Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 7 dirty kisses

crazy little thing called love CB (gestopt)

9 aug 2009 - 9:09

1202

2

225



7 dirty kisses

shin pov.
het is al vrij laat en we hebben ons drinken nu bijna allemaal op. ik voel de heletijd twee ogen in mijn zij prikken maar ik hoef geen genie te zijn om te weten dat strify me aan staart. ik laat hem even voor wat het is en probeer me weer in het gesprek te verdiepen wat niet echt lukt. ik merk dat strify omdraait en mijn hand pakt, ik knijp zachtjes in de zijne en merk hoe hij kippenvel krijgt.
''jongens handen op de tafel.''zegt de moeder van strify simpel.
''ma-am!''zegt strify zeurderig.
''niet zeuren, handen boven de tafel!'' roept ze dan nog eens. kiro yu en romeo zitten te giegelen als kleine kleuters en we kijken ze vuil aan. onze handen inelkaar verstrengelt leggen we op tafel en we laten niet los. we kijken elkaar verliefd aan met een gigatische glimlach.
''willen jullie nog een dessert?'' vraagt een ober aan het einde van de tafel.
''ikke wel!!!'' roept strify blij en neemt de kaart aan. we kijken allemaal naar de kaart en dan zie ik iets staan dat chocoladefantasie heet. ik tik strify aan en wijs het aan op de kaart.
''whoa! die neem ik!'' roept hij hyper.
''wow heb jij met een ADHD iemand op getrokken ofzo?''
''huh nee hoezo alleen met jou.''
''je doet weer eens hyper lieve schat!'' en we drukken een kusje op elkaars lippen en volgens mij hebben we dus ook zo net besloten dat alles en iedereen mag weten wat er tussen ons speelt. we gaan weer recht zitten en bestellen allemaal. na zo'n 10 minuten is het er al en strify krijgt een grote bak met chocolade.- ijs, snippers en saus. en het gezicht dat hij erbij trekt is werkelijk lachwekend. ineens zien we een flits van afbuiten. ik schrik op en kijk uit het raam. daar staat een man foto's te trekken van ons. ik trek de aandacht van de rest en ze krijgen meteen een gemene grijns op hun gezicht.
''kom,kom k heb zin in een geintje.'' lacht strify en hij zoend me.
''doen jullie dat nou expres met die camera erbij?''
''tuurlijk dat is lachen en mijn broertjes lezen ook rodeltijdschriften dus dan hoeven mijn ouders niet te liegen over dat ik naar het leger of buitenland zou zijn.'' we eten onze schaaltjes verder leeg en dan gaan we naar de limo.
ik zit nog maar amper en strify trekt me alweer op schoot. ik kijk hem geil aan en we beginnen te zoenen. dit keer zoend hij anders, veel geiler maar ook veel liever. het geeft me een heel raar gevoel maar niet slecht. romeo blijkt er geen problemen meer mee te hebben om ons te moeten aan zien want hij negeert het nu gewoon. als we thuis komen lopen we gelijk naar boven om onze pyama's aan te trekken. daarna ga ik weer naar beneden yu en kiro zitten tegen elkaar aan in de kleine bank, romeo zit op een stoel en strify ligt languit in de grote bank. ik loop door naar de keuken en pak een biertje. dan plof ik bij strify op de bank en neem een grote slok.
''laten we doen of waarheid spelen!'' roept Yu dan. iedereen stemt in en ofcourse yu begint.
''uhm strify! doen of de waarheid''
''uhm waarheid.''
''uhm heb je al wel eens een jongen gepijpt?''
''het kon geen meisje geweest zijn he!'' en om dat antwoord barsten we in lachen uit.
''oke Kiro! doen of de waarheid?''
''doe maar waarheid.''
''kej hoe ver zijn jij en yu al gegaan in julie 'relatie'?''
''we hebben toe net alleen samen gedouched meer niet.''
''oke romeo!'' roept kiro in zijn handen wrijvent.
''ik hou het origineel jongens doe maar waarheid.'' roept hij vlug.
''oke, geilt het je nou echt niet op als ik en yu of strify en shin zitten te zoenen?'' vraagt hij dan met een gemene glimlach.
''nou misschien een beetje dan.'' zet hij dan vaag. ik haal mijn schouders op en ga wat dichter tegen strify aan zitten die mij een lief kusje geeft.
''oke shin nu ben jij.'' zegt romeo dan.
''oke, ik neem doen.'' zeg ik simpel en de grijns op romeo's gezicht wordt groter. hij loopt naar de keuken en komt terug met een fles chocolade saus en slagroom.
''huh wat moet ik hier mee?'' hij pakt ze weer van mij af en hij spuit met extra veel chocolade een groothart met 2 s'en en een pijltje. dan spuit hij de binnen kanten in met slagroom allemaal op strify's buik die alleen maar dubbel ligt van het lachen. ik kijk romeo onbegrijpent aan. ik snap het wel maar ik heb er niet zo veel zin in. zulke acties houd ik toch graag voor in de slaapkamer.
''likken!'' roept romeo lachent. ik zucht en ga tussen strify zijn benen zitten. ik leg mijn andern op zijn heupen en lik de eerste S eraf. ik merk dat hij kippenvel krijgt en hij legt zijn hoofd in zijn nek. ik begin bij het hartje wat waarschijnlijk wel even gaat duren want het staat over heel zijn buik versprijt.
strify kreunt geil wat mij toch ook wel opgeilt ookal zitten kiro yu en romeo er bij te kijken. ik leg een van mijn handen op zijn been en merk dat zijn broek toch wel heel erg gespannen staat. ik lik het laatste beetje nog op en druk dan een kusje op strify's lippen.
''je bent geweldig!'' zegt hij geil en kust me weer. ik kus hem vrijwillig terug en de rest verliest hun aandacht. ik stop even en neem een grote slok bier om die chocolade smaak weg te krijgen. ik en strify zoenen verder als we ineens een paar flitsen zien. we negeren het en beginnen steeds heftiger te zoenen. strify ligt nu boven op me en zoend heftig maar ook teder. ik laat een lichte kreun ontsnappen als hij zijn nagels in mijn borst zet. ik glijd met mijn handen in zijn broek en waarschijnlijk heeft de fotograaf een goed uit zicht want hij blijft maar door flitsen. romeo kiro en yu zijn al weer naar boven gegaan omdat hun geen zin hadden in problemen. strify gaat nu wat rechter zitten en kijkt me verliefd aan. ik glimlach en kijk in zijn prachtige ogen. hij blijft me aan kijken en hij streelt ieder ontblood plekje van mijn lichaam alsof hij maar niet kan geloven dat het allemaal echt is. ik kom een stuk omhoog en geef hem een knuffel. hij neemt mij ook in zijn armen en omhelst me steving terug. we strelen elkaar zachtjes alsof de ander van glas is.
''kus me.'' fluister ik dan in zijn oor. hij krijgt meteen een glimlachje op zijn gezicht en drukt lief langzaam en teder zijn lippen op de mijne. ik neem zijn gezicht vast en zoen terug. ik kan echt niet genoeg van hem krijgen. we zitten zo nog even te zoenen en we besluiten dan om maar te gaan slapen. als ik mijn kamer in wil lopen trekt strify me mee naar de zijne.
''jij slaapt vannacht bij mij.'' zegt hij sexy en ik kan geen nee meer zeggen.
we gaan naast elkaar liggen. ik lig met mijn rug tegen zijn buik en hij slaat een arm om me heen en pakt mijn hand. onze vingers verstrengelen met elkaar en we vallen in een diepe slaap.


Reacties:


realchick
realchick zei op 16 aug 2009 - 10:52:
aaahw ik vind dit zo lief<3
maar die paparazzi moet
goneeeee (6'


Kaida
Kaida zei op 9 aug 2009 - 12:28:
Yay. More <3
k heb in 1 keer doorgelezen vandaar dat er bij de vorige 2 geen reactie staat. :]

Maar moree <3