Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. Liz' leven [1]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

10 aug 2009 - 20:33

317

0

303



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. Liz' leven [1]

Lees nou maar als ik alles in de inleiding ga douwen heb ik niks meer op te vertellen :'] Leesze (K)

Halleuw mensen.

Naam: Liz, ow, je bedoelt mijn full name? Melissa Rose Radke.
Leeftijd: 20
Woonplaats: Op het moment LA maar ik reis veel.
Broers/Zussen: Broer, Ronnie.
Beste vriendin: Tessa.
Lieft: Dansen, zingen, muziek, praten, chocola,

Oke, hooi mensen.
Ik ben dus Liz. Ik ben het zusje van Ronnie Radke. De voormalige zanger van Escape The Fate. Ik heb in mijn leven al aardig wat meegemaakt voor iemand van 20. Ik zal je wat vertellen over mijn leven.
Ik ben geboren in Nevada/Las Vegas. In de tijd dat ik geboren was waren de meeste mensen niet erg rijk. Evenals mijn ouders. Ronnie was iets van 5 toen ik geboren werd. 2 Kinderen konden ze eigenlijk niet aan maar ze besloten ons allebei te houden.
Dat ging een aantal jaren zo zijn gangetje. Toen ik ongeveer 6 was zag ik voor het eerst streetdancers gewoon dansen op straat. Echte mooie dansscholen waren er niet. Ik raakte er verliefd op en begon het zelf te proberen. Toen ik een jaar of 8 was vroegen ze me mee te doen en ik bleek talent te hebben. Ze leerden me veel en vandaag de dag dans ik nog steeds en heb ik mijn eigen 'crew' zoals ze dat noemen. Toen ik mee begon te dansen vond ik ook mijn beste vriendin for ever. Tessa, we konden het toen goed met elkaar vinden en nu nog steeds.
Toen ik like 10 was gebeurde er iets wat ik never nooit meer zal vergeten. Mijn ouders hadden het niet breed maar er viel voor ons te zorgen althans dat dacht ik. Op een avond toen ik naar bed ging kwam mijn moeder bij me zitten. Ze zei dingen die ik nooit meer zal vergeten: "Lieve Melissa, ik hou zo ontzettend veel van je meisje. Vergeef het ons. Ik hou van je! Netzoals papa". Ik snapte het in 1ste instantie niet zo. Ik was 10 en dat mama van mij hield wist ik wel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.