Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 18 my only treu love run's away because I told him too.

crazy little thing called love CB (gestopt)

14 aug 2009 - 2:29

2035

0

177



18 my only treu love run's away because I told him too.

shin pov.
ik wordt wakker in de armen van strify.
''goeie morgen, zonder zorgen!'' zegt hij dan lief en hij zoent me.
''ook een hele goede morgen'' zeg ik dan en druk ik mijn lippen weer op de zijne. na deze zoen kijkt hij me glimlachend aan.
''waar denk je aan?''
''aan jou, ons en dat ik voor de rest van mijn leven iedere ochtend naast je wakker wil worden.'' zeg hij romanties.
''je bent ZO romanties! weet je dat?''
''nu wel, krijg ik nu een kusje?''
''jij mag mij altijd om een kusje vragen!'' zeg ik nog en zoen hem. hij slaat zijn armen om me heen en zo blijven we nog even liggen. na ongeveer een half uur begint hij me steeds kleine lieve kusjes te geven.
''waat heb ik die aan verdient?''
''gewoon jou zijn, je bent lief leuk grappig, van mij, sexy, knap en gewoon alles!'' tussen door krijg ik steeds meer kusjes van hem.
''als ik jou kusjes moet geven voor alles wat goed aan je is dan kan ik je voor de rest van mijn leven blijven zoenen.'' zeg ik met een glimlach. hij kijkt me lachend aan en zoent me. ik geniet er gewoon van om 's morgens wakker te worden in zijn armen en dan zijn lippen op de mijne te voelen! om de hele nacht tegen zijn warme lichaam aan te liggen. om te kunnen zeggen dat hij mijn vriendje is. ik hou zo veel van hem. ik weet echt niet wat ik nog zonder hem zou moeten. ik druk een paar kusjes op zijn borst, ik ga om hoog en zoen hem in zijn hals.
''shin als je zo door gaat pijp ik je hoor!'' zegt hij dan droog.
''dat *kusje* doe *kusje* je *kusje toch *kusje* niet'' en ik begin nu een spoor van natte kusjes van af zijn kaak tot aan zijn onder buik.
''oh nee? dat durf ik niet? let maar op!'' zegt hij dan geil en hij draait ons om. hij kust zich een weg naar beneden en streelt me.
''dat doe je niet!'' roep ik dan en ik voel zijn lippen om mijn gereedschap sluiten. hij laat zijn hoofd op en neer gaan en ik kan een kreun niet tegen houden.
''strify! oh!'' ik kreun steeds harder en kijk even naar hem. ineens horen we geklop op de deur. strify negeert het en gaat gewoon door.
''zachter graag! we proberen te slapen!'' hoor ik Yu dan roepen.
''zeg dat maar tegen strify!'' roep ik terug. de deur vliegt open en daar staat Yu met romeo achter zich en allebij het vrolijkste gezicht ooit (NOT)
''het is 6.30 in de ochtend en jij wordt even gepijpt door strify! helemaal niks mis mee maar graag zonder geluid!'' zegt romeo dan geirriteert.
''ik zal strify vragen of hij wat minder geil wil worden en me dus niet zo lekker wil pijpen ok!'' zeg ik sarcastiesch. strify doet alsof er niks aan de hand is en blijf gewoon door gaan. ik voel mijn hoogte punt komen maarben nog steeds aan het ruzieën met Yu en romeo.
''laat ons gewoon! jullie zijn gewoon jaloers dat'' mijn zin word onder broken door dat ik luid kreunend klaar kom.
''nu is het al gebeurt dus kunnen jullie weer gaan!'' zegt strify dan droog. ik kijk hem aan met een opgetrokken wenkbrauw. hij komt weer naast me liggen en slaat de dekens weer over ons heen. ik druk een kus op zijn lippen wat word verandert in een tongzoen.
''jullie zijn ziek!'' zegt Romeo geirriteert en loopt weg. kiro kom er bij staan en kijkt ons vaag slaperig aan.
''waar is al dat gezeur goed voor?'' vraagt hij dan en kijkt ons een voor een aan.
''deze twee nichten hier moesten zo nodig even luide sex hebben in de vroege ochtend.'' zegt Yu dan boos.
''ik dacht dat jij niks tegen homo's of sex had! oh wacht jij vind sex wel goed, als jij het maar hebt, maar als een ander even bezig is is het vies! en vooral als het twee jongens zijn!'' roep kiro dan boos naar hem en loopt weg.

kiro pov.
ik loop weg naar mijn kamer en sla de deur met een klap dicht. wat denkt hij wel niet? hij is zelf toch ook homo! of niet? ben ik gewoon een speeltje voor hem? ik hoor geklop aan de deur maar negeer het. ik heb er nu geen zin in.
''kiro waarom reageer je nou zo?'' hoor ik Yu ineens. ik zucht.
''ROT OP!'' roep ik terug. hij hoeft nu niet meer aan te komen met 'ik hou zo veel van je'. hij meent het toch niet en als hij dat doet laat hij het niet echt merken.
''kiro, kom op! je weet dat ik niks tegen homo's heb! ik ben het toch zelf ook, anders zou ik niet zo veel om jou geven!'' roept hij dan. komt hij weer hoor, van mij mag hij gewoon kapot vallen.
''hou je bek! fliker op! en van dood!'' roept ik hem toe.
''doe ik zo, doe ik ook zo en als je dat echt wil doe ik het meteen!'' hoor ik hem roepen. ik loop naar de deur en trek hem met een ruk open.
''je kunt gewoon dood vallen! doe het niet alleen voor mij maar voor alles en iedereen! als je het mij vraagt hoef ik je nooit meer te zien! verdwijn gewoon uit heel mijn leven ok!'' roep ik uit, danm! ik wilde het niet zeggen maar het gebeurde. ik kijk hem aan, in zijn ogen zie ik tranen op komen en zijn blik word steeds leeger. hij kijkt me aan en rent dan weg naar zijn kamer. shit! ik loop hem achter na. hij kleed zich om en loopt dan weg. ik zie shin, strify, romeo en luminor mij verbaast aan kijken. ik negeer het en ga achter Yu aan.
''Yu? waar ga je heen?'' vraag ik hem als hij het appartement uit loopt.
''hoe dan ook hier weg! jij wilt mij uit je leven! best dan ga ik ook! ik hou van je kiro! maar jij wilt mij weg hebben dus ga ik ook! voor jou!'' hij kijkt me boos en verdrietig aan.
''Yu, ik... ik... kom op yu! je roept eerst iets alsof je een afkeer hebt tegen homo's en dan moet ik denken dat ik zo'n beetje alles voor je ben! hoe kan ik nou zeker weten dat je zo veel van me houd als je zo iets roept!''
''weet ik het! omdat ik het meen wanneer ik dat zeg! tuurlijk ik lieg ook wel eens maar als ik zeg dat ik van je hou, dan meen ik dat! echt waar! ik hou van je kiro! en ik weet niet of jij even veel van mij houd maar dat maakt niks meer uit, het is gewoon over. ik ga weg naar weet ik veel waar en ik zal altijd van je blijven houden en altijd aan je denken maar het is gewoon beter als we elkaar niet meer zien!'' hij zegt deze worden met pijn, ik hoor het aan zijn stem. even veel pijn vormt zich in mijn hart. het lijkt wel alsof die pijn mijn hart breekt, in duizende stukjes.
''bedoel je dat je me nooit meer wilt zien?'' vraag ik met een brok in mijn keel.
''nee, ik bedoel dat het misschien beter is voor jou dat jij mij nooit meer ziet.''
ik kijk hem langdurig aan, hij meent dit echt, alsik hem nu laat gaan zie ik hem nooit meer.
''maar ik wil je niet kwijt op deze manier! ik hou van je!'' ik zet een stap dichter bij maar hij een stap achteruit.
''kiro, het is echt beter zo.'' zegt hij dan kalm. ik kijk hem aan, de tranen stromen over mijn wangen. ik hou van hem, ik wil bij hem zijn, ik wil zijn armen om me heen hebben als ik verdrietig ben.
''yu, als je blieft, ik wil je niet kwijt, niet nu, nooit!'' zeg ik met moeite om niet heel hard te aan huilen.
''kiro, als je echt van me houd dan bel je me vanavond. ik zeg geen tijd want je zou moeten weten hoe laat ik zou noemen. als je niet op tijd belt dan horen we gewoon niet bij elkaar.''
''ik zal bellen en op de goede tijd, want wij horen WEL bij elkaar.'' ik zet een paar stappen voor uit en grijp zijn pols. ik kijk hem aan.
''als je echt van me houd, dan zoen je me nu, doe je dat niet dan hoef ik niet eens meer te bellen.'' hij kijkt me aan en drukt dan zijn lippen op de mijne.
''ik hou van je kiro, als je me vanavond belt dan spreken we af wanneer we elkaar weer zien, maar we hebben gewoon even afstand nodig.'' zegt hij tot slot. ik kijk hem aan, druk nog een laatste kus op zijn lippen en laat hem dan los.
''ik hou ook van jou Yu.'' hij knikt en loopt dan weg. ik kijk hem na en ga dan weer terug het appartement in.

strify pov
kiro komt het appartement weer in. iedereen is wakker en zit beneden in de banken. ik zit met shin in mijn armen en iedereen zwijgt als kiro zich in een stoel laat zakken. iedereen kijkt naar hem maar hij zeg niks.
''en hoe zit het nu?'' verbreek ik de stilte.
''ik bel hem vanavond, dan spreken we af wanneer we klaar zijn om elkaar weer te zien.''
''oke dan.''
''het komt wel goed kiro, ik weet het zeker!'' spreekt shin hem moed in.
ik glimlach en trek shin tegen me aan.
''jij bent goed in alles wat je doet.'' zeg ik dan en druk een kus op zijn wang.
''jij ook hoor!'' lacht hij dan met een toch wel erg geile blik. maar dat kan aan mij liggen.
''ik ga douchen!'' kondigt shin dan aan en staat op.
''ik ga mee!'' roep ik en loop achter hem aan. als de deur in de gan dicht valt trekt shin me ruw tegen zich aan en hij zoent me.
''ik heb ZO'N zin in je!'' fluistert hij bloedgeil in mijn oor. ik krijg meteen een gemeene glimlach op mijn gezicht en trek hem mee naar boven. we rennen onder hand de badkamer in en ik laat het bad vol lopen.
''ik dacht dat we gingen douchen?'' vraagt shin dan bij de hand.
''plannen veranderen wel eens liefje!'' zeg ik slim terug en ik begin hem langzaam uit te kleden. als hij in zijn bokser staat houd hij me tegen en trekt hij mijn shirt uit. daarna volgt mijn broek ook. hij komt bij me op schoot zitten en hij kust me.
''beloof me dat wij nooit met ruzie uit elkaar gaan!'' zegt hij uit eindelijk. ik kijk hem aan en druk mijn lippen op de zijne. dan verbreek ik de kus en kijk hem heel diep in zijn ogen aan.
''ik beloof je, wij gaan pas uit elkaar als een van ons sterft!''
''daar hou ik je aan.'' zegt hij dan. het bad is onder tussen al vol en we trekken nu ook onze boksers uit. ik ga in het bad zitten en shin komt tussen mijn benen. ik merk dat ik wel erg opgewonden ben. shin lijkt het ook te merken want hij kijkt me met een wel erg goddelijke blik aan.
''zal ik jou eens verwennen?'' vraagt hij uit eindelijk en drukt een kus in mijn nek.
''zou je dat willen?'' vraag ik hem dan kinky. hij knikt terwijl hij sexy op zijn lip bijt. ik kreun zachtjes en shin komt beter op mijn schoot zitten.
''ontspan en dan doe ik al het werk.'' zegt hij verlekkert en hij laat mijn gereedschap naar binnen glijden. ik kreun zachtjes in zijn oor en hij gaat op en neer. steeds sneller en geiler.
''oh shin! je bent zo geweldig!'' kreun ik luid. zijn antwoort is een korte maar wel erg sexy kreun.
''jij zit hier nu om verwent te worden geilert, dus mondje dicht en geniet!''
''oh maak je geen zorgen, ik geniet vol op!'' grijns ik en sluit mijn ogen. ik laat shin al het werk doen maar kan het niet laten om af en toe in zijn kontje te knijpen. ik laat mijn handen dan toch even zijn erectie masseren. hij laat het dit keer wel toe en kreunt luid. ik kom luid kreunend klaar en shin gaat van me af. ik zak een stukje onder uit en begin hem te zoenen.
''ik wil voor alijd bij je blijven!''


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.