Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 24

Run Away Star

8 aug 2009 - 16:16

1215

5

358



Hoofdstuk 24

* “Elle, kom eens op het podium.”¯ Ik slik en bloos, een spotlight schijnt op mij en verblind me. Ik sta recht, struikel bijna maar bereik dan heel het podium. “Wat doe je?”¯ sis ik, met mijn tanden op elkaar. Een grote grijns verschijnt op zijn gezicht. * PS: Ik ben dus helemaal kapot. Ik pieker me zot. Waarom? Wel, ik denk heel de tijd dat Run Away Star op een onoriginele fanfic gaat eindigen. Jeweetwel, mee op tour, mee in de villa, blabla... Niets meer origineel. En dat wil ik dus niet, ;l Dus nu ben ik helemaal aant flippen bij het idee alleen al. Sorry dat ik jullie hier mee lastig val xD

"This is my girlfriend." zegt Bill doodnuchter door de micro. Hij draait zich naar me om en kust me teder. Blozend staar ik het publiek in. Ik vind de blik van Barbie en kijk haar verwaand aan. Ha. Ha. Ik loop weer terug naar het balkon. Milla klopt me bemoedigend op mijn, gelukkig voor haar, rechtse schouder. Maar Fenna en Sanne lachen me uit. “Ik dacht dat er een tomaat het podium op liep.”¯ zegt Sanne. “Ik dacht eerst dat je boos was.”¯ vult Fenna nog aan. Dan beginnen ze te schaterlachen. Ik hoor het al, Sanne en Fenna zullen dus elke mogelijkheid aangrijpen om mij te pesten. En het zou me ook niet verbazen als Fenna en Sanne wel heel goede vrienden worden. Maar ik heb Milla nog. Ik kijk naar hoe mijn Billieboy staat te shaken op het podium. Dan pakt hij ineens naar zijn kruis waardoor ik plat ga van het lachen. Hij merkt het maar laat zich niet van de wijs brengen. Hij zingt gewoon door.

Na een hele tijd naar Bill te hebben gekeken, begin ik me te vervelen en kijk naar andere mensen. Eerst kijk ik naar Georg. Onopvallend, het sarcasme druipt eraf, staart hij naar Fenna. Maar wie doet dat nou niet? Ze heeft van dat prachtige, rosbruine haar, en toch een donkere huid. Geen sproeten, wat best opvallend is omdat ik nog nooit een rosharige heb gezien zonder sproeten. En eigenlijk alles staat haar goed. Ze komt ook niets bij, sport nooit maar eet wel het meeste van ons allemaal. En aan haar heb je een goede vriendin, al zou je dat niet meteen zeggen. Ook Georg verveelt na een tijd. Dus richt ik mijn aandacht op Gustav. Je zou zeggen dat een drummer ook luid is naast het podium, niet dus. Maar hij is best wel schattig. Zijn pet die me op en neer schudt als Gustav met zijn stokken op de drums ramt. Onze blikken kruisen en hij glimlacht snel naar me. Ik knipoog en steek mijn duim op. “Naar wie deed je dat?”¯ vraagt Milla, die trouwens naast me zit. Haar zwarte haren zwiepen op en neer op het ritme van Rette Mich. Ze is best bleek in tegenstelling tot Fenna. Maar ze is een pracht van een meid, met die groene ogen van haar en die aanstekelijke glimlach. Ze is ook best klein, maar de beste vriendin die er bestaat. En daarom heb ik haar ook zo graag.

Mijn ogen glijden naar Tom, die bezig is het publiek op te geilen door met zijn gitaar te neuken. Best een grappig gezicht eigenlijk. Je ziet dat Tom de broer is van Bill. Ze hebben dezelfde bruine ogen en ook hun gezicht zelf lijkt veel op elkaar. Als Tom zwarte make-up op zou doen, wat hij toch nooit zal doen, zou hij zo door kunnen gaan voor Bill. Zijn kleren zijn zeker 10 maten te groot, maar het staat hem goed. Toms gedrag is best grappig om naar te kijken en hij verveelt niet zo snel als de anderen. Hij doet soms danspasjes, die niemand blijkt te hebben gezien. Ik schrik als Tom me plots aankijkt en naar me grijnst. Zijn ogen doen me zo erg aan Bill denken. En dan moet ik terugdenken aan het moment waarop ik ze voor het eerst echt zag. Ik grijns en staar weer naar mijn Billieboy. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij echt voor me gevallen is. Maar het is gebeurt. Gelukkig.

Het zweet loopt over mijn rug, het is hier vreselijk warm. Zo meteen maar even douchen als het mag van de jongens. Ik begin luid mee te zingen op Break Away en laat me ook overhalen mee te dansen. Stel je voor, je zit in de zaal en ziet dan op het balkon 4 meiden naast elkaar staan dansen. Dan doe je toch mee? Dat is ook wat er gebeurt. Enkele meisjes staan recht en beginnen te dansen. Wat ik nooit verwacht had, is dat heel de rij meedoet. Dan de rij erachter. Bill knipoogt naar me. Tom loopt naar Bill toe, speelt overdreven op zijn gitaar en Bill gaat tegen hem aan leunen. Iets wat ik op de dvd meerdere malen heb gezien. Ik sta echt te popelen Tom te leren kennen. Hij lijkt me echt de beste vriend die ik altijd al wou hebben. Ik laat me weer in mijn stoel vallen. Ik trek Sanne’s arm naar me toe en kijk op haar horloge. Nog een kwartiertje. Ik heb echt genoten van mijn eerste concert, en ik hoop dat dit zeker niet de laatste is.

Het laatste kwartier gaat jammer genoeg ook snel voorbij. De jongens lopen het podium op. Het publiek begint als één man ‘Bis’ te roepen. Tom loopt het podium terug op, gooit een gitaar om zijn nek en speelt de eerste noten van Monsoon. Bill begint te zingen en loopt het podium terug op. Nog één nummer dus. Ik sta alvast recht en wapper met mijn topje om het wat frisser te krijgen. “Kom, we gaan al backstage.”¯ roept Sanne in mijn oor, anders zou ik het toch niet verstaan. Samen lopen, al kan je het beter huppelen noemen, naar de backstage. We gaan in de zetel zitten en ik pak mijn tas dicht bij me. Ik pak het boek alvast klaar. Sanne loopt zenuwachtig heen en weer en ook Fenna is stil. Alleen Milla zegt iets. “Ik vond het geweldig leuk.”¯ “Ik ook.”¯ zeg ik en veeg wat zweet van mijn voorhoofd. Dan loopt Tom de kamer binnen. “Hey meiden.”¯ zegt hij en laat zijn tong over zijn piercing glijden. “Hoe vonden jullie het?”¯ “Leuk.”¯ grinnik ik. “Komt Bill ook?”¯ Hij knikt en kijkt naar zijn pols alsof hij een horloge aan heeft, wat dus niet het geval is. Dan lopen Gustav en Bill, druk pratend, binnen. “Hey.”¯ zeg ik opgewonden en loop naar hem toe. Hij zweet net zo erg als mij. “Zullen we douchen?”¯ fluister ik in zijn oor. “Heb je wel reservekledij bij?”¯ “Ja, we hebben aan alles gedacht.”¯ Sanne verstopt het boek achter haar rug. Ik knipoog en pak mijn tas kleren.

Bill en ik springen onder de douche. Het voelt goed zo dicht bij Bill te zijn. Ik voel zijn been tegen dat van mij, zijn borstkas tegen mijn armen. Het is warm, hectisch en toch voelt het zo veilig. Bill drukt enkele kusjes in mijn nek en kijkt me dan opgewonden aan. “Sorry schat, maar ik doe het niet in een douche.”¯ Hij kijkt me nog even zielig aan maar ik kus hem en ga dan vanonder de douche. Ik pak een handdoek van de stapel en wikkel die om mijn lichaam. “Ik blijf er nog even onder. Je hebt nog bedenktijd.”¯ Ik grinnik en maak dat ik zo snel mogelijk kleren aan heb. “Kan ik douchen?”¯ vraagt Tom als ik bij de anderen ga zitten. “Nee, Bill staat er nog onder.”¯ Hij grinnikt. “Weet je, Bill heeft niets over je gelogen.”¯ Ik kijk hem met grote ogen aan. “Wat heeft hij dan over mij gezegd?”¯ Tom grinnikt. “Nieuwsgierig. Dat heb ik graag.”¯ Ik sta recht en loop naar hem toe. Dan klop ik zo hard mogelijk tegen zijn schouder, jammer genoeg voelt hij er amper iets van. “Zeg nou wat hij over me heeft gezegd!”¯


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 28 sep 2009 - 21:15:
ik word nieuweschriegi of hoe je dat ook typt XD


Lies
Lies zei op 8 aug 2009 - 18:41:
Zalig ;p Snel verdeer ;D
xx


inke
inke zei op 8 aug 2009 - 17:18:
leuk!
ga je snel verder??
xx


Cuppycake
Cuppycake zei op 8 aug 2009 - 16:52:
Snel verder want OMG DIT IS SUPER!!!!!


^^ ik lag dubbel bij bepaalde stukjes

xX Cuppycake


xNadezhda zei op 8 aug 2009 - 16:22:
Ja, Tom, zeg het! *is ook nieuwsgierig*
Oh oh, Tom gaat toch niet met Elle zitten flirten? Dat zou té erg zijn ö
Ik lag trouwens echt díºbbel bij dit stukje:
Ik kijk naar hoe mijn Billieboy staat te shaken op het podium. Dan pakt hij ineens naar zijn kruis waardoor ik plat ga van het lachen. Hij merkt het maar laat zich niet van de wijs brengen. Hij zingt gewoon door.
Muahaha

Me loves it <3