Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [2]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

10 aug 2009 - 20:38

285

0

280



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [2]

Lezen, lezen, lekker, lekker, lezen. (Omg ik spoor niet :') ) xxx

Na de training douche ik en zeg de meiden gedag om vervolgens in de auto te stappen opweg naar Epitaph/Hurley. Als ik daar aankom hoor ik mijn (pleeg iets ding)vader telefoneren.(Hij heeft mij in huis genomen toen Ronnie ging touren en ik te jong was om alleen te blijven). Als hij me ziet staan glimlacht hij en steekt zijn hand op en gaat dan weer door met telefoneren. Ik loop maar door naar het kantoor wat ik mag gebruiken voor wat ik hier zoal doe.
Ik start mijn laptop op en check mijn inbox. Daarna ga ik een lijst site's af die ik bijna elke dag bezoek. Dit zijn dan voornamelijk site's met interviews, foto's en dat soort dingen van bepaalde bands. Ik sla wat dingen op en ga dan naar youtube. Ik log in op 1 van mijn 3 accounts. De account waar ik filmpjes van CB en ETF opsla. Ik slaak een zuchtje als ik de waslijst aan filmpjes, reactie's en berichten zie staan die ik zo mag gaan doorspitten. Ik slaak een zuchtje en laat mijn ogen naar de foto van mij en Max glijden. Max lacht. Ik zit op zijn rug en lag net zo breed. Dat was 1 van de touren in 2007. Ik was zo blij dat ik mee mocht. Touren vond ik altijd amazing. Nu doe ik het niet meer. Of ja, ik tour rond met de 410 voor show's. Als ik er zo over nadenk zijn we best een bekende groep. Maar ja dat is natuurlijk anders dan met je broer en zijn band mee. Ik gaap en richt me op mijn werk. Ze verloopt de middag zo'n beetje. Uiteindelijk ga ik om 5 uur naar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.