Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] Still waiting for someone that will never take my hand. » Dreaming about the day when you wake up and find that what you're looking for has been here the whole time

[TC] Still waiting for someone that will never take my hand.

10 aug 2009 - 19:58

304

2

185



Dreaming about the day when you wake up and find that what you're looking for has been here the whole time

Reaactiees ? (:

Tom pov

'Nee Bill, ik ga niet mee winkelen', zei ik voor de laatste keer tegen Bill. 'Oké, oké. Ik ga wel alleen dan' zei Bill nog en verdween de deur uit. Ik had echt geen zin om te gaan winkelen met hem. Ik heb het niet zo voor een halve dag te winkelen. Als ik ga winkelen duurt dat misschien een half uurtje?

Bill pov

Ik ga een CD winkel binnen en zoek naar de nieuwe CD van Green Day. Ik ben echt dol op hen, en wil echt de laatste nieuwe CD. Typisch dat Tom niet mee wil winkelen, maar ik doe het alleen om ons een plezier te doen. Alhoewel, meer voor mij een plezier te doen. Ik moest echt niet gaan winkelen, ik heb niets nodig. Maar ik wou gewoon een leuke tijd met Tom hebben. Maar natuurlijk ziet Tom dat niet en wilt niet mee. Maar Tom voelt waarschijnlijk ook niet wat ik voel. Je kan het al raden zeker? Inderdaad, ik ben stillaan verliefd aan het worden op mijn broer. Tweelingbroer. Ik heb altijd zo een fijn gevoel als ik bij hem ben, hij geeft me een speciaal gevoel. Een gevoel dat niemand anders mij kan geven, alleen Tom. Het klinkt misschien allemaal raar, maar het is gewoon zo. Ik ben ook zeer jaloers als er een meisje met Tom praat, zelfs al is het een normale fan. Maar ik ben blij dat Tom zich niet aan een meisje echt, dat is wel een goed ding. Maar waarom zou Tom in godsnaam op zijn broer vallen? Ik heb niet veel kans, dat weet ik. Maar ik hou de moed erin. Ah, eindelijk heb ik de CD gevonden. Ik ga naar de kassa en betaal hem. Ik besluit nog maar naar een caféétje te gaan en daarna terug naar huis.


Reacties + tips ? (:


Reacties:


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 25 aug 2009 - 16:32:
oeh... leuk begin

xxx


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 11 aug 2009 - 14:02:
Leuk begin, gewoon zo verder gaan zou ik zeggen
Snel verder!