Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 39

Run Away Star

18 aug 2009 - 19:30

1308

7

480



Hoofdstuk 39

* Ik draai me naar hem om en kus zijn wang. Zullen we maar aan het avondeten beginnen? stel ik voor. Bill lacht een scheve glimlach en trekt me dan mee naar beneden. *

Het is vreselijk grappig om Bill te zien koken. Hij gaat zachtaardig om met het mes, in tegenstelling tot Tom, en het gaat bij hem ook veel sneller. We zitten tegenover elkaar, met tussen ons in een vat vol aardappelen en naast ons een grote kookpot waar de geschilde aardappelen ingegooid worden. Bill neuriet zachtjes een liedje en ik zie dat hij gelukkig is. In alles wat hij doet. Af en toe pakt hij even mijn pols vast om me aan te kijken, of legt hij zijn hand op mijn knie. Kijk eens. Ik kijk op en zie de aardappel in Bills hand. Geschild in een hartje. Ik knijp eventjes in zijn pols en glimlach en ga dan verder met schillen. Gustav stapt de keuken in, trekt de ijskast open en haalt er een fles cola uit. Lukt het? Zeker dat ik niet moet helpen? Ik schud mijn hoofd en wenk naar Milla. Hij knipoogt. Hij is me echt dankbaar. Ik schil de laatste aardappel en gooi die in de pot. Bill zit ondertussen met zijn hoofd in de kasten. Aha, ik heb de aardappelplatter. grinnikt hij. Ik kijk hem even raar aan. Hoe noemen jullie dat dan? Wij noemen dat een stoemper. Bill begint de aardappelen te koken terwijl ik sla was.

We zetten alles op tafel: het eten, borden en bestek, glazen en flessen drinken. Meteen schept iedereen op. Iedereen behalve Tom. Ik kijk bezorgd naar hem, en ook Bill ziet het. Tom, ben je ziek? Je eet niet. grinnikt Georg. Ik heb geen honger. mompelt Tom en legt zijn bestek weer weg. Zijn stoel schraapt naar achter. En weg is Tom. Ik prik met mijn vork in een stuk tomaat. Jij ook al geen honger? Ik kijk even op naar Bill. Nee, ik voel me niet zo goed. Ik stop dat stuk tomaat nog in mijn mond en leg dan ook mijn bestek weg. Ik leun achterover en kijk even naar Fenna. Ik moet Fenna aan Tom koppelen, dan kan Tom zich ergens anders op concentreren. Weer een moeizame zucht die mijn mond verlaat. Kom eens hier. zegt Bill en wenkt met zijn vinger. Ik leun naar hem toe. Zijn koude hand voelt op mijn voorhoofd. Jezus, je bent ontzettend warm. Ik voel zelf, maar voel niets speciaal. Ga maar naar boven. zegt hij glimlachend en kust me zacht. Ik sta recht en strompel naar boven. Pas nu voel ik de misselijkheid die al enkele dagen in me verborgen zat.

Ik pak het rondslingerende shirt van Bill en trek het over mijn pyjama aan. Ik ril van de kou. Ik kruip het bed in en trek de deken over me heen. Het misselijke gevoel verlaat me geen seconde. En ik geraak maar niet in slaap. Het is nog maar 10 uur als Bill ook komt slapen. Hij gaat achter me liggen en trekt me dicht tegen zich aan. Mijn arme schat. zucht hij en drukt een kusje op mijn achterhoofd. Met Bills armen om me heen die me warm houden, val ik al snel in slaap. Maar die enge misselijkheid volgt me mijn nachtmerries in. Ik woel en schop en word wakker op de grond. Ik draai me om en adem even diep in. Het schuurt mijn keel en maag. Ik krabbel overeind en wandel naar de badkamer. Ik ril van de koude tegels in de badkamer. Ik bekijk me even in de spiegel. Het zweet staat op mijn voorhoofd, mijn ogen staan duf, mijn lippen zijn uitgedroogd. Ik hoor een luide zucht en voetstappen en dan het kleverige geluid van voeten op koude tegels.

Het is Tom. Hij heeft net zon akelig hoofd als ik heb. Zweterig, uitgedroogd, duf. Zeg nu niet dat jij ook ziek bent. zeg ik schor en draai me om. Jawel. mompelt Tom en gaat naast me op de wasbak leunen. Ik voel me echt vreselijk. Excuseer me even. Tom draait zich om, knielt neer voor de wc en kotst de wc helemaal vol. Het geluid alleen al doet me kokhalzen dus met vingers in mijn oren loop ik weer terug naar mijn kamer. Gelukkig slaapt Bill nog. Ik ga weer in bed liggen en rol me op tot een bolletje. Mijn hoofd bonkt, mijn keel schuurt, mijn maag komt in opstand en mijn ogen vallen toe.

Die ochtend, of eerder middag, maakt Bill me wakker met een glaasje water en een aspirientje. Tom heeft het ook goed te pakken. zucht hij en komt naast me zitten. En jij dan? komt er schor uit mijn keel. Bill stopt me het glas water toe. Drink. En als ik ziek word dan is dat zo. Ik kan gewoon niet bij je wegblijven. Ik drink mijn glas leeg, voel mijn maag afkoelen en meteen daarna weer in vlammen opgaan. Ik voel me echt vreselijk. Bill trippelt naar de kast. Ik heb trouwens je kleren allemaal al in de kast gelegd. Ik glimlach zwakjes. Ik krijg een zwarte badjas naar me toegeworpen. Trek aan. Je moet echt iets eten. Ik doe de badjas aan en trek mijn slippers aan en sta dan recht. Mijn benen zijn net elastiek. fluister ik. Hij ondersteunt me en sleurt me mee nar beneden. Ik zie Tom in een identieke badjas met een identiek, vreselijk gezicht. Bill zet me in een stoel en gaat naast me zitten. Hij smeert meteen een broodje met boter en kaas. Hier. Ik pak het aan en neem een hap. Maar daar heb ik meteen spijt van. Ik spring recht en loop naar het toilet. Kom, je moet slapen. Het is dezelfde schorre stem als die van mij, dus het moet Tom zijn. Tom trekt me mee naar boven en neemt me mee naar zijn kamer. Mijn kamer is al warm. zegt hij als hij mijn verbaasde blik ziet. Ik ga met badjas en al in bed liggen. En zo komt het dat Tom en ik rug tegen rug in slaap vallen.

Het duurt even voor ik merk dat ik in Toms kamer lig. Mijn hoofdpijn is geminderd, mijn keel is verergerd. Tom ligt naast me. Het geluid dat hij maakt, is een mengeling tussen snurken en schuren en is vreselijk om te aanhoren. Ik stap uit bed. Het duizelt me even en mijn beeld is wazig maar ik herstel snel en waggel naar de deur. Die krijg ik open maar dan val ik plat op mijn buik de gang in. Het moet een ontzettend hard geluid gegeven hebben want 8 paar voetstappen donderen de trap op. Ik zie nog bezorgde blikken van Andreas en Fenna en het gezicht van Bill dat vreselijk dichtbij is. Het duizelt en draait voor mijn ogen. Gaat het? vraagt Bill bezorgd. Ik voel iets kouds op mijn hoofd. Kom, ze moet naar het ziekenhuis. zegt iemand, wiens stem ik herken. Het is David. Ik word gedragen door iemand, ik kan zo raden wie het is: Bill. Ik hoor sleutels rammelen en iemand die aan de telefoon druk uitleg geeft. We gaan de trap af en gaan dan naar buiten, de temperatuurswisseling is indrukwekkend. Man, Tom weegt zwaar. hoor ik Georg zuchten. Ik voel Bills armen om me heen, die vreselijke warmte, die kloppende pijn in mijn hoofd en die schurende pijn in mijn keel. Een autodeur wordt opengedaan. Ik kan nog net zien dat het de zwarte Cadillac van Tom is. Bill kruipt er eerst in en trekt me dan bij hem op de schoot. Hij houdt me stevig vast. Ik wil iets zeggen, laten merken dat dit niet moet maar ik krijg geen woord uit mijn keel. Ik kijk opzij en zie dat ook Tom de auto ingeduwd word. Het duizelt weer en mijn longen beginnen te pikken. De zuurstof schuurt langs mijn luchtpijp. En dan is de pijn over. En ik merk dat het komt omdat ik geen adem meer krijg. Het duizelt in mijn hoofd en dan wordt het zwart.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 18:20:
Nooohhh Elle <3


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 13 aug 2009 - 13:48:
Hahaaah, Elle is waarschijnlijk zwanger, en door die kus met TOm is heeft Tom ook een zwangerschap opgelopen x)
WTF? xO

Echt, vol gevoelens geschreven, ik maak me al bijna zorgen Ãâ


xNadezhda zei op 13 aug 2009 - 13:28:
Wooow, ik wil weten wat er aan de hand is! Ãâ
Heeft Bill nog steeds niets door? Sufferd die hij is x'D
Die huppelt vrolijk door het huis en ziet niet dat Elle met iets belangrijks zit, lekker intelligent x'D
Ze hebben het wel flink te pakken, ja x'D
Liefdesverdriet? ö
*is melig*
Miii, snel nieuw deeltje? Want je begrijpt, dit is frustrerend

<3


inke
inke zei op 13 aug 2009 - 12:29:
ga je snel verder??
Xx


Vespertine
Vespertine zei op 13 aug 2009 - 9:41:
Je beschrijft de ziekte goed. ^^
Tom ligt naast me. Het geluid dat hij maakt, is een mengeling tussen snurken en schuren en is vreselijk om te aanhoren.

En vooral het feit dat Tom het ook heeft (zo'n beetje een verbinding tussen hen), maar dat je dat helemaal niét mooi maakt. _o_ Tom is echt walgelijk (Elle ook). :'D

Snel meer want ik ben ook curieus. ^^