Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 30

Run Away Star

10 aug 2009 - 14:39

1298

8

404



Hoofdstuk 30

* Ik voel een kus op mijn voorhoofd en hoor hoe Tom hard begint te schaterlachen, Bill zucht en Fenna op hem roept. “Ik probeer te slapen.”¯ murmel ik nog maar beland dan in een mooie droom. *

Het is ontzettend vroeg als ik wakker word. Er is dan ook nog niemand wakker. Ik stap uit bed, zonder Bill wakker te maken. Ik kijk even rond. Milla en Sanne liggen samen in een bed, Georg en Gustav ook, Fenna ligt in een bed apart. Ik hoor gesnurk en kijk meteen naar Tom, die dus op de bank ligt. Ik grijns en zie zijn voet bewegen. Dat brengt me op een idee. Ik pak mijn handtas en haal mijn camera eruit. Zo stil mogelijk loop ik naar de badkamer. “Hey. Ik ben Elle en ik ga Tom irriteren.”¯ Het lukt me niet een giechel in te houden. Ik neus door de toilettas van Fenna en vind wat ik zoek: felroze nagellak.

Op mijn tenen trippel ik weer naar Tom toe. Ik zet mijn camera op het salontafeltje en ga dan naast de zetel zitten. Ik pak zijn voet vast en trek zijn sok uit. Wat een lucht! Ik schroef de dop van het flesje en haal het kwastje eruit. “Ga jij even verschieten.”¯ giechel ik en begin met het lakken van zijn teennagels. Het lukt best en zijn nagels zijn goed gelukt. Maar dan nog zijn linkervoet. Ik ga staan, zet mijn knie tussen zijn benen en met de andere blijf ik op de grond staan. Ik pak zijn hiel en buig voorover. Het is niet makkelijk maar ook deze voet lukt. “Nu zijn vingernagels nog.”¯ grinnik ik en loop om de bank heen en ga over de leuning hangen. Ik pak zijn hand en leg die op de leuning. Als hij nu eens stil wilt blijven liggen. Na een half uur lukt het me ook zijn handen te doen. Al heb ik wel veel gemorst op zijn handen zelf. Moest hij maar niet zo bewegen. Ik vijs het flesje weer toe en loop naar mijn camera. “Wie is er nu de baas hé?”¯ grijns ik en klap mijn camera toe. Ik houd hem wel dicht bij me, want als Tom wakker word, moet ik zijn reactie toch filmen.

Ik zit in de zetel, met Fenna naast me, als Tom wakker wordt. Fenna heeft het allang opgemerkt en zit vol spanning af te wachten. Ik zet mijn camera stiekem aan en druk op opnemen, maar laat hem wel toe geklapt. “Morgen.”¯ bromt hij en hijst zich recht. Hij wrijft de slaap uit zijn ogen en rekt zich dan uit. Hij legt zijn handen op de bank, kijkt even, hijst zich recht, kijkt weer en gilt. “Mijn…mijn…aaaaaaah…mijn nagels zijn roze.”¯ gilt hij. Fenna en ik liggen plat van het lachen. We krijgen zelfs buikpijn. Tom rent boos naar de badkamer en brult dan Bill wakker. “Heb jij nagellak remover bij?”¯ Bill draait zich om. “Tom, maak me wakker als het echt dringend is. Anders niet.”¯ Hij trekt het deken over zich heen en zucht. Dan stormt Tom naar Bill toe, trekt het deken van hem af en sleurt hem aan zijn arm de badkamer in. “Tom, klootzak, laat me los of ik bega een moord.”¯ Bonk. Bill ligt op de grond. Hij kreunt vermoeid en kijkt dan naar Tom. “Tom, je nagels zijn roze.”¯ merkt hij droog op. Ik lach me weer een breuk, net als Fenna. Blijkbaar ziet Bill er de lol ook van in want hij moet ook lachen. “Nee, sorry, ik zal mijn remover vergeten zijn.”¯ zegt hij schijnheilig en strompelt weer naar zijn bed.

Hij krijgt de remover pas na het concert. Tom laat zich aan het zwembad in een stoel vallen terwijl hij de nagellak van zijn vingers haalt. Ik trippel naar boven om mijn bikini aan te gaan doen. Maar de hotelkamer is niet leeg. Gustav zit op ons bed, op zijn knieën, en kijkt naar buiten. Zo stil mogelijk loop ik naar hem toe en brul in zijn oor. “Man, van jou krijg je echt een hartattack.”¯ Ik grijns en ga naast hem zitten. “Naar waar keek je?”¯ vraag ik nieuwsgierig. Ik volg zijn vinger en zie Milla. “Je vindt haar leuk hé?”¯ Hij knikt en bloost. “Kun je me helpen?”¯ Ik kijk hem even aan. “Natuurlijk. Als ik iets weet, zeg ik het je.”¯ Hij kijkt me dankbaar aan. “Kom hier.”¯ grijns ik met open armen. Ik word bijna platgeknepen. “Ahum.”¯ Ik laat Gustav los en kijk naar Bill. Gustav druipt af. “Wat was dat allemaal?”¯ “Gaat jou niets aan.”¯ pest ik hem en steek mijn tong uit. “Ik ga even mijn bikini aandoen.”¯ Ik sluit me op in de badkamer en trek mijn bikini aan.

“Schiet op, ik wil zwemmen.”¯ Ik doe de deur open. “En toch vind ik nog steeds dat je er vreselijk sexy uitziet in die bikini.”¯ Ik giechel en trek hem mee. “Ik dacht dat je zin had om te zwemmen?”¯ “Had. Nu heb ik in iets helemaal anders zin.”¯ Ik lach en spring de lift in. “Jij denkt ook maar aan één ding hé.”¯ zeg ik. Hij kijkt me beledigd aan. “Klopt. Aan jou.”¯ “Oh, dat is zo lief.”¯ zeg ik en duw hem tegen de kant. “Wat ga je nu doen hé?”¯ grijnst hij. “Jou overladen met kusjes?”¯ grijnst ik. “Lijkt me vreselijk.”¯ moppert hij. Ik druk zeker duizend kusjes op zijn mond voor de lift opengaat. “Hmm, gaan we niet nog eens terug naar boven?”¯ stelt Bill voor maar ik rol met mijn ogen en trek hem mee. “Je bent nu al veel te verwend.”¯ zeg ik en duw hem het zwembad in. “Dat is niet lief.”¯ zegt hij met een pruillipje. Ik duik het water in en por in Bills buik. Hij trekt me boven water. “Dat ik ook niet lief.”¯ zegt hij en drukt een kusje op mijn neus. Niet veel later springt Tom ook het water in. Ik duik onderwater en por in Toms maag. “Waar was dat voor nodig?”¯ lacht hij als hij water in mijn gezicht spet. “Kan ik net zo goed aan jou vragen. Waarom trekt jou maag mijn vinger aan?”¯ Bill grinnikt en pakt me op zijn rug. “Hop paardje.”¯ grinnik ik en steek mijn tong uit naar Tom.

“Pas op, Gommers.”¯ grijnst hij en zwemt achter ons aan. “Aaaaaaah, Bill, sneller.”¯ gil ik. Tom springt en trekt me aan mijn schouders naar achter. “Auw. Klootzak. Mijn schouder.”¯ Ik bijt de pijn weg en stap uit het zwembad. “Zie wat je nu weer hebt gedaan.”¯ moppert Bill. Ik loop door de receptie, de lift in. Ik drup op de grond maar dat kan me even niets schelen.”¯ Ik druk op 3 en dan op deuren sluiten. Als ik op de derde verdieping ben, spurt ik snel de hotelkamer in en ga wild op zoek naar mijn medicijnen. Ik slik ze door met wat water en pak dan een handdoek. “Oké, nu terug naar het zwembad of hier blijven?”¯ Ik besluit toch maar terug naar buiten te gaan. “Hey.”¯ Ik kijk om. 2 meisjes, ongeveer even groot, de ene met donkerblond haar en de andere met donkerbruin. Beiden kijken ze naar me met een glimlach op hun gezicht. “Hallo. Ik ben Elle.”¯ zeg ik en loop naar ze toe met mijn hand uitgestoken. Het donkerblonde meisje spreekt weer. “Ik ben Charlotte. En dit is Emma.”¯ “Nou, ik ga zwemmen. Gaan jullie mee?”¯ “Ik kan niet.”¯ zegt Charlotte en trekt een treurig gezicht. “Ik wel. Veel plezier met Miley.”¯ grijnst Emma en loopt met mee. “Miley?”¯ vraag ik als we in de lift staan. “Ja, we zijn hier met onze nicht. Miley Cyrus.”¯ Ze probeert indruk op me te maken. “Fijn. Ik ben hier met mijn vriendje, vriendinnen en de band van mijn vriendje.”¯ We stappen uit de lift, richting zwembad. “En wie is dat vriendje?”¯ grijnst ze. “Bill Kaulitz.”¯ zeg ik en kijk naar haar verbaasde gezicht. Net goed. “Oh.”¯ zegt ze en duikt het zwembad in. Ik duik haar achterna.


Reacties:

1 2

Reactiongirl
Reactiongirl zei op 2 okt 2010 - 20:59:
Hahahahahahaha! *plat*


sterretjhu
sterretjhu zei op 29 sep 2009 - 10:07:
Geweldig <3


Vespertine
Vespertine zei op 11 aug 2009 - 22:26:
“Nee, sorry, ik zal mijn remover vergeten zijn.”¯ _o_


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 10 aug 2009 - 18:50:
“Tom, je nagels zijn roze.”¯ merkt hij droog op

Droogheid ^^

Bah, Miley Cyrus is echt kut xO


Lies
Lies zei op 10 aug 2009 - 18:07:
Haha Zalig deel ;D Verder!
xx