Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I hope that my real life can be like my fantasy world' » Tay haar geweldig idee!

I hope that my real life can be like my fantasy world'

10 aug 2009 - 20:06

477

0

199



Tay haar geweldig idee!

Dit deel vind ik ook niet geweldig goed ;D

Ik leg het boekje terug weg en ondertussen is mijn laptop helemaal op gestart. Ik ga in mijn bureau-stoel zitten en ga op msn. Er zijn niet echt leuke mensen online dus ga ik op internet. Ik ga maar op Spele.nl, meer heb ik niet te doen. Ik zit net een leuk spel te spelen tot ik mijn gsm hoor af gaan. Ik stop met spelen en neem mijn gsm van mijn bed. Ik zie dat het Taylor is en ik neem snel op. 'Tayy!' roep ik dan luid naar mijn gsm. 'Hé Jolie!' zegt ze blij. 'Waarom bel je?' vraag ik dan. 'Wel, jij zei toch eens dat je wou proberen om Bill te ontmoeten. En ik heb toevallig ergens gezien dat ze lang vrij hebben. Ik denk 2 maand ofzoiets, en dat begint vanaf vandaag' zei ze blij. 'En?' vroeg ik dan niet-begrijpend. 'Wel, we zouden toch deze vakantie naar Duitsland kunnen gaan en hen proberen te ontmoeten' zei ze dan alsof dat allemaal heel logisch was. 'Maar ze kunnen toch op vakantie zijn?' zei ik dan. 'Ach, we kunnen het altijd proberen, eh. Als je niet probeerd weet je het nooit' zegt ze zelfverzekerd. 'Ja, je hebt gelijk. Ik zal het wel eens aan m'n ouders vragen, oké?' zei ik dan. 'Te gek!' antwoord ze nog voor ze afzet. Ik lach en leg ook af. Wat een gekke meid.

'Maam!' roep ik als ze pas thuis is. 'Wat wil je nu weer?' vraagt ze lachend. 'Mag ik deze vakantie samen met Taylor naar Duitsland?' vraag ik dan met puppyoogjes. 'Naar Duitsland?!' vraagt ze dan verwonderlijk. Ik knik voorzichtig. 'Ik weet het niet hoor, ik zal het er eens over hebben met je vader' zegt ze dan. 'Oké', zeg ik dan nog nep-verdrietig. Ze lacht en gaat naar de keuken. Ik zet me in de woonkamer en kijk verder naar tv.

'Jolien, kom eens naar beneden' roept mam opeens. Ik ga snel naar beneden en zie mam en pap zitten aan tafel. 'We hebben het besproken' begon pap. 'En?' vraag ik nieuwsgierig. 'We denken dat het beter is dat je niet gaat' gaat mijn moeder verder. 'Maar-' begon ik. 'Ja mag alleen gaan als er een volwassenen bij is' zegt mijn vader dan weer. 'Maar ik ben al bijna zeventien' zeg ik dan. 'Het is dat of niets, liefje' zegt mijn moeder dan. 'Oké dan' zeg ik. Dat is beter dan niet gaan. 'Trouwens, mag Taylor al van haar ouders?' vroeg mijn moeder weer. 'Ja, ze mocht' zeg ik. 'Maar wie gaat er dan mee? Mag Tayy haar broer anders niet mee? Hij is al twintig dus is al volwassen' zei ik dan al blijer. 'Dat weten we nog niet, we zullen het wel bespreken met Taylor haar ouders' zei mijn vader dan terug. 'Oké, ik ga terug naar boven. Bedankt dat ik mag gaan naar Duitsland!'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.