Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 19 and every day I love you more

crazy little thing called love CB (gestopt)

14 aug 2009 - 10:56

2525

0

195



19 and every day I love you more

kiro pov.
het is nu al avond en ik zit op de bank. ik wacht maar, ik durf niks te doen om de tijd e doden in de angst dat ik het juiste tijdstip zou missen. precies 19.36 moet ik hem bellen. zolaat belde hij mij altijd toen we nog gewoon thuis woonden. als je zij bel me vanavond dan was dat altijd om 19.36. geen minuut meer of minder. ik kijk op de klok. nog een half uur. ik zucht diep. ik voel me zo alleen nu. straks raak ik toch nog mijn grote liefde kwijt, moet ik toch nog zonder hem leven. ik wil hem echt bij me houden ik wil geen ruzie met hem. ik zucht nog een keer.
''zo, zo, wat een diepe zucht!'' zegt shin ineens.
''ja heel diep, heb je soms een slechtt gevoel over Yu?'' vraag yuki dan.
''geen idee, ik heb zo'n vaag gevoel dat hij zometeen gewoon niet op zal nemen. is dat gek?''
''nee hoor, weet je nog dat strify van het dak sprong en ik er achter aan ging, ik dacht dat toen hij wakker was en me aan keek echt ging schreeuwen en alles maar dat deed hij niet, hij zoende me. je kunt steeds bang zijn dat de gene van wie je houd je ineens zomaar verlaat maar die angst is nergens voor nodig als het ware liefde is. en dat is bij jullie! net als bij mij en strify, we hebben al twee keer heftige ruzie gehad maar het is steeds weer goed gekomen. ik weet dat het ook bij jullie goed komt'' ik zet een glimlach op.
''weet je, je hebt gelijk!''
''wie heeft er gelijk?'' vraagt strify dan met een mond vol chocolade.
''your boyfriend!'' roept yuki droog en shin schiet in de lach. strify haalt de resten chocolade van zijn gezicht af en gaat naast shin zitten.
''lach jij mij uit?'' vraagt strify op een irritant toontje wanneer hij shin begint te kietelen.
''hahaha, met welk hahaha antwoord hahahaha hou je op hahahaha.'' roept shin lachend. strify kijkt hem aan en doet alsof hij denkt wat er heel lach wekkent uit ziet.
''met een sorry en een kusje en dan nog wat extra's!'' roept hij dan blij.
''lieve, lieve, lieve strify, sorry dat ik je uit lachte!'' en dan geeft hij strify een kus op zijn voorhoofd.
''en het extra's?''
''kom hier!'' strify buigt over hem heen en shin zoent hem. yuki schiet in de lach en ik heb het ook moeilijk om niet al te hard te lachen. maar het ziet er zo droog uit, twee dude's die op de grond liggen te zoenen en bijna elkaars kleren van het lijf scheuren. en ze liggen nog wel goed in het zicht ook. ik en yuki komen niet meer bij van het lachen omdat shin de heletijd ligt te kutten. shin gaat met zijn handern onder het shirt van strify en tilt het stukje bij beetje omhoog.
'' doe dat AUB in jullie slaapkamer!'' roept romeo geërgert. en dat is maar goed ook want ik heb nog maar 1 minuutje. dan bel ik Yu op. hij gaat een paar keer over en dan neemt hij op.
''met Yu.''
''kijk jij nou nooit op het schermpje als je op neemt?''
''naahh nooit zo'n zin in.''
''yu?'''
''ja?''
''ik mis je.''
''nu al? ik ben nog geen dag weg!''
''weet ik maar ik mis je gewoon, we hebben elkaar altijd bijna non-stop gezien en nu zie ik je niet en ik mis je gewoon.''
''wat mis je dan?''
''gewoon, jou, hoe je bent, hoe je lacht, praat kijkt, zoent, je armen om me heen slaat als we in de bank zitten.''
''ik kom zo meteen even langs oke? ik wil wel voor een tijdje weg blijven maar ik mis jou ook wel.''
''oke dan, tot zo.''
''ja tot zo.'' en we leggen af. nog geen uur later gaat de bel. ik loop naar de deur en trek hem open. ik kijk recht in het lieve gezicht van Yu.
''hey.''
''hey'' ik stap op zij en kijk hem aan, dan kan ik mezelf niet meer in houden en ik zoen hem. hij duwt me tegen de muur en zoent terug. dan verbreekt hij langzaam de kus en neemt me in zijn armen. ik leg mijn hoofd op zijn schouder en druk een klein kusje in zijn nek. hij streelt zachtjes over mijn rug heen en ik geniet zo van dit moment.we hebben geen eens door dat de deur nog open staat. en dan *flits*. we kijken opzij, ik zie dat Yu wel erg boos kijkt en dan nog een keer *flits* nu word hij echt laaient dus ik schup de deur maar dicht.
''ik kan hem makkelijk aan!''
''maar dan kun je in de gavangenis komen en ik wil mijn liefje niet kwijt of geblesseert!''
''ah je bent zo lief! kom hier ik wil een kusje.'' ik glimlach en ga weer dicht tegen hem aan staan. ik druk een kus op zijn lippen en hij houd mijn gezicht vast. zijn hand dwaalt af naar mijn nek over mijn borst door naar mijn onder rug en dan in mijn broek. ik laat een zachte kreun vrij maar zoen door. hij zet allemaal kusjes over mijn wang en in mijn nek. en ik laat nog een kreun vrij.
''wordt je hier n beetje opgewonden van? of is dit beter?'' hij trekt mijn shirt uit en zet me dan op een kast. hij drukt allemaal kusjes op mijn borst en ik voel mijn vriend groter worden.
''ik wil je!'' kreunt hij dan geil in mijn oor.
''kom, dan ben ik helemaal voor jou!''
''dirty boy!'' we rennen de trap op en gaan Yu zijn kamer in. we ploffen op het bed en gaan verder met ons spelletje.

shin pov.
ik en strify liggen op het bed al zo'n 2 uur te zoenen. net hoorde we gekreun van yu zijn kamer dus hij zal wel even lang gekomen zijn. strify zit in alleen een bokser op me en ik moet zeggen dat het toch wel geil is om hem zo half naakt op me te hebben. of onder me natuurlijk! ik draai ons om en zoen hem. hij laat een zachte kreun los als ik op hem ga zitten. ik beweeg een beetje heen en weer en hij kreunt weer.
''vind je wel lekker he?'' fluister ik geil in zijn oor. ik maak nog een keer de zelfde beweging en hij kreunt nu iets luider.
''zin in een derde rondje zeker?'' hij bijt op zijn lip en knikt sexy.
''en wat mag het wezen?''
''wat jij lekker vind schoonheid! maar neem me gewoon!'' kreunt hij bloedgeil. ik trek onze boksers uit en zoen hem. ik ga op hem zitten en hij begint luid te kreunen. ik kreun ook steeds harder en harder. misschien een keer een idee om glijmiddel aan te schaffen.
''oh shin! jah!'' kreunt strify steeds weer op nieuw en staad nog wat luider.
''oh shin! sneller! jah oh!'' roept hij steeds en het geilt me echt ongeloofelijk op. hij slaat en supper harde kreun uit die waarschijnlijk iedereen heeft gehoord en ik voel hem klaar komen. ik ga van hem af en hij vliegt me om de hals.
''kus me!'' roept hij dan en ik zoen hem zoals hij vraagt. dan draait hij ons om en gaat op me zitten. ik voel hoe ik in hem kom en we slaan bijde een luide kreun.
''dit keer doen we zachtjes!'' kreun ik nog en hij knikt. maar bij de eerste stoot gaat het al weer verkeert want strify heeft toch moeite zich in te houden.
ik ga onder hem vandaan en duw hem op handen en voeten. ik kom weer in hem en houd mijn hand voor zijn mond om hem stil te houden. hij kreunt net zo hard als voor heen dus ik haal mijn hand weg. ik kijk naar de muur voor ons en krijg een idee. met veel moeite weet ik hem tegen de muur te krijgen en hem nog luider te laten kreunen als dat hij ooit heeft gedaan. en het ergste is nog naast de kamer van strify is de kamer van ons buurmeisje. ze is net 17 geworden en haar broer is 20. haar broer is ook homo. hij heeft een tijdje wat met strify gehad maar uiteindelijk zijn ze vriendschappelijk uit elkaar gegaan. ik concentreer me weer op strify en stoot steeds harder. die kreunen winden me steeds erger op. dan gaat de telefoon af. en ik ga wat langzamer.
''iemand anders neemt wel op toch!'' fluister ik dan tegen strify hij knikt hijgent en ik stoot verder.
''OH SHIN!'' kreunt hij luid.
''bek dicht strify!'' roep ik kreunend terug en maak mijn werk af. strify blijf maar luid kreunen en ik kreun het ook uit als ik klaar kom. ik druk een kusje in zijn nek en laat me dan hijgent op het bed vallen. strify komt bij me liggen en legt zijn hoofd op mijn borst.
''waarom moest ik eigenlijk mijn mond houden?'' vraagt hij dan. ik kijk hem aan en druk glimlachend een kusje op zijn lippen.
''ik wil gewoon niet dat heel het gebouw hoor hoe geil jij kreunt EN ook niet iedereen hoeft te weten wanneer wij in een avontuur zitten. ik trek hem nog dichter tegen me aan. we gaan samen onder de dekens liggen en we vallen in slaap.

kiro pov.
ik en Yu hebben wat spullen voor hem gepakt en hij blijft nog een nachtje bij voor dat hij een week weg gaat. we liggen in mijn bed tv te kijken. ik lig op zijn borst en druk steeds kleine kusjes in zijn hals tijdens reclames. weer een reclame blok volgt en ik grijp mijn kans. ik begin hem wilt te zoenen en hij laat een kreun los. ik zet mijn nagels in zijn borst en begin een zuigzoen in zijn nek.
''nee, kiro, dat ziet er niet uit! nou niet doen!'' roept hij lachend.
''als je me nog een keer zegt te stoppen dan maak ik vanacht krullen in je haar!'' roep ik lachend terug.
''ik ga die opmerkingen echt missen!''
''alleen dat?''
''tuurlijk niet, ik ga jou missen, die lieve kusjes als ik 's morgens wakker word die schatige dingen die je tegen me zegt! alles!'' fluistert hij in mijn oor.
''ik hou van je.''
''ik ook van jou.''

*paar daagen later*

ik wordt wakker in het bed van Yu. ik slaap daar nu al sinds dat hij weg is. ik mis hem echt vreselijk maar ik mag geen contact met hem op nemen.
dat hebben we af gesproken, alleen in gevallen van nood. iedere dag hou ik meer van hem, iederedag word het verlangen om zijn stem te horen weer groter. en het stomste is de rest heeft wel gewoon contact met hem.
''ja is goed zal ik doen.'' strify komt met de telefoon aan zijn oor geplakt binnen lopen. ik kijk hem vaag aan en ga weer naar de tv zitten staren.
''ja zal ik zeggen.''
''...''
''maar je kunt toch wel even gedag zeggen?''
''...''
''tuurlijk niet! ik geef hem hoor. het is Yu.'' en hij geeft de telefoon aan mij.
''hallo?''
''hey kiro!''
''hey! hoe gaat het met je?''
''vreselijk! ik mis je zo erg! maar ik mag van ons mam niet weg voor het einde van de week!''
''huh hoezo dat dan?''
''ze vroeg waarom ik zo moeilijk zat.''
''ai en je hebt het eerlijk gezegt? of wat?''
''ik heb toch wel eerlijk toe gegeven dat ik al eventjes een heel er lief vriendje heb!''
''je bent lief weet je dat.''
''nu wel en jij bent ook lief.''
''dus nog 3 dagen he.''
''stimmt, ik ga je echt helemaal plat knuffelen!''
''kon dat nu maar alvast.''
''dat zou ik ook willen, maar ik heb het minder moeilijk als jou.''
''hoezo?''
''ik heb je shirt gepikt en ik slaap bij mijn zusje op haar kamer en die is fan van jou dus ik kan 's avonds lekker op posters van jou geilen.''
''ha-ha, heel leuk ik heb trouwens die foto dat jij zo je broek sexy een stukje naar beneden trekt uit laten vergroten en boven mijn bed gehangen, vind je toch niet erg he!''
''haha heel grappig ik weet toevallig dat dat niet zo is wnat jij slaapt in mijn bed en je weet niet eens hoe je iets moet vergroten.''
''heb je zekker van strify gehoord he?''
''ja hoezo?''
''heeft hij ook gezecht dat ik in jou pyama slaap?''
''nee, en waarom?''
''die ruikt naar jou!''
''ah je bent zo lief! maar ik moet ophangen, ik hou van je dat weet je he!''
''oke ik hou ook van jou! doei!''
''doei'' hoor ik hem schor zeggen en hij hangt op. ik geef de telefoon terug aan strify en vlieg hem om zijn nek.
''dank je dank je dank je!!''
''het is oke hoor kiro! laat me nu los voor dat shin jaloers wordt!'' zegt hij geergert.
''haha oke dan!''

Yu pov.
''yu, eten!''
''ah je bent zo lief! maar ik moet ophangen, ik hou van je dat weet je he!''
''oke ik hou ook van jou! doei!''
''doei'' zeg ik nog schor. ik mis hem zo erg! ik duik in mijn koffer en zoek naar het shirt van kiro. hij droeg het de dag voor dat ik weg ging. ik ruik er aan en voel me al weer wat beter.
''YU! KOMEN ETEN! NU!''
''JA! IK KOM AL!'' danm ik haat het hier, waarom ging ik ook al weer weg? om te vermijden dat we uit elkaar gingen door een ruzie toch? ik mis kiro zo erg!
ik loop de keuken in en ga zitten, ik staar maar wat voor me uit en heb nog geen hap gegeten.
''Yu, wat is er toch? je bent zo stil en je eet niks.''
''niets, er is niets.''
''mis je je homo vriendje?'' vraagt samantha dan gemeen. ze zou eens moeten weten dat haar idool mijn vriendje was!
''je weet niet een wie het is!''
''iemand van de band zeker, uhm, ik denk... romeo!''
''fout, 1 uit nog 2 kansen over en er zijn nog 3 namen, wie gaat het worden? kiro, strify of shin?''
''maar strify en shin gaan met elkaar dus, omg jij gaat met kiro he!''
''ah wat goed geraden! hoe wist je het? omdat heel mijn mobiel vol staat met foto's van hem, omdat ik een shirt van hem bij heb wat hij nogal vaak aan heeft? ik zou het niet weten of is het misschien omdat ik hier ben om te vermijden ruzie met hem te krijgen!'' roep ik haar bits toe.
''nooit geweten dat zo'n schatje homo kon zijn!''
''maar yu is ook een schatje en die is toch ook homo.'' plaagt mijn broer jason mij. hij is er ook voor uit gekomen dat hij homo is en heeft vrij veel vrouwelijke trekjes. ik en jason beginnen samen een gesprek en laten samantha even voor wat ze is.
'' oh heel volwassen! gewoon negeren! weet je dat het echt heel nichterig is als jullie zo doen!'' zegt ze dan bitchy
''weet je dat het echt heel zielig is als je zo doet!'' wijs ik haar erop.
ik eet met veel moeite en tegen zin mijn bord leeg en ga naar boven. ik pak mijn lapton en ga op msn. kiro online!
rood is kiroblauw is Yu
hey liefje!
hey schatie! alles goed?
nee ik mis je, samantha doet debiel over dat wij iets hebben en ik haat het hier gewoon!
ah zal ik komen om je te troosten?
ik vind het geen slecht plan!
en de anderen? moeten die ook mee of heb je die liever niet?
doe maar wel dan kunnen hun mijn ouders bezig houden.
oke, ik zie je morgen! ik moet nu gaan wij gaan eten! doei Xoke doei X


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.