Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen 駭 schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill [TC] » 6.

Bill [TC]

9 aug 2009 - 20:11

1406

2

272



6.

Ik werd gewekt door enkele zonnestralen die in m地 gezicht schenen. M地 neus kriebelde door de warmte en ik voelde een niesbui aankomen. Ik keek even opzij, zag hoe hij nog vredig lag te slapen en liep toen maar snel naar de badkamer om hem niet wakker te maken. Net toen ik de deur achter me sloot, kwam het vervelende gevoel al en niesde ik een paar keer na elkaar. Ik nam wat wc-papier en maakte m地 neus weer schoon. Ik besliste maar om meteen ook te douchen nu ik me toch in de badkamer bevond. M地 hand zocht naar de knop van de kraan en draaide even zodat de koude waterdruppels al tegen de grond kletterden. Ik gilde net niet toen de koude vloeistof m地 arm raakte. Snel griste ik naar de handdoek aan het rekje en dopte de druppels weg. Pas toen ik de damp zag verschijnen uit de cabine, stroopte ik m地 boxer naar beneden en ging ik onder het water staan. Ik liet de warme druppels over m地 hele lichaam rollen en wreef met m地 handen in m地 ogen om alle slaaprestanten weg te krijgen. Daarna nam ik het washandje en goot er een grote kwak zeep op. Ik waste me heel snel en nam toen het product voor m地 kapsel. Routineus streek ik met m地 vingers door m地 dreads en bond ze dan samen om het product te laten inwerken. Ondertussen spoelde ik m地 lichaam terug af en zuchtte even heel vrolijk.
De beelden van de vorige nacht kwamen terug in m地 hoofd en ik zag op m地 netvlies alles terug. Zijn mooie, naakte lichaam onder dat van mij, zijn ogen die hondstrouw naar me keken, zijn lippen die gezwollen waren van het te veel kussen, zijn handen die naar de mijne zochten. Ik kon zelfs zijn geluiden herinneren. Het kippenvel verscheen alweer op m地 armen en ik schudde heel snel m地 hoofd. Niet om het te vergeten maar om niet de hele dag te blijven dagdromen over de geweldige nacht. Want dat was ie, net zoals alle andere nachten waarin we onze liefde voor elkaar betuigden. Ik hield zo verdomd veel van hem
Ik maakte een vertederd geluidje door zo aan hem te denken en maakte toen m地 haar terug los. Snel ging ik weer onder het warme water staan en liet m地 kapsel uitspoelen zodat er geen restjes meer aan m地 haren plakten. Pas toen ik zeker wist dat het goed was gespoeld, draaide ik de kraan dicht en stapte voorzichtig uit de cabine. Ik kon het mezelf geen tweede keer veroorloven om weer tegen dek te gaan. Hij zou me deze keer niet meer komen helpen, maar me uitlachen met de woorden 粗en ezel stoot zich blijkbaar wel twee keer aan dezelfde steen. Ik sloeg de grote handdoek om mijn middel heen en zocht daarna nog een exemplaar om m地 haren in te draaien.
Zo trippelde ik ook de badkamer uit en sloop ik de slaapkamer terug binnen. Ik had gedacht dat hij nog zou slapen, dat hij niets zou hebben gemerkt van m地 verdwijning maar tegen m地 verwachting in zat hij voorover gebogen aan z地 bureau. Een pen tikte constant tegen het bureaublad en ik vroeg me af of hij aan het schrijven was.
展at doe je liefje?駁 Ik zag hem opschrikken en met grote ogen achterom kijken. Het leek wel alsof hij een geest had gezien. Toen hij me opmerkte, kwam er een verlegen glimlach om z地 lippen en z地 ogen leken te schitteren. Hij stopte de top van de pen in z地 mond en sabbelde er wat aan. Wat zag hij er weer schattig uit.
的k ben aan het tekenen.駁 Hij draaide zich terug om en ging verder met wat hij bezig was. Nieuwsgierig als ik was, liep ik naar hem toe en boog over z地 lichaam heen. Ik legde m地 kin op z地 schouder en keek zo naar het ontwerp dat hij aan het schetsen was. Ik kon opmaken dat het een soort jasje zou worden, met heel veel knopen en ritsen. Net iets voor hem.
鏑ijkt me wel mooi. Goedemorgen trouwens.駁 Ik drukte een zachte kus op z地 wang om m地 woorden kracht bij te zetten en draaide de bureaustoel om. Hij moest z地 pen wel laten liggen. Hij had enkel z地 boxershort aan en ik kroop met alle plezier op z地 schoot om de onschuldige kus op z地 wang uit te breiden. Al heel snel hadden onze lippen elkaar gevonden in een liefdevolle zoen. Ik voelde z地 hand heel langzaam naar m地 nek schuiven, de koudheid van z地 ringen liet me huiveren. Toch liet ik me niet van m地 stuk brengen en likte over z地 volle onderlip. Hij liet me voor even toe en stopte de kus toen heel zachtjes met een korte kus op m地 mond.
敵oedemorgen schat.駁 Hij glimlachte vrolijk en porde in m地 buik zodat ik al gillend van z地 schoot sprong. Ik maakte een verontwaardigd geluidje waardoor hij nog breder begon te grijnzen. Een luchtkusje werd nog naar me gegooid maar toen draaide hij zich weer om. Z地 slanke hand nam de pen terug op en hij ging verder met het tekenen van de kleine accessoires.
展elke kleuren ga je gebruiken?駁 ik vroeg het zachtjes en liep ondertussen naar de grote kleerkast om alvast wat kledij uit te gaan zoeken. Het werd al snel een zwarte broek, een wit shirt en een rood om erboven te dragen. Ik zocht nog even een boxer en trok die nu al aan. De natte handdoek die om m地 middel hing, vloog al snel op de stoel in de hoek. In enkel m地 boxer liep ik terug naar hem toe, sloeg m地 armen om z地 middel en drukte een klein kusje op z地 ontblootte schouder. Hij giechelde en streelde toen kort met z地 vrije hand over m地 verstrengelde vingers.
展at dacht je van rood en zwart? De stof van de mouwen en de romp gewoon in zwart, die ster op de borst in het rood en die letters op de rug ook. Wat ik met de ritsen zal doen, weet ik nog niet precies.駁 Ik glimlachte en liet m地 neus in z地 nek kruipen. Net onder z地 oor likte ik even met m地 tong, iets waarbij hij in elkaar kromp.
滴et lijkt me echt cool en dat meen ik. Als je hem enkele maten groter maakt, dan zou ik hem heus wel aantrekken.駁 Ik meende ook elk woord van wat ik zei. Het ontwerp leek gewoon super en dan niet omdat net hij het had gemaakt. Het leek gewoon perfect, net zoals hijzelf.
摘cht waar? Zou je dat echt doen?駁 ik hoorde de pret in z地 stem en knikte tegen z地 schouder. Hij klapte vrolijk in z地 handen en draaide toen meteen terug naar me. Enthousiast sprong hij op en sloeg zonder aarzelen z地 armen om m地 nek. Zonder dat ik de tijd had om het te beseffen, lagen z地 lippen al op die van mij. Ik kuste hem maar al te graag terug.
展eet je, door jouw lieve woorden begin ik echt te geloven dat ik een carrière zou kunnen maken als modeontwerper.駁 Hij straalde en ik kriebelde vol liefde over z地 lachende wang. Hij zag er op dit moment werkelijk uit om op te eten. Griezelig gewoon hoe beeldschoon die jongen was.
的k weet zeker dat jij het zou kunnen maken in die wereld. En dan word ik je trouwste fan, dan koop ik gewoon alles wat je maakt.駁 Ik drukte een vlinderzachte kus op z地 neus en hoorde meteen z地 maar al te bekende lach.
鄭lles?駁 hij keek me veel betekend aan en wiebelde speels met z地 wenkbrauwen. Ik kon alleen maar grijnzen en hem beet nemen aan z地 heupen.
笛a, alles Zolang jij maar niet aan komt lopen met korte rokjes en topjes tot aan m地 navel.駁 Ik grinnikte, net op hetzelfde moment als hij en drukte nog een korte kus op z地 mond. Daarna liet ik hem weer los en met een trots gevoel liep ik naar het bed om me aan te kleden. M地 allerliefste schat zou het gewoon maken als modeontwerper, dat wist ik wel zeker!

Reden zes waarom ik zoveel van hem hield: hoewel ik vooral een jongen was van woorden en daden en helemaal niet zo openstond voor nieuwe dingen, was er toch iets waar ik heel veel respect voor had. De creativiteit van Bill.


Dank je voor de lieve reacties ^^
Stiekem denk ik ook dat Tom zo in het echt is.
Maar zeker weten doen we het nooit...


Reacties:


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 10 aug 2009 - 21:34:
Echt super <33

en ik ben het met je eens hoor...
ik weet wel zeker dat Tom zo is...
dat hij heel trots is op zijn broer en heel veel van hem houd.
meer dan hij laat zien...
want als het om hun broederband gaat is meestal Bill aan het woord maar die blik die tom dan heeft. daaraan kun je zien dat hij heel veel van Bill houd.



Ga je snel verder ??

xxx


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 10 aug 2009 - 12:17:
ooooh, zo mooi!!!^^
snel verder!!!