Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » Stand By You (Tijdelijk Gestopt) » ~You're From Holland, Right?

Stand By You (Tijdelijk Gestopt)

8 aug 2009 - 22:55

274

5

314



~You're From Holland, Right?

Part 5

Even is het stil, maar al gauw begint Miku weer te praten. Er komen verschillende dingen uit waaronder: “Welk liedje vind je het leukste? Ben je een fan?’ enzovoorts. Mijn hoofd duizelt een beetje van al die vele vragen en ik ben blij dat Teruki een einde aan zijn vragen maakt. “Miku.. nog even en dat kind valt dood neer aan al die vragen die je stelt!”¯ grinnikt Teruki en ik kijk hem dankbaar aan. “Ow.. Sorry!”¯ Miku lacht giechelend en hij kijkt me verontschuldigend aan. Ik schud mijn hoofd en wuif zijn excuses weg. “Het is niet erg.”¯ Antwoord ik glimlachend. “Maar ben je een fan?”¯ vraagt Kanon aan me en ik kijk naar hem opzij. Ik schud rustig mijn hoofd en haal tegelijk mijn schouders op. “Niet echt.. Ik vind de muziek wel leuk, maar om mezelf gelijk een fan te noemen.”¯ Kanon knikt grijnzend en Yu-Ki lacht. Ik kijk weer naar mijn handen en denk na. Het is raar.. zo bij een Japanse band zitten ookal ben ik er eigenlijk niet eens fan van. Ik kijk naar Yu-ki voor me die in gesprek is met Takuya en Teruki. Dus hij is mijn neef uit Japan.. Maar ik zie er niet eens Japans uit?
“Je komt uit Nederland?”¯ Kanon kijkt me opnieuw aan en ik knik. “Wat is Nederland?”¯ Miku kijkt mij en Kanon vragend aan en Kanon kijkt lijp terug. “Een miezerachtig regenlandje naast het mega land Duitsland.”¯ Antwoord ik lachend en Miku kijkt me verbaasd aan. Dan knikt hij begrijpend. Opnieuw is het stil en luister ik naar het gesprek tussen Teruki, Takuya en Yu-ki.

Sorry dat ie kort is


Reacties:


Oogje
Oogje zei op 31 aug 2009 - 11:39:
ik lees het nu al voor de 4e keer XD okeej, weetje niks??? ik ga wat bedenken!!!!! uhhhhh........................................................................................................................................... doe mij en linsey erin XD srry dat is het enige wat ik kan bedenken. of of of of!!! er stort een raket in op het huisjes en daar komt dan kyo de alien uit XD srry ben melig XD


Oogje
Oogje zei op 25 aug 2009 - 18:04:
ga nou verderrrrrr!!!!


Oogje
Oogje zei op 9 aug 2009 - 20:04:
VerderVerder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sneller XD


Cuppycake
Cuppycake zei op 9 aug 2009 - 19:02:
WWWWWOOEEHOOOEEE je je MOET snel verder want this geweldig omg !!!!

En je hebt me hyper OMG!! XD

Nee hoor ik ben altijd hyperactief...

MAAR IK HEB GEEN ADHD ALS JE DAT DENKT want ik kan ook rustig zijn

nou uhh doei XD

xX Jody


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 9 aug 2009 - 2:59:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah je MOET echt snel verder gaan kmeen het!!
xx <3 linsoo