Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 29

Run Away Star

10 aug 2009 - 12:33

1254

5

333



Hoofdstuk 29

* Kom mee, ik heb nog een verrassing voor je. fluistert Bill. Ik kijk omhoog met een engelengezichtje. Voor mij? Hij knikt en trekt me mee. * PS: Charlotte en Emma zaten er het dichtste bij. Dus die krijgen een rolletje. Maar ik zeg nog niet wat. ;p

We lopen de vriezende kou weer in. Het is nu al zeker middernacht en ik voel me zeker niet veilig. Bill trekt me tegen zich aan als hij me ziet rillen. Moeten we ver stappen? Dan zie ik de tourbus al opdoemen. Wacht hier. zegt hij en verdwijnt de bus in. ik sta te trippelen op mijn benen om het toch een beetje warm te krijgen. Hier. Ik krijg iets in mijn handen geduwd. Ik wil dat je het hier openmaakt. Bill knipt de zaklamp aan en schijnt in mijn handen. Ik open het zakje en kijk. Een zwart doosje. Het zal toch niet? Bill, ik ben nog niet klaar voor een huwelijk. Bill klampt zich vast aan de bus en lacht. Ik ben ook nog niet klaar voor een huwelijk. hikt hij tussen het lachen door. Ik kijk hem even verontwaardigd aan en haal dan het doosje uit de zak.

Ik haal een fijne, zilveren ketting met een hartjeshangertje eruit. Ik draai het om en zie dat er iets ingegraveerd staat, al kan ik het niet lezen met het slappe schijnsel van de zaklamp. Wat staat er? vraag ik grijnzend aan Bill. 30809 Bill & Elle. Ik vlieg Bill rond de hals. Baby, je bent echt de allerliefste. Ik trek hem naar me toe en kus hem. Ik voel zijn hand op mijn wang. Ik blijf hem vasthouden aan de kraag van zijn jas. Mijn tong glijdt over zijn bovenlip en dan laat ik hem los. Dat is zo oneerlijk. zucht hij. Ik weet nog iets dat oneerlijk is. zeg ik en trek hem mee. Wat dan? vraagt hij nieuwsgierig en trekt me terug. Weer vinden onze monden, en niet veel later tongen, elkaar. Wel, het is oneerlijk dat Tom rottig mag doen tegen mij en ik niet tegen hem. Ik hoor een zucht zijn mond verlaten. Weet je wat ook oneerlijk is? Ik loop al 3 dagen opgewonden rond, en jij wilt niet. Hij trekt een treurig gezicht. Ik leg mijn vinger op zijn mond. Ik kus hem in zijn nek. Ik zie zijn nekhaartjes overeind gaan. Nu ben je echt oneerlijk. moppert hij en zucht overdreven. Nietes. zeg ik en bijt op mijn onderlip. Ik trek de tourbus open en duw Bill naar binnen. Ik dacht dat je het niet deed op een tourbus. grinnikt hij. Ik zei ook dat ik het niet in een douche doe. fluister ik en duw hem de douche in. Water? grijnst Bill. Water! zeg ik en zet de kraan open.

Het is gek hoe snel je kleren uitgaan als je opgewonden bent. Ik sla mijn benen om zijn middel. Ik hoor Bill even zuchten omdat hij me nu omhoog moet houden maar zwijgt al snel als ik een kus op zijn kruin druk. Het is als een roes. Warm water dat over me stroomt, stoom die om ons heen kringelt, 2 sterke armen die me tegen de muur drukken en die verslavende lichaamswarmte die van Bills borstkas naar de mijne sijpelt. Ik laat een zucht ontsnappen. Ik voel Bills warme adem in mijn nek. Pas als we op ons hoogtepunt komen, wordt ik weer wakker. Vermoeid laat Bill me zakken. We schuiven langs de muur naar beneden en staren elkaar aan. Wel, dat was anders. grijnst Bill. Ik geef hem de ketting en schuif naar hem toe. Hij doet hem rond mijn nek en klikt hem vast. Ik leun tegen hem aan. Hoe gaan we nu terug? Onze kleren zijn nat. zucht ik en ga met mijn vinger over Bills buik. Er liggen hier nog wat kleren van mij. Een broek van mij zal veel te lang zijn dus trek gewoon een T-shirt aan. We moeten gewoon snel het hotel in. Ik knik en druk een kus op zijn borstkas. Ik heb me bedacht. In een douche is voor herhaling vatbaar. Hij grinnikt en woelt door mijn haar.

Als ik droog ben en een T-shirt van Bill aanheb, en ook Bill min of meer aangekleed is, springen we naar buiten en doen de deur op slot. We rennen naar het hotel, hoewel dat niet makkelijk is op slippers en met onder je arm een zak vol natte kleren. De receptie is verlaten op een man die slapend achter de balie en een kuisvrouw die het restaurant boent. Zouden de anderen al slapen? vraagt Bill als we in de lift staan. Ik zou er niet op rekenen. zucht ik en leun tegen de deur. Sta recht. Als de deur opengaat dan val Te laat. De deuren klappen open en ik val op de grond. Slim Elle. mopper ik tegen mezelf en trek me overeind aan Bills benen. Ik zie je graag. zucht Bill en kust me nog eens. Weet ik. lach ik en klop op de deur van onze hotelkamer. Kom maar, hij is open. hoor ik Tom roepen. Ik draai de deurknop om en kijk binnen. De bedden zijn verschoven. Er staat er nu één aan het raam, horizontaal, twee aan de deurkant, horizontaal, en één bij de deur naar de badkamer, verticaal. De banken zijn in het midden gezet en geeft een veel gezelligere sfeer. Waar bleven jullie zolang? moppert Tom. Ik ga al fluitend naast Milla zitten. Zeg maar niets meer. grinnikt Fenna. Zeg het zo meteen maar. maakt Sanne de zin af.

Ik word meegetrokken naar de badkamer. Als ik binnen ben, doen ze de deur op slot. Nou, vertel. grinnikt Fenna. Ik haal de ketting vanonder het T-shirt. Wauw. zegt Milla en kijkt er even naar. Je hebt echt geluk. zegt ze, al hoor ik de jaloerse ondertoon wel. Ik spreid mijn armen uit waar Milla dan ook gebruik van maakt en me stevig vast pakt. Jij vindt de ware nog wel. Geen zorgen. Je bent knap, sportief, slim en leuk. Ik snap niet dat al die jongens zo dom kunnen zijn. Ze glimlacht en laat me los. Mag ik nu terug? vraag ik met een pruillip. Hoho, missie, we willen de rest ook horen. Ik zucht, ga in kleermakerszit op de grond zitten en vertel. Wel speciaal voor een eerste keer. glundert Sanne. Het was niet mijn eerste keer. zeg ik snel. Ze kijkt me met grote ogen aan. En dat heb je me niet verteld? Wanneer? zegt Sanne en komt naast me zitten. Ook Fenna kijkt me met grote ogen aan. Gewoon. Bill en ik waren al een paar dagen alleen thuis en toen kusten we voor de eerste keer echt. En nou, de magie van het moment. Fenna knikt begrijpend en Sanne lacht. Wel, goed gedaan. Ze zegt het zo grappig dat ik over de grond rol van het lachen. Milla en Fenna trekken me recht en loodsen me mee naar binnen. Ik lach nog steeds als ze me op het bed aan het raam gooien.

Ik ga slapen. zegt Bill en staat recht. Slaapwel. zegt Gustav maar de rest blijft praten en lachen. Bill trapt zijn broek uit en duikt mee onder de dekens, waar ik net gegooid ben. Hij pakt mijn hand vast en plooit zijn vingers tussen de mijne. Ik staar in zijn ogen en kus hem af en toe. Nog nooit heb ik me zo gelukkig gevoeld. Zou ons avontuurtje in de douche er iets mee te maken hebben? Ik grinnik in mezelf en kus Bill nog eens. Mijn oogleden zakken steeds verder toe. Ik voel een kus op mijn voorhoofd en hoor hoe Tom hard begint te schaterlachen, Bill zucht en Fenna op hem roept. Ik probeer te slapen. murmel ik nog maar beland dan in een mooie droom.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 29 sep 2009 - 10:03:
;liefde;


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 10 aug 2009 - 18:46:
WTF, ik lees het nu pas... Heb ik een rol Ãâ

Jeah!


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 10 aug 2009 - 18:42:
Mahaaah, trouwen ^^
En ik zat er inderdaad niet ver naast x) Geen pakske condooms, maar wel... mja, je weet wat ik bedoel ^^
Ik ga meteen verder lezen
x


Lies
Lies zei op 10 aug 2009 - 13:40:
Whaha (': Bill, ik ben nog niet klaar voor een huwelijk.
Weeral Geweldig ;D
Snel verdeeer ;D
xx


xNadezhda zei op 10 aug 2009 - 12:35:
Whaaa, dit stukje is schattig! <3
Bill, ik ben nog niet klaar voor een huwelijk. Bill klampt zich vast aan de bus en lacht. Ik ben ook nog niet klaar voor een huwelijk. hikt hij tussen het lachen door.
Wil je me dood ofzo, ik lag hélemaal dubbel

En ooohhh, het 'avontuurtje' in de douche was zo schattig
Miii, ik weet gewoon niet wat ik moet typen ö
Me wants more!

<3