Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [1]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

10 aug 2009 - 20:37

284

0

311



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [1]

Let The Story Begin...!

Ik rek me met een zucht uit. Ik sta op en ga loop naar de badkamer om daar de resten van het huilen van vanacht uit te wissen. Ik neem een douche, kleed me aan, pak mijn spullen in en ga dan naar beneden om wat te eten. Het is stil in huis. Om 10 uur stap ik in de auto en rijd naar de hal waar we zo training hebben. Als ik de kleedkamer inkom is Tessa eral. "Goeiemorgen" zegt ze opgewekt. "Hooi..."is het enige wat ik uitbreng. "Nou, niet al te vrolijk doen hoor" zegt ze lachend. Ik glimlach en kleed me rustig om. "Ga je vanavond mee naar de disco? We gaan lekker met ze 5en. Word vast gezellig" zegt ze. Ik knik, waarom ook niet. "Okay dat is dan afgesproken. Kom je mee? Gaan we alvast warmlopen, dan doen we Gina een plezier" zegt ze grinnikend. Ik lach. Gina is onze trainster, of nouja we maken onze eigen dansen. Zij is er dan om ons in het gereel te houden. (Niet dat dat lukt).
"Goedemorgen, daar hebben we onze tweeling"zegt Gina als we de zaal inkomen. Ik kijk even naar mezelf in de grote spiegels. Ik zie er moe uit. Gina noemt mij en Tes altijd een tweeling omdat we dezelfde lol hebben en we de trainingen altijd op zijn kop zetten, en we zeggen heel vaak tegelijk hetzelfde.
"Is het leuk naar jezelf kijken Liz? Hup dansen!" zegt Gina. "Ik keek of er enige verglijking was tussen mij en Tess maar die heb ik nog steeds niet gevonden". Gina schud haar hoofd en zet de muziek op. Langzaam komen de andere 3 meiden binnen en dan beginnen we echt te dansen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.