos. zijn ouders lopen en kamer uit en ploft dan naast mij op het bed neer. ik sla mijn arm om hem heen en drk een kus op zijn wang.
''komt goed liefje.'' fluister ik hem toe.
''hoe weet je dat nou weer? ik ben zou juist uit de familie getrapt.''
''wij zijn nu familie. dat zijn we al sinds het begin van cinema bizarre. en jij betekent alles voor mij. wij zouden je nooit uit onze familie trappen.''
''je bent lief strif.''
''jij ook shishi.'' hij glimlacht weer. ik druk een kusje op zijn lippen maar als ik hem wil verbreken houd hij me tegen. ineens vliegt de deur open en we kijken geschrokken in het verbaasde gezicht van mijn moeder.
''ik wist wel dat je ooit met een jongen iets zal krijgen maar dit had ik nooit verwacht! en jullie zijn ZO schattig samen!'' ik en shin zuchten op gelucht want nog een ruzie kon er even niet bij.
''ik hoorde jou en je ouders trouwens ruzie maken. ze hebben het recht niet jou jegeluk te ontnemen als je ooit tegen iemand wil praten zoals je bij een moeder of vader doet kun je bij ons terecht hoor.'' zegt mijn moeder.
''I told you.'' fluister ik in zijn oor en hij kijkt me aan met zo'n blik van ik-haat-het-als-jij-gelijk-hebt en ik begin te lachen.
''schat het is heel grappig als je zo kijkt!''lach ik en druk een kus op zijn wang.
mijn moeder pakt haar tas waar ze dus voor kwam neemt afscheid en verlaat ons weer. ik en shin beginnen meteen weer te zoenen als we weer gestoort worden. we kijken naar de deur post en zien kiro en yu staan. ze trekken hun mond open om wat te zeggen maar ik ben ze voor.
''nee! geen honger! op rotten!'' ze kijken ons verbaast aan maar lopen toch weg. ik en shin gaan gewoon weer verder. eigenlijk best vaag dat ik niet eerder door had dat ik de eerste stap moest zetten. dat is altijd bij shin hij zet nooit de eerste stap! ineens stopt shin met zoenen. ik kijk hem aan.
''zou je mij laten vallen voor chocolade?'' ik kijk hem aan.
''nee, niet voor goed. alleen voor 10 nee 20 minuten ik moet dan mijn tanden nog poetsen.'' roep ik dan en druk een kus op zij lippen.
''je bent lief strify.''
''jij veel liever shin.'' we kijken elkaar diep in de ogen en ik druk weer een kus op zijn lippen.
''strify we hebben chocolade!!!!!'' hoor ik romeo roepen. shin stopt met zoenen en kijkt me aan. ik druk hem op zijn rug en kus hem.
''die chocolade is er staks ook nog.'' zeg ik tussen door en we zoenen verder.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 8 sep 2009 - 8:04:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah omg omg ogm weer zoow lief <33 en en en wat stom voor shin dat zijn vader zoo naar tegen hem doet naja mooi geschreven ik ga snel de volgende lesen


Kaida
Kaida zei op 8 aug 2009 - 15:55:
Heel erg toevallig, had ik het eerste deel al gelezen Alleen nog geen reactie achtergelaten dus bij deze:
Next? =]