Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 28

Run Away Star

10 aug 2009 - 12:30

1352

7

464



Hoofdstuk 28

* Het is een ontzettend gekke foto, maar Gaga heeft haar naam niet gestolen. Ze geeft ons nog een kaartje en verontschuldigt zich dan. En weg is ze. “Baby, ik hou zo van je.”¯ giechel ik en loop naar hem toe. “Wat staat er op het kaartje?”¯ Ik kijk even. “Oh my gosh, haar telefoonnummer.”¯ *

Voor het eerst sinds lang slaap ik weer lang uit. Met mijn armen om Bill geklemd en mijn hoofd op zijn borstkas dat zachtjes meegaat op het ritme van zijn ademhaling. In één woord: Perfect. Het is dan ook pas half 2 als ik wakker word. Bill zit al, aangekleed en wel, in de zetel met iedereen, iedereen behalve Tom. Ik hef mijn hoofd een beetje op, nog steeds slaperig en duf. “Slaapt Tom ook nog?”¯ Instemmend gemompel, geknik,… Dat zegt genoeg, ik leg mijn hoofd weer neer en slaap door. Maar veel kans krijg ik er niet meer toe. Fenna springt op bed en gaat dan op mij zitten. “De jongens vertrekken zo. Als je nu blijft slapen, mag je niet mee.”¯ Ik zucht. “Ga van me af, ik ga niet mee, ik wil slapen.”¯ Een half uurtje later is iedereen weg. Ik ga recht zitten en loop dan naar het raam. Het is hier vreselijk warm. De wind raast door de kamer en neemt de warme lucht met zich mee. Ik slenter naar de ijskast en pak een fles melk. “Over 4 uur zijn ze al terug.”¯ grijns ik en zet de fles aan mijn mond. Als hij leeg is, gooi ik die in de vuilbak en veeg mijn melksnor weg. “Dus nu doe ik lekker wat ik altijd al wou doen.”¯

Ik trek mijn bikini aan, en een gele skinny jeans en een grijs topje erbovenop. Ik grijp een handdoek en mijn slippers en loop dan naar de deur. Daar staat mijn handtas nog. Ik gooi mijn sidekick, hotelsleutel en handdoek erin. Ik doe mijn slippers aan en loop dan de gang op. Ik trek de deur toe en doe hem dan op slot. “Op naar het zwembad.”¯ spreek ik mezelf toe en loop naar de lift. Er staan al 2 mannen in, ergens in een hoekje. Ik ga naast ze staan en druk op 0. De mannen fluiten en mompelen iets in het Frans, jammer voor hen dat ik het versta. Ik ben dan ook blij als ze eruit moeten. Als de lift stil staat, loop ik de lift uit. De receptie is leeg. Ik loop naar het restaurant waar het lunchbuffet nog staat. “Vindt u het erg als ik een appel meeneem naar buiten?”¯ vraag ik. De man draait zich naar me om. “Natuurlijk niet liefje, maar mag ik vragen wie jij bent?”¯ Ik grijns, pak een appel en gooi die mijn tas in. “Natuurlijk. Ik ben Elle Gommers.”¯ Ik maak aanstalten om weer te vertrekken. “Ah, ik heb je nog nooit eerder gezien. Waarom ben je hier? Logeer jij wel in het hotel?”¯ Natuurlijk twijfelt hij. Honderden fans zwijmelen rond zo’n hotels als deze. “Ik ben de vriendin van Bill Kaulitz.”¯ giechel ik. “Nou, veel plezier buiten.”¯ grinnikt hij en gaat naar de andere kant om iemand te helpen. Ik zie dat het Lady Gaga is en zwaai even. Raar maar waar, ze zwaait terug.

Ik laat mijn tas op een stoel vallen en grabbel mijn handdoek eruit. “Hallo. Zou ik misschien zonnebrand mogen lenen?”¯ Ik kijk om. Mijn gezicht kan niet veel meer verbazing tonen. Orlando Bloom. “Natuurlijk.”¯ grijns ik en gooi hem een flesje. Ik spreid mijn handdoek over de ligstoel en laat me vallen. Al snel lig ik goed en zet mijn zonnebril op. “Hier. Bedankt.”¯ grijnst Bloom en gaat naast me op de ligstoel liggen. Waar moet je met zo iemand over praten? “Ik vond Gone With The Wind een prachtige film.”¯ lieg ik om de stilte te doorbreken. Hij kijkt me doordringend aan. “Echt?”¯ “Nee, eigenlijk vond ik hem barslecht.”¯ zeg ik blozend en stop de appel in mijn mond. “Eindelijk.”¯ Ik kijk hem raar aan en neem een hap van mijn appel. “Wel, ik haat die film zelf ook. Eindelijk iemand die daar eerlijk voor durft uit te komen.”¯ Ik grijns. “Ben jij hier alleen.”¯ vraagt Bloom als ik mijn stuk appel heb doorgeslikt. “Nee, ik ben met mijn vriendinnen en met, euhh, jongens.”¯ “Fijn. Ik met mijn vriendin Miranda. Daar zal je ze hebben. Misschien zie ik je nog wel?”¯ “Als het aan mij ligt niet.”¯ fluister ik tegen mezelf. Wat een slijmbal.

Ik trek mijn T-shirt over mijn hoofd en stap uit mijn broek en loop dan naar de zwembadrand. Ik duik erin, meteen koelt mijn lichaam af. Een rilling loopt door mijn lichaam als ik boven water ben. Ik zwem een paar baantjes en hijs me er dan weer uit. Ik zie dat er nu veel meer mensen buiten zitten. Ik loop naar mijn stoel en sla de handdoek om me heen. “How was the water?”¯ Ik kijk opzij in het lachende gezicht van Katy Perry. “Absolutly perfect.”¯ grinnik ik in mijn beste Engels. Katy ziet er goed uit in een lichtroze bikini met aardbeitjes op. Ze duikt er in één vloeiende beweging in. Raar toch hoe bekende mensen eigenlijk zo simpel kunnen zijn.

Als het donker wordt en bijna iedereen naar binnen is, ga ik nog eens aan de badrand staan. Ik voel twee warme handen op mijn rug die me wegduwen, en van de schrik grijp ik die persoons pols vast. Als ik boven kom, zie ik dat ik Tom mee het water ingetrokken heb. “Net goed.”¯ zeg ik en steek mijn tong uit. “Nou,”¯zegt hij beteuterd,”¯nu ben ik helemaal nat.”¯ Ik zwem naar het trapje en loop uit het zwembad. Bill komt naar me toe met mijn handdoek. “Was het een beetje leuk vandaag?”¯ Ik knik en sla de handdoek om me heen. “Ik heb je favoriete acteur ontmoet.”¯ grijns ik met een stem vol sarcasme. “Orlando Bloom? Waar? Ik moet hem echt zien!”¯ grijnst hij en trekt me tegen zich aan. “Als ik je vriendin niet was geweest, had ik je nu zo voor homo uitgescholden.”¯ grijns en plant mijn lippen op de zijne. “En als ik jou vriendje niet was, dan was ik homo geworden.”¯ Ik grinnik. “Oké, nu heb ik honger.”¯ mopper ik en pak mijn tas. “Gaan jullie mee?”¯

Aan de buffettafel staat nog steeds dezelfde man. “Hey Elle. Was het zwemmen leuk?”¯ Ik schep puree op mijn bord en kijk hem dan aan. “Ja, het was leuk. Jij nog met leuke mensen gepraat?”¯ Ik loop door naar de groenten, en hij loopt mee langs de andere kant. “Je weet dat niemand aan jou kan tippen.”¯ grijnst hij. Ik doe wat appelmoes op mijn bord. “Welk vlees wil je. Kipfilet of biefstuk.”¯ “Kip.”¯ zeg ik snel en steek mijn bord uit. Hij gooit het op mijn bord. “Wil je er saus bij?”¯ “Nee, dank je. Tot morgen.”¯ grijns ik en laat Bill en Tom verbaasd achter. Zij rennen dan ook snel achter me aan. “Wat heb jij vandaag allemaal gedaan?”¯ vraagt Bill bezorgd. Ook Tom lijkt bezorgd. “Ik ben een appel komen halen en heb even met hem gepraat. Jezus, jullie zijn mijn ouders niet.”¯ Fenna grijnst. “Fenna, haal die godverdomde grijns van je gezicht.”¯ moppert Tom en sloft naar de stoel tegenover me. Ik prop een vork vol puree in mijn mond. “Tom, je moet echt wat aan je flirttechnieken doen.”¯ grijns ik en Fenna ligt weer plat op tafel. “Volgens mij vond ik het alleen zijn toch leuker.”¯ fluister ik binnensmonds.

Als Tom weer eens irritant zit te klieren, pak ik een lepel. Ik schep hem vol appelmoes en vuur het als een katapult af. Splatsh, tegen zijn hoofd. “Ik krijg jou nog wel!”¯ roept Tom en springt recht. Ik spring ook recht, waardoor mijn stoel valt, en ren weg. Met een paar treden tegelijk loop ik de trap af. Ik hoor de gejaagde ademhaling van Tom. Ik spring de lift in en druk snel op deuren sluiten. Ik zucht als de lift naar beneden gaat zonder Tom. Beneden staat Bill op me te wachten. Ik duik in zijn beschermende armen. Tom komt hijgend aan, maar kan niets doen. “Mevrouw Gommers, jou krijg ik nog wel.”¯ Ik kijk hem met een giftige blik aan en begin dan te lachen. “Kom mee, ik heb nog een verrassing voor je.”¯ fluistert Bill. Ik kijk omhoog met een engelengezichtje. “Voor mij?”¯ Hij knikt en trekt me mee.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 29 sep 2009 - 9:58:


xNadezhda zei op 10 aug 2009 - 11:29:
Omg, hahahaha, de ene beroemdheid na de andere!
Echt grappig dat Elle niet freakt ofzo, nou is zij het natuurlijk gewend door Bill, maar dan nog...
Lady Gaga, Katy Perry, ORLANDO BLOOM, omg *plat*
Whii, een verrassing...
Ik heb eerlijk gezegd geen idee x'D
Dit deel is geweldig <3


snoezepoez
snoezepoez zei op 10 aug 2009 - 10:02:
haha, weiters <333
Ik heb wel een idee
even opsturen


Cuppycake
Cuppycake zei op 10 aug 2009 - 9:51:
XD Verder


Lies
Lies zei op 9 aug 2009 - 22:59:
Zalig deel ;D Snel verdeeer ! ;p
xx