Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. Liz' leven [3]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

10 aug 2009 - 20:35

607

0

330



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. Liz' leven [3]

Uh, lezen ofzeuw :'] xx

Eenmaal terug was ik blij dat ik Tessa weer zag want ik had haar wel zo enorm gemist. Ook mijn broer had ik heel erg gemist. Ik was zo blij dat ik iedereen weer terug zag en tegelijkertijd miste ik Strify zo erg.
Ik vertelde Ronnie alles over Duitsland. Hij vond het heel erg vervelend voor me van Strify en probeerde me zo goed mogelijk te troosten. Toen vertelde hij iets waar ik best van schrok. Ronnie was betrokken geweest bij een gevecht in 2006 waar ook een dode bij gevallen was. Ik vond het raar dat hij me niks verteld had. Hij had me niet bezorgt willen maken. Ook zei hij dat het allemaal opgelost was dus vergat ik het maar zo snel mogelijk weer.

Ik ging verder met mijn leven. Mijn gevoelens voor Strify douwde ik in een hokje en ik bouwde er een betonnen muur omheen. Ik ging door met dansen en ik deed ook werk voor de platenmaatschappij waar ETF had getekend omdat ik veel van muziek en computers afwist. Ik starte ook een dansgroep samen met Tessa.
De 410 (Neehoor niet gejat van Step Up2).
Dat waren:
Ik,
Tessa,
Nina,
Anna en
Jess.
We waren een hecht groepje en we deden mee aan veel wedstrijden en het ging allemaal super. Ook met ETF ging het goed ze hadden een EP en een CD uit en ik was zo trots op mijn broer. En net zo trots was hij op mij. Hij vond me een geweldige danseres. We waren blij dat we het samen gered hadden zo in Nevada. En toen opeens werd Ronnie gezocht door de politie liet ik me vertellen. Ik vond het maar raar en geloofde het niet. Maar niets was minder waar. Ronnie werd inderdaad gezocht (en gevonden) over het gevecht in 2006. Er kwam een zitting en er kwam uit dat Ronnie een celstraf kreeg opgelegt tot 2010. Ik was verbijsterd. Ik kon mijn broer niet zolang missen.
Ik werd niet goed toen hij in oktober de gevangenis in moest. Escape The Fate viel zo'n beetje uit elkaar. Ronnie was boos op Max omdat hij dacht dat Max hem veraden had. Eerder dat jaar hadden ze ook een tour gedaan met BlessTheFall waarvan ik Craig al kende daar had ik bij op school gezeten. In 2008 werd Craig BTF uitgezet. Ik kon mijn oren niet geloven. BTF was geweldig met Craig. Craig ging op een end bij Escape The Fate en er kwam een geweldig album uit. Ronnie integendeel was woedend en zette de meeste rare blogs online waar ik weer woedend om werd omdat ze vooral tegen Max gericht waren terwijl die niks fout had gedaan. Ook begon ik opeens weer aan Strify te denken want er werd bekend dat CB naar Amerika zou komen voor een tour met Lady Gada. Mijn dansgroep de 410 helpt Gaga met haar dansen en ik moest er niet aan denken dat ze ineens voor mijn neus zouden staan. Mijn gemis naar Ronnie werd ook met de dag erger omdat ik hem weinig sprak en spreek. Ook mis ik de leden van ETF. Zij waren geweldige vrienden voor mij maar toen Ronnie eruit moest is mijn contact met hun verwaterd. Doordat ik zoveel mensen moet missen heb ik zo'n leeg gevoel. Als of ik niet blij kan zijn.
Ik mis heel veel mensen van wie ik zo ongelofelijk veel houd.
Ik droom veel over wat er is gebeurd in mijn hele leven.
Ik word altijd jankend wakker en ik ben bij trainingen zo moe.
Ik ben gestresst.
Ik kan af en toe gewoon niet meer.
Ik sta op de rand van totale instorting.

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.