Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » WORDKILLER » Hoofdstuk 6

WORDKILLER

1 april 2010 - 10:09

366

4

245



Hoofdstuk 6

Aangekomen bij het appartement van Tom en Bill zet ik mijn fiets in zo'n fietsenhekje en doe hem op slot. Ik ga het appartement binnen en ga met de lift naar de bovenste verdieping. Eens de deuren weer opengaan stap ik uit en ga naar de deur aan de rechterkant. Ik bel aan en even later komt Bill de deur opendoen. Ik ga binnen en zie Tom, Peter en Amy in de zetel zitten. Tom en Peter zitten aan 1 kant, Amy helemaal aan de andere kant. "Let maar niet op hen." Zegt Bill snel voor hij naar de keuken gaat.
"Wat hebben jullie?" Vraag ik aan Tom.
"Het is de tijd van de maand weer." Zegt hij terwijl hij met zijn ogen rolt. Ik haal een wenkbrauw op.
"Bij alle drie?" (Deze grap behoort toe aan Gregory House) Peter en Tom kijken me aan en Amy kan een lach op haar gezicht niet verbergen. Ik ga naar boven, Ja, het is een luxe appartement, en ga naar de logeerkamer. In een bed zie ik al spullen van Amy liggen dus gooi ik mijn tas maar op het andere. Ik laat me naast mijn tas op bed vallen en bekijk het plafond even. Het is blauw met allerlei kleuren lijnen op. Geen idee waarom, maar het geeft me inspiratie. Ik haal mijn pen en cursusblok uit mijn tas en leg me op het bed neer. Zo schrijf ik me naar een andere wereld toe, totaal afgezonderd van de deze.

Haar lichaam viel uit zijn armen terwijl het bloed nog van het mes drupte. Het weinige bloed de uit de snee in haar hals liep maakte een kleine plas onder haar nek. Zo had Nick het het liefst; weinig bloed, niet lang lijden, maar toch dood. Nick had nu officieel de weg van zijn broer ingeslagen. Ook hij zou moorden, moorden uit wraak, maar er nooit voor boeten.

Ik bijt even op mijn pen. "Wow, ik wil weten hoe je verder gaat!" Hoor ik ineens achter me. Snel draai ik me om en zie dat Bill over mijn schouder meelas.
"Bedankt." Hij lacht.
"Kom je eten?"
"Tuurlijk!" Ik leg mijn pen neer en huppel achter Bill naar de keuken.

[reacties??]


Reacties:


Sanctuary zei op 29 sep 2009 - 20:09:
Zij vindt het goed dat Bill over haar schouder meeleest?
Wow. Als ik aan het schrijven ben mag Moniek niet eens naar mij kijken. (Dan krijg ik giechelbuien en weet ik gelijk niets meer..)
weiteheheeerrr!


Quendoline
Quendoline zei op 14 aug 2009 - 10:03:
ik weet nooit het verschil tussen huppelen en hinkelen;;


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 11 aug 2009 - 17:20:
Hahaaaah! Echt zalig ^^
x


snoezepoez
snoezepoez zei op 11 aug 2009 - 12:08:
"Wow, ik wil weten hoe je verder gaat!"
Ik zou me echt doodgeschrokken zijn
huppel achter Bill

huppelen is hip
Weiters <3