Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 41

Run Away Star

13 aug 2009 - 19:01

1310

6

501



Hoofdstuk 41

* Hij legt zijn arm op de leuning naast me en zet zijn andere hand naast mijn heup. “Alleen zijn met jou.”¯ Hij komt zowat op me liggen en ik voel zijn dreads in mijn nek. *

“Tom, rot op.”¯ Ik sla hem tegen zijn schouder. “Sorry, je trekt me aan. Op een bepaalde manier. Ik heb me nog nooit zo gevoeld bij een meisje.”¯ Ik kijk hem even aan. Zijn ogen glinsteren. Hij liegt. “Dus een emotionele verklaring helpt ook niet?”¯ zucht hij en grijnst. “Nee, niet echt. Weet je, Bill is echt alles voor mij.”¯ Ik speel wat met de veters van mijn schoenen en laat mijn vinger over de zool glijden. “Hoe voel je je dan bij Bill?”¯ Ik kijk Tom raar aan. Wat een kanteling. Eerst is hij seksistisch en opgewonden, en nu zo…zo…diepzinnig. Ja, dat is het woord. “Speciaal. Denk ik.”¯ Tom knikt. “Alleen speciaal?”¯ “Natuurlijk niet. Ik voel me veilig, beschermd, gewild, ik voel me goed, er geeft eindelijk iemand echt om me, om wie ik ben en niet om mijn lichaam, iemand die me door dik en dun zal steunen en zonder wie mijn leven niet meer zou kloppen.”¯ ratel ik aan één stuk door. “Kun je dat allemaal op één moment voelen?”¯ Ik maak een ‘uhu’-geluid en laat mijn veters voor wat ze zijn. “Heb jij je dan nog nooit zo gevoeld?”¯ Ik draai me om en kijk hem recht in de ogen aan. “Ja, één keer. Bij mijn ex-vriendin.”¯ Ik zie een lichte pijn in zijn ogen. Ik schuifel een beetje naar hem toe. “Vertel maar, als je wilt.”¯ zeg ik snel.

“Wel, ze dumpte me na een jaar.”¯ Hij zucht, het lijkt hem diep te zitten. “En had je dat verwacht?”¯ Ik zie tranen in zijn ogen glimmen. “Nee, ik dacht eindelijk een goede, vaste relatie te hebben.”¯ Hij wrijft de tranen uit zijn ogen en staart naar zijn voeten. Ik schuifel nog wat dichter, en zit nu tegen hem aan, en sla mijn armen om hem heen. “Ocharme.”¯ fluister ik en aai over zijn dreads. “Dank je, het lucht op.”¯ Hij grijnst weeral. Ik ga met mijn vinger langs zijn piercing. “Deed het pijn om die te laten zetten?”¯ Ik merk nu pas dat we eigenlijk vreselijk dicht bij elkaar zitten. “Nee, eigenlijk niet.”¯ grinnikt hij. “En bij jou?”¯ Zijn vinger glijd langs mijn wang naar mijn neus en terug. “Een beetje.”¯ zeg ik en kijk hem aan. Ik zie mezelf in zijn ogen. “Waarom heb je die gekozen?”¯ vraagt Tom. Ik laat me achterover vallen. “Ik wou die al lang. En waarom heb jij dan voor een piercing gekozen?”¯ Tom heft mijn benen op en schuift eronder en legt ze dan op zijn benen. “Dat is om mijn lippen aan mijn gezicht vast te maken. Ze worden niet betaald voor de overuren.”¯ Ik grinnik. Dit is de Tom die ik constant bij me wil. Het grappige broertype die voor je opkomt, je beschermt, je verzorgt,… Kortom, zoals Tom in het begin tegen me deed.

“Ik heb boodschappen.”¯ roept David blij en sleurt 2 tassen door de woonkamer. Tom springt recht. “Ik help wel.”¯ David kijkt me even raar aan. “Ik heb Tom maar even afgeleid. Hij sterft weer van de honger.”¯ zeg ik sarcastisch. “Aha, gelukkig heeft hij jou hé.”¯ Een naar gevoel bekruipt me. Heeft Tom mij dan? “Ik heb maar wat soep uit blik en pizza’s gekocht, ik ga jullie niet laten koken. En ik kan niet koken.”¯ grinnikt David. Tom pakt de pizza’s snel aan en scheurt de dozen open. “Hij heeft echt honger.”¯ zeg ik en rol met mijn ogen. David geeft me nog een scheve grijns en pakt dan zijn sleutel. “Ik ben in Villa Tokio Hotel, bel maar als je iets nodig hebt dan breng ik het morgen.”¯ Dat was raar. Hij is hier nog geen 5 minuten geweest. “De pizza’s staan in de oven.”¯ roept Tom en springt over de leuning. Hij belandt naast me en schuift zich tegen me aan. “Zullen we film kijken?”¯ Ik knik. Tom neust door de dvd-collectie van David en vindt uiteindelijk de film ‘Mr. and Mrs. Smith’, een film vol actie, geweld en een tikkeltje romantiek. Ik moet toegeven: film kijken met Tom is ontzettend leuk. Maar ontzettend gevaarlijk voor je eten want voor ik het wist, was Tom al met 2 stukken van mijn pizza weg. “Geef die doos maar hier, ik gooi hem wel weg.”¯ Dat laat ik me geen 2 keer zeggen en gooi de doos als een frisbee naar hem toe. Hij vangt hem, jammer genoeg, en loopt snel naar de keuken om ze weg te gooien.

“Waarom wil je eigenlijk niet met mij?”¯ Ik negeer Toms vraag en doe alsof ik eigenlijk erg geïnteresseerd ben in de aftiteling. “Ik vroeg je iets.”¯ zegt Tom en schud me door elkaar. “En blijkbaar neem ik niet de moeite om te antwoorden.”¯ Tom grijnst en merkt dan dat ik het meen. “Ik lijk toch op Bill.”¯ Ik kijk hem even aan. Hij heeft gelijk, en dat weet hij want hij grijnst zijn perfecte rij tanden bloot. “Foute opmerking, Tom.”¯ zucht ik en zet de dvd-speler af. “Sorry. Maar het is toch zo? Jij ziet het ook.”¯ Weer diezelfde grijns. Ik sta recht. Met grote passen ‘spring’ ik naar de dvd-speler en haal het schijfje eruit. Tom staat naast me, met het doosje open in zijn handen. “Nou?”¯ Ik kijk even omhoog. “Oh, sorry.”¯ Ik duw het schijfje in het doosje. “Dat bedoelde ik niet.”¯ lacht Tom en stopt het doosje weer op zijn plaats. “Ja, ik zie het ook. Maar innerlijk lijk je in niets op Bill.”¯ Tom sloft naar de bank en gaat in de hoek tegenover me zitten, in kleermakerszit en zijn ogen op mij gericht. Ik ga ook zo zitten en kijk hem aan. “Zei ik iets over het innerlijke?”¯ Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen en likt over zijn lippen. “Tom! Jij denkt ook maar aan één ding hé.”¯ zucht ik en staar naar de kalender achter hem. “We kunnen het toch proberen?”¯ Ik rol met mijn ogen. “Dat kan ik Bill niet aandoen. Ik zie hem graag!”¯ Tom gaat op zijn knieën zitten. Ik kijk weg, naar zijn schoenen die voor de zetel staan. Had hij die net niet aan? Hij pakt mijn hoofd vast en dwingt me naar hem te kijken. “Bill moet het niet weten.”¯

Toms warme lippen komen op die van mij, zuigen zich vast zowaar. Ik laat me meeslepen, laat mijn tong over zijn lippen glijden. Hij opent die snel en begint een spelletje te spelen. Zijn handen verdwalen. Rusten nu op mijn heupen en wroeten onder mijn T-shirt. En dan is het gedaan. Tom kijkt me zelfvoldaan aan, likt over zijn lippen. Ik duw hem naar achter, kruip over zijn benen en plant mijn handen op zijn borstkas. En dan veranderen Toms dreads in de springhaartjes van Bill. Ik schrik en val van hem af, op de grond. “Wat doe jij nou?”¯ grijnst Tom en pakt me vast aan mijn heupen. “Blijf van me af.”¯ gil ik en spartel op de grond. Snel trekt hij zijn handen weg. “Wat?”¯ lacht hij en wiebelt weer met wenkbrauwen. Ik draai me om, hijs me op mijn knieën en maak aanstalten om te lopen maar het tapijt waar ik mijn voet zet, glijd weg en zo val ik weer op de grond. “Gaat het?”¯ hoor ik Tom lachen maar ik negeer hem en ren er als een speer vandoor. Op de kamer die voor mij bedoelt is, haal ik gerust adem, en doe de deur op slot. “Elle?”¯ Tranen stromen over mijn wangen. Ik wou, voor een fractie van een seconde, met Tom naar bed. En dat terwijl ik zoveel van Bill hou. En Bill van mij. Hij was er mee akkoord dat ik hier sliep, maar wat als hij er achter komt? Dan dumpt hij me, gooit me op straat, zorgt dat ik al mijn vriendinnen kwijt geraak. Fenna. Fenna die zoveel van Tom houdt en het niet durft toe te geven. Waarom is leven zo ingewikkeld?


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 20:28:
ik mag tom nu niet D:


xNadezhda zei op 14 aug 2009 - 11:43:
“Dat is om mijn lippen aan mijn gezicht vast te maken. Ze worden niet betaald voor de overuren.”¯
*plat*
Ik had dat stukje al gekopieerd voor ik een reactie ging plaatsen, zodat ik niet zou vergeten te quoten, maar tegen de tijd dat ik het uit was en op ctrl V drukte om te plakken, was ik alweer vergeten wat ik nou precies gekopieerd had. En toen schoot ik wéér keihard in de lach

Tom is idd plakband, bah x'D
Hij denkt ook alleen maar aan zichzelf hè, die jongen heeft teveel ego x'D
Ik ga snel volgende stukje lezen


Vespertine
Vespertine zei op 13 aug 2009 - 22:24:
Een hele late verjaardagswens! o.o Ik hoop dat je een prachtige dag had! <3

En ik vond dit stukje leuk. ^^
Ik moet toegeven: film kijken met Tom is ontzettend leuk. Maar ontzettend gevaarlijk voor je eten want voor ik het wist, was Tom al met 2 stukken van mijn pizza weg.
_o_ Dat zie ik zó voor me.
Ik vond het kus-en-bijna-naar-bed-stuk goed geschreven, maar ik wil wel even kwijt dat Tom ietsje té is in mijn ogen. o.o Het enige dat hij lijkt te doen is grijnzen en dat is niet leuk, stiekem. Want je hebt hem ook laten huilen of bottig doen í  la luduvudu in vorige stukken, of vergis ik me nu?

Enfin, dat viel me al een tijdje op maar in dit stukje nog eens extra. Het komt niet zo heel serieus over met Tom. ._. ...maar toch wil ik weten hoe het verder gaat. ^^"

Ik vind het tof dat je zo vaak post. <3


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 13 aug 2009 - 20:19:
Hahaha Emma! Je haalt de woorden uit m'n mond
Maar tis je vergeven
En nu begin ik weer hoor,

Happy B-day to you
Happy B-day to you
Happy B-day Kayley
Happy B-day to you

Zum Geburtstag viel Glück
Zum Geburtstag viel Glück
Zum Geburtstag Zum Geburtstag
Zum Geburtstag viel Glück

Joyeux anniversaire í  vous
Joyeux anniversaire í  vous
Joyeux anniversaire cher Kayley
Joyeux anniversaire í  vous

&#12362;&#35477;&#29983;&#26085;&#12362;&#12417;&#12391;&#12392;&#12358;
&#12362;&#35477;&#29983;&#26085;&#12362;&#12417;&#12391;&#12392;&#12358;
&#12362;&#35477;&#29983;&#26085;&#12362;&#12417;&#12391;&#12392;&#12358; &#12362;&#35477;&#29983;&#26085;&#12362;&#12417;&#12391;&#12392;&#12358;
&#12362;&#35477;&#29983;&#26085;&#12362;&#12417;&#12391;&#12392;&#12358;

Que los cumplas feliz,
Que los cumplas feliz,
Que los cumplas Kayley
Que los cumplas feliz

zorionak zuri
zorionak zuri
zorionak Kayley
zorionak beti

Tanti auguri a te
tanti auguri a te
tanti auguri Kayley
Tanti auguri a teeee

Juni cuaile shengri!
Juni cuaile shengri!
Juni cuaile shengri!Juni cuaile shengri!
Juni cuaile shengri!


Paljon onnea vaan,
Paljon onnea vaan.
Paljon onnea Kayley
Paljon onnea vaan.

Fijne verjaardag voor jou
Fijne verjaardag voor jou
Fijne verjaardag Kayley
Fijna verjaardag voor jou

Parabéns a vocíª! nesta data querida muitas felicidades e muitos anos de vida.

Sun Yat Fai Lok!

qu ni sheng er kuai le

Sretan Rodendan!

Vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam

Tillykke med fodselsdagen!

Hartelijk gefeliciteerd!

Felichan Naskightagon!

Tavalodet Mobarak!

Hyvaa syntymapaivaa

Bonne Fete

Joyeux Anniversaire!

Alles Gute zum Geburtstag!

Eytyxismena Genethlia!

Chronia Pola!

Hau`oli la hanau!

Yom Huledet Same'ach!

Boldog szuletesnapot! or Isten eltessen!

Buon Compleanno!

Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!

S dniom razhdjenia! or Pazdravliayu s dniom razhdjenia!

Feliz Cumpleaí±os!

Grattis pí¥ födelsedagen

San leaz quiet lo!

Suk San Wan Keut!

Mnohiya lita! or Z dnem narodjennia!

En oja, snel verder!


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 13 aug 2009 - 19:20:
Ah, man, Tom is echt plakband, hoe cute hij ook is
Het blijft spannend
x Nog eens gelukkige verjaardag (derde keer vandaag zeker? )