Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 38

Run Away Star

12 aug 2009 - 20:38

1292

6

456



Hoofdstuk 38

* “Aflikken.”¯ zegt Tom en duwt me tegen de muur, een speelse glimlach siert zijn gezicht. *

Ik duw een vod in Toms gezicht en begin af te wassen. “Jij bent echt niet lief.”¯ zegt Tom met een pruillipje en begint af te drogen. Ik geef hem een duwtje en spat dan schuim tegen zijn hoofd. Tom legt me op de grond, gaat op mijn buik zitten en pakt een spons vol schuim. “Zeg sorry.”¯ grijnst hij met de spons boven me. “Waag het.”¯ roep ik, mijn stem schiet een paar octaven omhoog. “Wat wou je eraan doen?”¯ grijnst hij en duwt de spons in mijn gezicht. “Dat zal je bezuren.”¯ grijns ik en loop achter hem aan, de woonkamer in. Hij springt over de zetel en rent verder, richting achtertuin. Ik loop langs de bank heen en zie Tom het zwembad in springen. Ik spring er ook in en zwem naar hem toe. “Zo, jij volgt me de laatste tijd ook altijd hé.”¯ grijnst Tom. Ik duw hem tegen de kant. “Wat wou je nu doen?”¯ grijnst Tom met een speelse glimlach. Ik beweeg mijn wenkbrauwen naar boven en weer naar beneden en begin hem dan te kietelen. “Aah, hou op.”¯ roept hij tussen het lachen door. “Wat als ik dat nu niet doe?”¯ grijns ik kwaadaardig. “Dan ga ik je straffen.”¯ Ik duw hem nog iets harder tegen de kant. Dat had ik niet moeten doen, want Tom pakt me bij mijn armen, draait zich om en duwt mij tegen de kant. Hij kijkt me weer speels aan. “Klaar voor je straf?”¯

Hij heft zijn hand op. Van angst knijp ik mijn ogen toe maar er gebeurt niets. Of toch, mijn haren worden uit mijn gezicht geveegd. Toms hand rust op mijn nek. Toms perfecte, zachte lippen raken de mijne. Zijn tong glijd over mijn lippen. Ik duw hem weg en kijk hem verbouwereerd aan. “Jezus, Tom, wat snap jij niet?”¯ Boos stamp ik het zwembad uit. “Elle, wacht nou.”¯ Ik draai me om en kijk hem kwaad aan. “Wat?!?”¯ Mijn stem klinkt luider dan nodig en ik bijt op mijn onderlip om niet te gaan roepen. “Laat maar.”¯ zucht Tom en zwemt naar het trapje. Ik ren naar binnen. Gelukkig, Bill heeft niets door. Ik ren de trap op en kijk of niemand me kan zien. Dan glip ik snel mijn kamer in, pak kleren en loop dan naar de badkamer die grenst aan mijn kamer. Opgelucht haal ik adem als ik de deur achter me op slot doe. Ik gooi mijn kleren op de grond, pak handdoeken en leg die op het stoeltje. Zonder iets uit te doen, stap ik in de douche. Het warme water loopt over mijn koude kleren en gezicht. Ik laat me langs de tegels naar beneden glijden.

Ik voel Toms hand nog steeds in mijn nek, zijn vingers die mijn haren wegschuiven, zijn lippen die die van mij beroeren. Ik wrijf met de rug van mijn hand mijn uitgelopen mascara weg. Ik trap mijn kleren uit, was me snel en zet dan de kraan af. “Elle?”¯ Tom klopt op de deur. Ik glijd langs de deur naar beneden en leg mijn hand op de deur. “Wat?”¯ Ik hoor hoe Tom ook tegen de deur gaat zitten. “Ben je nog boos?”¯ Mijn vingernagels glijden over de deur. “Nee.”¯ Ik trek een handdoek naar me toe en wikkel mijn haar erin. “Gelukkig.”¯ Weer klopt Tom op de deur. “Wat?”¯ Ik sta recht en pak de andere handdoek. “Mag ik nu douchen?”¯ Ik droog me af en trek snel mijn kleren aan. “Kom maar binnen.”¯ Ik draai de sleutel om en open de deur voor Tom. “Bedankt.”¯ mompelt hij en strompelt naar de kast. In 3 seconden heeft hij zijn T-shirt uit. Mijn ogen plakken aan zijn rug vast. Hij draait zich om en grijnst. Betrapt kijk ik weg. “Wat is er?”¯ Ik kijk even op en mijn ogen plakken weer vast aan het prachtige lichaam van Tom, zijn enorme spieren, zijn beschermende armen en wijde borstkas. “Niets. Ik voel me niet zo goed.”¯ lieg ik snel en ga de badkamer uit.

Ik schrik me dood als ik in de slaapkamer ga. Bill ligt op bed, grijnzend en wachtend op mij. “Ben ik zo lelijk?”¯ grijnst Bill en loopt naar me toe. “Nee.”¯ zeg ik en kus hem. Terwijl hij me kust, doet hij de deur op slot. “Bill, ongeduldige.”¯ fluister ik en gooi mijn handdoek op de grond. Bill grijpt me vast en heft me op terwijl hij me in mijn armen houdt. Hij gooit me op bed en kust me in mijn nek. Een rilling doet mijn nekhaartjes overeind komen. Mijn T-shirt word van mijn lichaam gescheurd. “Ik koop wel een nieuwe.”¯ hijgt Bill in mijn oor en drukt een kus vlak onder mijn oor. Ik bijt op mijn onderlip en kijk hem onschuldig aan. “Ik hou van jou.”¯ fluistert hij en beroert mijn nek met vlinderzachte kusjes. “Ik hou ook van jou.”¯ zeg ik met een grote grijns op mijn gezicht en trek zijn shirt over zijn hoofd. Zijn haar springt weer omhoog. Ik trek hem aan zijn haren naar me toe en laat meteen mijn tong tussen zijn lippen glijden. Prutsend aan mijn knopje krijgt hij toch mijn broek open. Ongeduldig trap ik die uit. Bill veegt de haren uit mijn gezicht. Mijn beeld word wazig en plots zie ik Tom voor me. Ik spring achteruit. “Wat?”¯ lacht Bill en kruipt mee op bed. “Niets.”¯ zucht ik en kruip naar hem toe en trek mijn beha uit. Bills hand glijd langs mijn heup naar mijn benen en neemt ondertussen mijn string mee. “Hmm…Billie staat recht.”¯ grijns ik en klem mijn vingers om zijn boxer. Tergend traag trek ik die naar beneden, wat Bill ontzettend zenuwachtig maakt. Bill schuift mijn benen opzij. En dan weer dat magische moment. Het moment waarop hij echt in me komt.

Luid kreunend liggen we op het bed. Zweetdruppeltjes vormen zich op mijn voorhoofd, net als bij Bill. Hij hijgt luid in mijn oor en laat af en toe ook een kreun ontsnappen. Ik zie een zweetdruppel over zijn hoofd en dan over zijn borstkas rollen. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en laat een luide kreun ontsnappen. En dan word alles weer wazig en zie ik Tom weer voor me. Ik wil rechtspringen maar Bill drukt me nog steeds tegen het bed. Ik sluit mijn ogen, waardoor Bill giechelt. Ik voel me opspannen, en ook Bill ademt vrij zwaar. Maar er is nog iets dat ik hoor. En dan sluit ik me af, geen enkel geluid hoor ik meer. Enkel dat één geluid: een luide snik. Bill rolt vermoeid naast me neer. Maar ik spits mijn oren. Was dat Tom?

Ik doe snel mijn pyjama aan, ga snel naar de badkamer en doe de deur dicht. Zuchtend ga ik op de wc zitten, met mijn ellebogen op mijn knieën. Er word op de deur geklopt. “Ow sorry. Ik hoorde je niet.”¯ Ik kijk om. Tom sloft de badkamer in en kijkt even in de spiegel. Hij draait zich weer om en een fractie van een seconde kijkt hij me aan. Lang genoeg om mij een rot gevoel te geven. Zuchtend sta ik recht, spoel door en trek mijn broekje weer aan. Ik klamp me vast aan de wasbak en staar naar mijn spiegelbeeld. Ik ben verliefd op Bill, niet op Tom, dat weet ik 100% zeker. Maar ik wil Tom geen pijn doen, en ik kan niet blijven liegen tegen Bill. “Hey schoonheid.”¯ fluistert Bill en slaat zijn armen om mijn middel. Zijn kin rust op mijn schouder en hij kijkt me aan in mijn spiegelbeeld. Ik draai me naar hem om en kus zijn wang. “Zullen we maar aan het avondeten beginnen?”¯ stel ik voor. Bill lacht een scheve glimlach en trekt me dan mee naar beneden.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 18:16:
liefde <3


xNadezhda zei op 13 aug 2009 - 13:25:
Ahh, eigenlijk best wel flauw van ze dat ze met elkaar in bed duiken terwijl Tom in de kamer ernaast is x'D
Ik ga snel volgende deeltje lezen


Lies
Lies zei op 13 aug 2009 - 0:30:
& Weer eens.. Geweldig
xx


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 12 aug 2009 - 22:17:
Echt droevig Arme Tommie :'(

Leuk geschreven, zoals altijd ^^


Cuppycake
Cuppycake zei op 12 aug 2009 - 21:01:
SUPER!!!!!!