Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 37

Run Away Star

12 aug 2009 - 17:04

1241

5

347



Hoofdstuk 37

* Als hij zich maar niets in zijn hoofd haalt. Enkel samen winkelen, niet meer of minder. Terwijl ik al weet dat hij inderdaad meer verwacht aangezien ik zijn blikken maar al te vaak opvang. *

“Hoe pak je zo’n kar? Ze hangen aan elkaar?”¯ Tom bekijkt de winkelkarren van boven naar onder maar ziet er geen logica in. “Mag ik je portemonnee?”¯ grinnik ik. “Je moet er 50 cent insteken.”¯ zeg ik en stop het muntstuk erin, ik trek de kar los en rijd ermee naar de ingang van de supermarkt. “Dat is wel slim.”¯ mompelt Tom terwijl hij zijn portemonnee terug in zijn zak. “Rijdt jij met de kar?”¯ stel ik voor en laat de kar los. Tom kijkt me even aan en stormt dan op me af. Voor ik het weet, zit ik in de kar. “Kom mee, kindje.”¯ grijnst hij en begint te lopen met de kar. Oude mensen kijken ons lachend na, kleine kindjes huilen omdat ze ook de kar in willen en volwassenen kijken raar op. Lachend grijp ik fruit uit de rekken. “Wat heb je nog nodig buiten ananas, banaan, druiven, appel, mango, euhh en al die andere fruitdingen die je al hebt gepakt?”¯ Ik ga wat rechter zitten en kijk rond. “Ik heb smeltchocolade nodig. Ga die rij eens in.”¯ zeg ik en wijs op de laatste rij. Tom knikt, loopt en springt op de bar terwijl hij over de handvaten leunt. We schuiven over de vloer en botsen bijna tegen een andere kar op. “Sorry. Hij heeft zijn pillen niet ingenomen.”¯ zeg ik snel voor we de rij indraaien. “Stop eens en haal me eruit.”¯ Met veel moeite heft Tom me eruit. Ik pak enkele pakjes smeltchocolade en gooi ze in de kar. “Kom op, voor ze je aanklagen voor roekeloos rijden.”¯ mopper ik en trek hem aan zijn dreads mee. “Auw, auw, laat los.”¯ zeurt hij terwijl hij de kar meetrekt.

We laden onze boodschappen in de koffer van Toms auto en brengen dan de kar terug. “Ik ga nooit meer met jou winkelen.”¯ lach ik terwijl ik in de auto stap. “Radio aan?”¯ Ik knik en leg mijn handen op de leuningen. Tom drukt de radio aan, zoekt naar een leuk liedje en zet hem dan wat harder. Ik staar een beetje naar buiten als ik ineens Toms hand op de mijne voel. Snel trek ik hem weg, terwijl mijn hand nog steeds tintelt. Een zware zucht verlaat Toms mond en ik zie hem gespannen naar de weg kijken. “Waarom moest jij niet meedenken?”¯ De stilte, ondanks de muziek, is ondraaglijk. Ik kwets Tom, dat zie ik zo, maar ik kan toch niets doen? “Ik ben niet zo creatief. En meestal zit ik er dan maar te niksen.”¯ Hij kijkt me even diep in de ogen aan en glimlacht dan. Hij lijkt echt zo ontzettend veel op Bill. “Is er iets?”¯ vraagt hij dan. Ik schud snel mijn hoofd en kijk weer naar buiten. “We zijn er bijna.”¯ Ik knik en wacht tot we stilstaan op de oprit. Dan ga ik zo snel mogelijk uit de auto, naar de koffer, pak de tas en klap de koffer weer toe. Tom staat al aan de voordeur te bellen. Maar er doet niemand open. “Waar heb ik die sleutel nou…”¯ moppert Tom en zoekt in al zijn zakken. “Zoek je deze?”¯ grinnik ik terwijl ik zwaai met de sleutelbos die op de grond lag. “Ja, die zoek ik.”¯ zegt Tom terwijl hij zijn trots probeert te redden door nonchalant de sleutel uit mijn hand te grissen en de deur te openen.

Op tafel ligt een briefje van Fenna, Milla en Sanne, ze zijn de stad in. “Nou, dan heb ik ruimte om de fruit/chocoladefondue klaar te maken.”¯ zeg ik en verdwijn meteen in de keuken. Tom slentert de keuken in en gaat tegen de ijskast staan. “Moet ik helpen?”¯ stelt Tom voor en trekt de schuif open. Ik pak enkele messen en kijk dan naar Tom. “Hmm… Ja, banaan in blokjes snijden. Hebben jullie een grote schaal?”¯ Tom snuffelt even door de kasten en geeft me dan een grote, groene slakom. Ik gooi de bananen naar zijn hoofd, maar jammer genoeg kan hij ze nog net vangen. Tom gaat het arme fruit te lijf alsof het zijn vijanden zijn, wild hakkend met zijn mes. “Wat heeft dat arme fruit jou ooit misdaan?”¯ grinnik ik en pluk de stukjes schil uit zijn haar en van de grond. “Hij begon. Hij lachte me uit.”¯ zegt hij en trekt en pruillipje op. “Kan je appels schillen?”¯ zeg ik en gooi de stukjes banaan in de kom. “Euhh…Nee.”¯ Ik zucht en hijs me op het aanrecht terwijl ik een appel begin te schillen. “Dat is niet zo moeilijk.”¯ zegt Tom als ik mijn, in stukjes gesneden, appel in de kom doe. Hij pakt een appel uit het bakje en begint de schil eraf te snijden. Maar ik zag het al zo aankomen: Tom snijdt in zijn vinger. Meteen doe ik de kraan open. Hij houdt zijn hand eronder en kijkt angstig naar mij. “Er is zeker een wond van 20 centimeter in.”¯

Uiteindelijk was het maar een klein sneetje. Tom zit nu naast me op het aanrecht, te kijken hoe ik de rest van het fruit schil. Als ik dat ook in de kom gooi, staat Tom recht. “Zijn we nu klaar?”¯ Ik schud mijn hoofd en wijs naar de chocolade. “Haal jij de jongens maar.”¯ Dat laat Tom zich geen twee keer zeggen. Zo snel hij kan, loopt hij weg. Ik pak een schaar, knip de zakjes open en kieper die in een pan. Het fornuis is al wat opgewarmd en dus duurt het niet lang voor alles gesmolten is. 2 handen gaan langs mijn heupen en rusten dan op mijn buik. Een pink met een zwartgelakte nagel gaat in de chocola en verdwijnt weer. Ik draai me om in Bills omhelzing en kijk hem aan. “Dat mag niet hé.”¯ zeg ik en kijk hem streng aan. Hij kijkt even onschuldig en veegt dan de chocola op mijn wang. “Bill, klein kind.”¯ grinnik ik en kus hem. “Hoe was het repeteren?”¯ vraag ik terwijl ik de chocola van mijn wang veeg. “Wel goed.”¯ Ik duw de kom in Bills armen en draag zelf de pan en een onderzetter naar de woonkamer. Ze zitten allemaal al aan tafel. “Is dit ons avondeten?”¯ zeurt Georg. “Nee, dit is een vieruurtje.”¯ zeg ik op dezelfde zeurtoon. Tom giechelt. Ja, ik hoor het goed, giechelt. Ik geef ze allemaal een fonduestokje en prik dan een stukje ananas op dat van mij.

Tegen dat alles op is, hangen Georg, Tom en Bill helemaal vol chocola, net als Fenna en ik. “Tom en Elle wassen af.”¯ zegt Bill en loopt dan snel naar het repetitiehok, gevolgd door Georg en Gustav. Fenna en Sanne weten ook niet hoe snel ze weg moeten zijn. “Ga maar.”¯ zeg ik tegen Milla en knipoog. Ze glimlacht even en sprint dan de trap op. Ik begin de borden in de kom te stapelen en zet de pan bovenop. “Laat mij dat maar dragen.”¯ zegt Tom en gaat machoachtig staan. “Wat jij wil.”¯ lach ik en loop de keuken in. Ik zet het warme water al aan. Een vinger gaat over mijn wang en laat een streep chocola achter. “Tom, klier.”¯ zeg ik en pak de pan. Er zit nog wat in en dat schep ik op met een lepel en vuur dat af tegen Toms gezicht. De helft druipt over zijn gezicht naar beneden, de andere helft zit in zijn haar. “Aflikken.”¯ zegt Tom en duwt me tegen de muur, een speelse glimlach siert zijn gezicht.


Reacties:


Cuppycake
Cuppycake zei op 12 aug 2009 - 20:13:
Geweldig omg gwn super Choco fondu omg ik weet niet eens hoe je het schrijft ik ben weer lekker debiel bezig

Nou goed snel verder


Vespertine
Vespertine zei op 12 aug 2009 - 19:47:
*kijkt lief* Elle, als jij liever bij Bill bent dan wil ik het wel doen hoor. :3


Lies
Lies zei op 12 aug 2009 - 19:12:
Mmm.. ik wil ook ;( Nu heb ik ook zin in fruit met chocola ;o
Maar Het was weer een geweldig deeltje ;D
xx


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 12 aug 2009 - 17:32:
Mwahaaaah! 20 centimeter is wel vet groot x) Zo groot is mijn vinger nog niet eens ^^
Nogal een gelukkig dat het niet waar is ^^
x


xNadezhda zei op 12 aug 2009 - 17:10:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Okay, sorry, dat moest even
Dit stukje is officieel heel, heel erg grappig.
Tom + Bill + Georg + Elle + Fenna + chocoladefondue = LOL! x'D
Deze zin vond ik heel erg mooi:
Een pink met een zwartgelakte nagel gaat in de chocola en verdwijnt weer.
Bill! <3
Ahum.
Tom is een klier, maar wel een schattige klier, en dat met die chocola in zijn haar, omg, dat gaat hij niet leuk vinden x'D En "aflikken", wat denk je wel, sufferd!
En Bill is ook een beetje dom, "Tom en Elle wassen af", zeg dan "Tom en Fenna wassen af", of "Elle en Fenna wassen af", maar niet TOM en ELLE!! Nou moet hij niet gaan zeuren dat Elle alleen maar leuke dingen doet met Tom, want hij lokt het zelf uit. Moet Tom trouwens niet mee repeteren? Nou ja, whatever x'D
Ik klets weer eens te veel

Awesome <3