Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » ~15~ Nock nock..

Können wir das machen?*TC*

10 aug 2009 - 22:25

640

6

472



~15~ Nock nock..

Sorry dat het zolang heeft geduurt maar ik ben nu bij Eloise mijn gf. We zitten nu achter de pc dus ik mocht een deeltje typen :P Veel plezier! <33

Bill POV*



Inmiddels is het al weer nacht, en lig ik gebroken in mijn bed. Nou ja, het bed van het hotel dan. Het concert was geweldig, iets dat mijn dag weer goed gemaakt heeft na Toms' stomme actie. De fans waren weer blij, en dat is waar het mij om gaat. Alhoewel ik moet zeggen dat ik nu wel half doof ben. Maar ik snap ze wel hoor. Ik gil ook altijd bij concerten. Nou weet ik nog steeds niet waar die zoen eigenlijk goed voor was. Zou hij dan ook van mij houden? Of was hij zo lief mij gewoon een plezier te doen? Pfff.. Laat ook maar.

Ik draai me op mijn zij en sluit mijn ogen. Ik zucht en woel, trek aan mijn dekens en schop ze vervolgens weg. Maak mijn haar vast en trek mijn shirtje uit. Dan kijk ik op de klok. Anderhalfuur verder al weer. Damn, ik kan gewoon niet slapen. Het blijft maar door mijn hoofd spoken. Houd hij van me? Ik ben zo bang voor het antwoord, dat ik teleurgesteld ga worden. Maar het doet ook pijn dat ik het niet weet, het houd mijn slaap weg, terwijl ik eigenlijk dood moe ben!

Hmm.. Misshien moet ik maar wat positieve afleiding zoeken. Even gezellig mobiel met Tom kletsen. Over leuke dingen. 0627123804. Typ ik wanneer ik mijn mobiel te pakken heb. Hij is net nieuw dus stond Tom er nog niet in.

Hay Tom, slaap je al?

Nadat ik het verzonden heb schuif ik mijn mobiel weer dicht, en wacht met nog redelijk veel geduld op antwoord. Neuroties draai ik met mijn wijsvinger slagen in mijn ponny. Aandachtig bekijk ik het plukje haar. Ben ik even blij dat de stijltang uitgevonden is. En zeker voor Georg, toen ik hem leerde kennen zag hij er echt niet uit. Bzzz.. Een vibrerend geluidje maakt zich hoorbaar. Het is mijn mobiel. Zo snel mijn hersenen op dit tijdstip nog werken pak ik mijn mobiel, en lees vol smart het berichtje.

Nu niet meer nee. Whatz up?

Ach, arme Tom toch! Ik heb hem wakker gemaakt. Zal hij nu boos zijn? Ik hoop het niet.. Bzz.. een ander vibrerend geluidje volgt. Ik open het nieuwe bericht en laat mijn ogen over de letters glijden.

Bedankt bro, dankzij jou kan ik niet meer slapen.

O nee hè, nu hou ik hem ook al van zijn slaap. Erg goed idee om hem te smsen.

Sorry Tom dat was niet mn bedoeling, maar ik kan gwn niet slapen ;'(

Als hij nu niet meer antwoord snap ik het best. Zou ik ook niet doen. Denk ik... Pff... Wat haat ik het om moe te zijn, maar geen oog dicht te kunnen doen! Bzz..

Wrm niet? Ben jij dan niet moe van t concert?

Wat is dat nou voor een vraag?

Natuurlijk wel. Doodmoe zelfs, drm vind ik t ook zo kut.

Shit, hier na kan ik nog maar één sms versturen! Klote zooi, waarom gebruik ik dit ding toch zo verdomd vaak!

O.. En daar moet k dan cker ook maar onder leiden. n.n

Ha-ha. Erg grappig. Nou krijg ik alleen nog maar meer schuldgevoel.

Dit is mn laatste sms dan ist op. Dus nogmaals srry dat k je wakker maakte. K ga me wel weer verder vervelen.=(

Zuchtend berg ik het apparaatje op en sla de dekens van me af. Het is warm. Zelfs nu ik naakt lig. Mijn kleren had ik net al uit getrokken. Mijn ogen doe ik dicht, en leg mijn benen over de dekens heen. Mijn hoofd probeer ik leeg te halen, maar proberen zegt niet dat het lukt. Wat haat ik dit toch! Ik mag gewoon niet slapen lijkt het wel. Hoe graag ik ook wil. Bzz..

O w8 maar dan

Uhh Oké? Wat wilt hij doen? Hij kan me moeilijk beltegoed sturen? Nou ja, ik zal wel wachten dan

- 5 min. Later-

Klop klop..


Reacties:

1 2

CrazyxBaby
CrazyxBaby zei op 18 aug 2009 - 18:34:
Een nachtelijk bezoekje van Tom vermoed ik? Je kan echt goed schrijven! Ik ben blij dat ik mn verhaal aan jouw heb gegeven en niet aan een wannabe-schrijver Ga je snel verder??

XX


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 18 aug 2009 - 15:56:
oohh,, Billy ligt naakt

snel verder!!!


syllie1992 zei op 17 aug 2009 - 19:12:
geweldig verhaal,

snel verder!


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 15 aug 2009 - 13:00:
Tom die komt 's nachts even gezellig langs

Ps sorry voor de late reactie,ik was een paar daagjes op vakantie

snel weiter
xjes Jacqueline


veke
veke zei op 11 aug 2009 - 18:47:
SNEL VERDERXXXXX