Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I hope that my real life can be like my fantasy world' » ;D

I hope that my real life can be like my fantasy world'

10 aug 2009 - 20:18

434

0

174



;D

[De volgende middag]

Bill nam voorzichtig mijn hand vast en leide me naar zijn slaapkamer. Als we er waren liet hij mijn hand even voorzichtig als hij ze had vast gepakt. 'Wauw, prachtig', kreeg ik nog net uit mijn mond toen ik zijn kamer zag. Het is echt hemels. Het is ook groot en er staat een 2 persoonsbed. Bill ging op zijn bed zitten en deed teken dat ik naast hem moet zitten. Ik deed wat hij me vroeg en ging naast hem zitten. Bill ging zachtjes met zijn hand over mijn wang en streelde het liefdevol. Ik lachte en hij trok voorzichtig mijn hoofd dichter bij de zijne. Onze lippen kwamen dichter bij elkaar en raakten elkaar bijna.

'Jolien!', riep iemand plots naast me. Ik keek naast me en zag Taylor staan met een glimlach van hier tot in Tokio. 'Wat?' vroeg ik dan. 'Tom wil met me afspreken!' antwoord ze blij. Ik lach even en stond op. 'Wat ga je doen?' vroeg Taylor dan verbaasd. 'Douche', antwoorde ik lachend terwijl ik naar de badkamer liep.

'Ik ben door éh', zei Taylor plots toen ze uit de slaapkamer kwam. Wauw, ze heeft goed haar best gedaan om er goed uit te zien. Ze ziet er beeldig uit, al zeg ik het zelf. 'Veel plezier' wens ik haar dan nog toe en kijk verder naar de tv. Na een tijd besluit ik maar eens te zien wat hier allemaal te doen is in het hotel. Ik ga naar een mevrouw die hier werkte en vroeg dan wat hier allemaal te doen is. Ze gaf me een boekje en daar stond alles dus op wat je hier kon doen én waar je het kan vinden. 'Zwembad, verdieping 9', las ik ergens vanonder. Ik besloot maar eens naar het zwembad te gaan en ging mijn bikini halen.

Ik droog me af en doe mijn kleren weer aan. Het zwembad hier is echt super, maar alleen had ik er ook niet zo veel aan. Ik ga terug naar onze hotelkamer en merk dat Taylor terug is. 'En hoe was het?' vraag ik dan aan haar. 'Super!', antwoord ze blij. Ik lach, ik ben echt blij voor haar. 'Uh, het is nu 19u, misschien kunnen we nu best iets eten?' vraag ik terug. Ze knikt en we gingen snel iets eten.

'Hoe laat is het?' vroeg Taylor me plots. 'Kwart voor tien, waarom?' 'Tom ging om tien uur met vrienden een kampvuur maken. Hij vroeg of ik mee ging. Hij zei ook dat jij mee mocht. Wil je mee?' 'Ja, oké. Waarom niet' antwoord ik dan. Dat kan nog wel leuk worden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.