Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 34

Run Away Star

11 aug 2009 - 21:44

1262

7

458



Hoofdstuk 34

* Ik knuffel zo vaak mijn vriendinnen. Of mijn beste vriend Nick. En jij leert me biljarten en hij is meteen boos, terwijl hij weet dat ik niets met jou wil. Ik spuug mijn woorden er gewoon uit. Zou je echt niet met mij willen? *

Kom. We gaan een eindje wandelen. stelt Tom voor en gaat recht staan. Hij kreunt zachtjes en zet zijn hand in zijn heup alsof hij een oud mannetje is. Ja, hoe oud was jij? lach ik en sta ook recht. EuhmIk ben de tel kwijtgeraakt bij 103. Ik duw hem de trappenhal in en kijk even over mijn schouder naar onze hotelkamerdeur. Ach, we zullen wel niet lang weg zijn. We lopen de trap af, nee, Tom valt van de laatste paar treden. Help me eens recht. kreunt Tom. Ik zucht en pak zijn hand. Ik ga me niet optrekken hoor. bromt hij. Ik trek hem omhoog. Man, jij weegt echt zo ontzettend veel meer dan B Ik slik het laatste woord weer in en probeer aan iets anders te denken. Kom mee. fluistert hij in mijn oor en trekt me door de receptie naar buiten.

Het is donker. mopper ik en geef Tom een duwtje. We lopen nog een tijdje door en komen dan bij een open grasveldje. Daar wil ik liggen. gil ik en loop naar het midden. Tom komt hijgend naast me tot stilstand. Je conditie is echt slecht. grinnik ik en ga in het gras liggen. De sterren zijn best wel duidelijk. Een enkele wolk zweeft voor de maan maar verdwijnt even snel. En dan kan ik het niet meer tegenhouden. Ik snik en tranen rollen over mijn wangen. Hey, Elle. Gaat het? Ik hef mijn hoofd even op en kijk Tom aan. Dan kruip ik naar hem toe, leg mijn hoofd op zijn borstkas en sla mijn armen om zijn middel. Huil maar. zegt Tom en woelt lieflijk door mijn haar. Je maakt mijn trui helemaal nat. grinnikt Tom en heft mijn hoofd op met zijn vinger. Zullen we maar terug gaan? Ik knik. Tom rolt onder me uit, staat recht en trekt me dan ook recht. Hou op met huilen, je bent veel mooier als je lacht. zegt Tom en glimlacht. Ik probeer ook te glimlachen maar het lukt maar half. Goed zo. zegt hij en veegt mijn tranen weg. Soms doe je me zo aan Bill denken. zucht ik. Ik voel de warme armen van Tom rond me. Alles komt goed. fluistert hij en kust mijn kruin. Hij laat me weer los, veel te snel naar mijn zin. Ik voelde me zo beschermd. Hij heft mijn hoofd weer op met zijn vinger. Gaat het? Ik knik. En voor ik het weet, voel ik de warme lippen van Tom tegen de mijne. Zijn hand rust op mijn wang, de andere op mijn heup.

Al bij al duurde het nog geen 10 seconden. Ik spring weg. Tom, ik ben verliefd op Bill! Hij zucht. Sorry. Ik kon me niet meer beheersen. Ik zucht en loop met hem mee naar het hotel. Vlak voor de deur stop ik even. Tom, ik wil dat je weet dat die kus niets voor mij betekende. Hij kijkt me even aan en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik geloof er niets van. Ik rol met mijn ogen. Dan niet. Ik zie Bill met wilde armbewegingen iets uitleggen aan de receptie. Ik trippel naar hem toe. Bill? Hij draait zich geschrokken om. Elle! roept hij blij en pakt me vast. Tranen lopen over mijn wangen, nu ik weer veilig bij hem ben. Als ik hem aankijk, zie ik ook tranen over zijn wangen rollen. Sorry. Ik was gewoon jaloers. Dat je heel de tijd leuke dingen doet met Tom, en niet met mij. Ik kijk hem aan, glimlach en pak dan zijn hoofd vast. Hou op met huilen, je bent veel mooier als je lacht. zeg ik en trek zijn hoofd tegen dat van mij. Ik hoor Tom naar de lift stampen. Bills tong gaat over mijn bovenlip. Ik open mijn mond waardoor ik met Bills tong kan spelen. Ik giechel en verbreek de magie. Ik had echt niet zo mogen reageren. zucht Bill. Het is je vergeven.

Hand in hand lopen we de hotelkamer in. Je bent er nog. zucht Georg opgelucht. Waar is Tom? vraagt Bill en kijkt rond. Hij stopt en grinnikt. Dat is ook de eerste keer dat Tom zo vroeg gaat slapen. Ik ga douchen. Tot zo. Ik loop naar mijn kast, haal mijn pyjama eruit en loop dan de badkamer in. Ik draai de kraan open. Het douchen doet me goed. En een glimlach heeft mijn gezicht geen seconde verlaten. Mag ik binnenkomen? Ja, doe maar. De deur gaat open en snel weer dicht. Bill steekt zijn hoofd tussen de muur en het douchegordijn. Dag lieverd. grinnik ik en geef hem een zoen. Zijn gezicht is helemaal nat. Ik wou even vragen of je morgen naar de villa wilt of nog een paar nachten in het hotel? Ik trek hem de douche in. Oké, nu ben ik nat. lacht hij en duwt me tegen de muur. Ik kus hem terwijl ik hem nog steeds tegen me aantrek. Pas als ik bijna geen adem meer krijg, laat ik hem los. Ik zeg wel tegen de anderen dat je aan het douchen bent. En ik wil naar je villa. Ik spring uit de douche en leg al handdoeken voor Bill klaar.

Het is stil. En ik zie meteen waarom. Georg en Sanne zijn weg en Fenna slaapt. Ik laat me op bed vallen en kijk nog even uit het raam. Wolken bezaaien de hemel. Ik rol me op in een bolletje en wacht tot Bill naast me komt liggen. Wat dus lang wachten was. Slaap je al? Ik giechel. Nee dus. lacht hij en trekt me tegen zich aan. In de villa hebben we een aparte kamer. fluistert hij in mijn oor. Ik giechel. Van Tom zeg jij altijd wat, maar van jou kan je ook zeggen dat je altijd aan seks denkt. Hij grijnst en kust me. Raar, wild en zacht tegelijk, lang maar niet lang genoeg. Dat soort kussen zijn zo verslavend. zucht ik en draai me om. Bill legt zijn armen om mijn middel en trekt me nog een stukje dichter. Ik wil je voor altijd dicht bij me hebben. fluistert hij in mijn oor, zijn warme adem in mijn nek. Een rilling loopt over mijn rug. Ik draai me weer om in zijn armen en val in slaap tegen hem aan.

Ik word midden in de nacht wakker van gestommel. Ik open slaperig mijn ogen en zie dat ik nog steeds in Bills armen lig. Ik druk een vlinderzacht kusje op zijn neus en verleg dan zijn armen om uit bed te kunnen. Het licht gaat aan. Ik slaag mijn handen voor mijn ogen. Elle? Ik hoor Toms zware stem en zucht. Waarom ben je wakker? Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en kan nog net zien hoe Tom tranen wegveegt. Ik kon niet slapen. zegt hij snel en doet het licht weer uit. Op de tast wandel ik naar de zetel. Ga maar weer slapen? zegt Tom. Ik laat mijn hand over het koude leer glijden. Een bobbel en dreads. Ja, dat is Tom. Ik trek hem recht en knuffel hem. Zijn handen rusten maar op mijn rug. Wat is er? vraag ik en laat hem los. Niets. Ik voel me niet goed. Slaapwel. Ik slenter weer terug naar bed. En toch liegt Tom. Ik ga weer in Bills armen liggen en nestel me tegen zich aan. Geen zoete dromen meer. Enkel nachtmerries doordrenkt van bloed, angst en een verdrietige Tom. En als ik na 2 uur weer wakker word, besluit ik maar echt op te staan. En weer is Tom al wakker. Of zou hij nog wakker zijn?


Reacties:

1 2

Reactiongirl
Reactiongirl zei op 2 okt 2010 - 21:27:
Aaawh, wat zielig voor Tom! Je schrijft echt heel erg goed! Ik ga morgen weer verder lezen
xxx


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 23 aug 2009 - 2:17:
Ik ben hier moe nu slapuh ga verdre lezen n__n ben echt sloom


Lies
Lies zei op 11 aug 2009 - 23:17:
Wel zielig voor Tom ;p Maarjah.. Elle is van Bill ! ;D
Snel verder! ;D
xx


inke
inke zei op 11 aug 2009 - 22:40:
oeps
twee jongens en één meisje...
dat is dus een rot gevoel voor alle drie
ga je snel verder??
xx


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 11 aug 2009 - 22:10:
Waarom Tommie pijn hebben? Ik heb misschien een stuk gemist bij de vorige? Ãâ Komt ervan als ik tv en pc tegelijk doe -_-

Ik vind het echt droevig vr ons Tommie -_- He's cute op zo'n manier van: ik voel me down ^^