Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Charmed » gewoon een Charmed verhaal, omdat die er nog niet is. » 1-1 Probleempje

gewoon een Charmed verhaal, omdat die er nog niet is.

11 aug 2009 - 23:00

212

2

341



1-1 Probleempje

Drie zusters wonen in een groot herenhuis, en sinds een daarvan een spreuk hardop heeft opgelezen uit ''The book of shadows'' is de bescheming verbroken en zij het de Chamed Witches.

''Paige… Paige…'' Klinkt het steeds harder '' PAIGE!!!''. ''Watizernualwakkerwoh? ''. Paige kijkt slaperig een strengkijkende Piper aan. ''Paige het is 1 uur! Had je niet wat eerder kunnen gaan slapen gisteren?'' ''Neehoezo-ho'' zegt paige slaapdronken, en ze draait zich om en drukt haar gezicht tegen het kussen. Piper zucht en gaat maar weer naar beneden. Phoebe heeft de tafel al gedekt voor de lunch, dus piper gaat aan tafel zitten. ''Komt paige niet?' vraagt Phoebe verbaast. ''Ze slaat nooit een maaltijd over.'' ''Zou jij ook doen als je om 5 uur was gaan slapen.'' zei ze, en ze pakte de worst en deed het op een broodje. ''Waarom slaapt ze dan altijd zo laat?''. ''Staat er: wandelend Paige-gedachtenlezend wonder op mijn voorhoofd?''. Phoebe lacht en pakt haar glas. ''Misschien moeten we ha-'' en verder komt ze niet want ze horen een enorme klap vanuit de huiskamer komen.
Phoebe zet haar glas snel neer en beide gaan ze eropaf. Ze kijken naar de bank. Daar ligt Paige, maar niet voor lang want ze is al geschrokken overeind gaan zitten. ''Ik geloof dat er iets mis is met het orben'' zegt Paige. ''Je meent het" zegt Piper, en ze trekt Paige omhoog. "Maar wat moeten we hiermee?'' zegt Phoebe en ze weet dat de anderen hetzelfde denken.


Reacties:


saartjuhhh
saartjuhhh zei op 5 maart 2010 - 23:50:
Ik ben bezig!!
Ik ga proberen ongeveer om de 3 dagen iets te schrijven.


Earlinde
Earlinde zei op 12 jan 2010 - 17:12:
Whiehie, snel verder!!!!!!