Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 6 kiss me like you'd never did before my love!

crazy little thing called love CB (gestopt)

9 aug 2009 - 1:27

532

2

185



6 kiss me like you'd never did before my love!

reacties bitte!! het zou kunnen dat ik morgen nja eigenlijk vandaag al. niet kan posten tot maandag avond want ik zit in zeeland en heb hier maar een laptop en ik heb de andere gesloopt en deze is dus van mijn moeder die hem I guess mee wil nemen voor like 1 tot 1.5 dag.

nog steeds strify pov.

ik zit diep in gesprek met de moeder van kiro die nog meer blijkt te praten als ik want ik kan er niet tussen komen. ik kijk haar alleen maar aan en knikt of maak een begrijpent geluidje tussen door. dan voel ik een hand op mijn been. ik hoef niet eens te kijken om te weten dat het shin is.
''k ga even naar het toilet.'' zegt shin dan en loopt weg.
''ik ga ook even.'' zeg ik dan en loop hem achterna. shin staat bij een hokje en wenkt dat ik moet komen. dit sla ik niet zomaar af en we gaan samen het wc hokje in. hij duwt me tegen het muurtje en zoend me, ik zoen alleen maar terug, en streel hem onder zijn shirt. ik raak een beetje op gewonden van shin zijn aanrakingen en ik kus hem in zijn nek. hij laat zijn hoofd achter over hangen waar ik uit op maak dat hij het wel lekker vind. ik blijf door zoenen en strelen. opeens trekt shin mijn shirt uit en ik kijk hem niet begrijpent aan.
''ik wil je!'' hijgt hij.
''maar straks...'' verder kom ik niet.
''nu!'' roept hij geil en zoend verder. ook zijn shirt vielgt uit en ik zoen zijn buik. ineens gaat mijn mobiel af en ik neem zuchtend op.
''ja?''
''het eten komt zo dus als jij en shin even op schieten!''
''ja ik zal hem roepen tot zo.'' zeg ik en hang op.
''wat is er?''
''het eten is er.'' ik en shin trekken onze shirts weer aan en we lopen terug naar de tafel. we gaan zitten en iedereen kijkt ons aan.
''wat?'' vraag ik geirriteert.
''niks.'' zegt de moeder van yu.
''zal wel.'' zeg ik nog steeds geirriteert en ik begin te eten. ik heb een hamburger met aardappelkroketjes en chips. ja chips die maken ze hier zelf en ze doen alsof het friet is. ik werk alles naar binnen zonder manieren net als Kiro.
''ik dacht dat ik jou manieren had geleerd.'' zegt mijn moeder dan. ik kijk haar dom aan.
''hoe bedoel je?'' zeg ik met volle mond.
''dat en dat je hier alles naar binnen schuift!'' zegt ze boos.
''maakt toch niet uit.'' roep ik weer met volle mond terug. shin schiet in de lach net als kiro romeo en yu. ik kijk ze stuk voor stuk verbaast aan. shin kijkt me lachend aan en maakt een rare beweging met zijn vinger die ik niet helemaal begrijp dus ik blijf hem met de zelfde blik aan kijken.
''kom hier!'' roept hij dan en drukt zijn lippen op de mijne. ik voel zijn tong langs mijn mondhoek gaan en dan gaat hij weer recht zitten. de ouders van romeo yu en kiro kijken ons even verbaast aan en mijn moeder legt het allemaal uit. ze knikken begrijpelijk en we eten verder. ik zou dit een geslaagde avond noemen! maar nu wil ik wel weten of ik shin naast me kan houden van nacht. ik hoop het echt. ik zou niets liever willen dan shin de hele nacht vast te houden en 's morgens naast hem wakker te kunnen worden. ik eet dit keer netjes mijn bord leeg en schuif het van me af en bekijk shin. hij iz zo sexy!


Reacties:


realchick
realchick zei op 16 aug 2009 - 10:42:
hahahahaha strify die een hamburger eet,
is niet bijzonder,maar hoe jij
het beschrijft xd


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 16 aug 2009 - 1:43:
oooew ik ga nu slapen en lees volgende keer verdre echt leuk vrehaalx'D