Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I hope that my real life can be like my fantasy world' » Vakantie!

I hope that my real life can be like my fantasy world'

10 aug 2009 - 20:03

353

0

158



Vakantie!

'Kom eens hier', zei Bill die ondertussen in het zwembad zat. Ik ging naar hem toe en ging naast hem liggen. 'Ik moet je iets vertellen', zei hij dan. Hij deed zijn arm om me heen en ging verder. 'De laatste tijd voel ik me heel speciaal als jij in mijn buurt bent. Er komt automatisch een glimlach op mijn gezicht als ik je zie. Dus ik denk, nee ik weet het zeker, dat ik v-'

'Jolien?! Jolien!', ik schrik op uit mijn gedachten en zie dat er een hand voor mijn ogen aan het zwaaien is. Ik kijk naast me en zie Taylor naar me kijken. 'Je was weer aan het dagdromen, eh?' vroeg ze. Ik knik. 'Waarom verstoorde je het moment?' vroeg ik dan lachend. 'De bel is gegaan, liefje. School is defenitief gedaan!' zei ze blij. Nou heel definitief nou niet, volgend jaar nog een jaar. Ik ga samen met Tay naar de gang en neem mijn boekentas. 'Hoe ging je examen trouwens?' vroeg ik dan aan haar. 'Makkelijk, en de jouwe?' 'Hetzelfde', we hadden als laatste godsdienst en dat is altijd heel gemakkelijk.

'Je moet zeker te voet naar huis?' vroeg Taylor als we bij haar fiets stonden. 'Neen, deze keer niet. Ik kan met Jason mee naar huis' antwoorde ik. 'Oké, ik zie je nog wel e!' zei ze als ze al op haar fiets was gestapt. 'Tuurlijk!' antwoorde ik en knuffelde haar waardoor ze bijna van haar fiets viel. Nu Jason gaan zoeken, dacht ik bij mezelf.
Na een tijdje zoeken had ik hem nog niet gevonden. Misschien weet Wolfram wel waar hij zit. 'Hé wolf!' roep ik terwijl ik naar hem toe stap. 'Jol!' zegt hij blij en geeft me een kus op m'n wang. 'Heb je Jason gezien?' vroeg ik dan. 'Ja, die was met Pauline' zei hij dan. 'Waarom?' vroeg hij nog. 'Wel, ik ging normaal met hem mee, hij ging me thuis afzetten. Waar gingen ze naar toe?' 'Ik geloof dat ze iets zeiden van 'drinken kopen'' zei hij lachend. 'Oké, bedankt. Ik zie je nog wel eens' zei ik en gaf hem nog een knuffel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.